Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ατζέντα της Παρασκευής

Γενική συνέλευση πραγματοποιεί η Γενική τράπεζα με βασικότερο θέμα της την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ενώ ξεκινούν οι εγγραφές για την ΑΜΚ της Έμπεδος κατά 29,2 εκατ. ευρώ με καταβολή μετρητών. Επίσης, συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της Ελινόϊλ για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κϋρια Αγορά του ΧΑ.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας, στις 12:00, στην αίθουσα Galaxy, στον 13ο όροφο του ξενοδοχείου Αthens Hilton, Λ. Βασ. Σοφίας 46, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Τράπεζας.

2. Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

3. Λήψη απόφασης για κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των Μετόχων επί των μετοχών της αυξήσεως του Μετοχικού Κεφαλαίου, σύμφωνα με το άρθρο 7 παρ. 5 του Καταστατικού και το άρθρο 13 παρ. 6 του Κ. Ν. 2190/1920, όπως ισχύει τροποποιημένος, μετά από υποβολή γραπτής έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας για τους λόγους κατάργησης του δικαιώματος προτίμησης των Μετόχων και την τιμή έκδοσης των νέων μετοχών.

4. Τροποποίηση του άρθρου 17 παρ. 1 του Καταστατικού της Τράπεζας.

5. Επικύρωση εκλογής μέλους του Δ.Σ. σε αντικατάσταση παραιτηθέντος.

6. Διάφορες ανακοινώσεις.

Δημόσιες εγγραφές

Ελινόϊλ: Συνεχίζονται οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας για την εισαγωγή των μετοχών της στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Εταιρικές πράξεις

* Ξεκινούν οι εγγραφές για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΕΜΠΕΔΟΣ ΑΕ κατά 29,2 εκατομμύρια ευρώ με καταβολή μετρητών. Η αναλογία είναι 10 νέες μετοχές για κάθε 14 παλαιές μετοχές με τιμή διάθεσης 0,56 ευρώ. Πρόκειται να εκδοθούν 52.260.397 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,35 ευρώ η κάθε μία. Η περίοδος άσκησης του δικαιώματος προτίμησης ορίζεται από 13-2-04 έως και 27-2-04, ενώ το δικαίωμα θα διαπραγματεύεται στο ΧΑ έως και την 20-02-04.

Οικονομικά στοιχεία

- Στοιχεία οικοδομικής δραστηριότητας (Σεπτέμβριος).

- Ανακοίνωση των δεικτών τιμών κατασκευής νέων κτιρίων κατοικιών (δ’ τρίμηνο).

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Εμπορικό ισοζύγιο Δεκεμβρίου.

- Τιμές εισαγωγών και εξαγωγών Ιανουαρίου.

Γαλλία

- Εμπορικό ισοζύγιο Δεκεμβρίου.

- Προκαταρκτικά στοιχεία μισθοδοτικών καταστάσεων (εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα).

Σάββατο 14/2

Ημερίδες

Το Ινστιτούτο Οικονομικής Διοίκησης (ΙΟΔ) της ΕΕΔΕ/Τμήμα Θεσσαλίας & Κ. Ελλάδας διοργανώνει ημερίδα, με θέμα: ”Αναλυτική παρουσίαση όλων των αλλαγών και των νέων ρυθμίσεων για τα επενδυτικά κίνητρα που εισάγονται με τον αναπτυξιακό νόμο”, στις 09:00, στην αίθουσα του κτιρίου ΔΕΥΑΛ της Λάρισας.

Κυριακή 15/2

Ημερίδες

Πραγματοποιείται ημερίδα, με θέμα: ”Αναλυτική παρουσίαση όλων των αλλαγών και των νέων ρυθμίσεων για τα επενδυτικά κίνητρα που εισάγονται με τον αναπτυξιακό νόμο”, στις 09:00, στην κεντρική προβλήτα του Βόλου. Την ημερίδα διοργανώνει το Ινστιτούτο Οικονομικής Διοίκησης (ΙΟΔ) της ΕΕΔΕ/Τμήμα Θεσσαλίας & Κ. Ελλάδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v