Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λευκή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους

Τα αποτελέσματα της Εθνικής καλλιεργούν και δικαιολογημένα προσδοκίες για περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων και των υπόλοιπων ισχυρών τραπεζικών ομίλων. Επιλεκτικό το αγοραστικό ενδιαφέρον ξένων και ελλήνων διαχειριστών στα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Δεν πρέπει να περιμένουμε και πολλά πράγματα σήμερα. Η ανακοίνωση χθες των ομολογουμένως εντυπωσιακών αποτελεσμάτων της Εθνικής θα μπορούσε ενδεχομένως να διαμορφώσει θετικότερες συνθήκες, καθώς καλλιεργούνται – και βάσιμα – προσδοκίες για τα αποτελέσματα και των άλλων ομίλων (Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς και Εμπορικής).

Το σημαντικό για σήμερα θα είναι η σταθεροποίηση του Γενικού Δείκτη στο εύρος των 2.461 –2.470 μονάδων, καθώς πιθανότατα θα συνεχιστούν οι επιλεκτικές ρευστοποιήσεις στον ΟΠΑΠ, αλλά και αντίστοιχες αγορές στη μετοχή της ΔΕΗ.

Από πλευράς μετοχών μεσαίας κεφαλαιοποίησης αξίζει να σημειωθεί η εκδήλωση αγοραστικού ενδιαφέροντος από διαχειριστές (ξένους και έλληνες) στις μετοχές των ΔΕΗ, Μαίλλη, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Γερμανού, Σαράντη και Cosmote.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v