”Με το δεξί” ξεκίνησε η Σοφοκλέους

”Με το δεξί” ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση, με θετικές ενδείξεις τον αυξημένο τζίρο, την επιβεβαίωση βάσεων στήριξης για κάποιες μετοχές του FTSE 20 και το ”κέφι” του ομίλου Εθνικής. Θετικό σημείο επίσης η εναλλαγή θέσεων στα παράγωγα.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Επειδή οι παράγοντες, οι οποίοι επιχειρούν την αναστροφή της τάσης, γνωρίζουν ότι η καλή μέρα ..., θεωρείται πιθανότατη η περαιτέρω ενεργοποίηση τους στη συνέχεια.

Οι μέχρι στιγμής θετικές ενδείξεις είναι ο αυξημένος τζίρος, η επιβεβαίωση βάσεων στήριξης για συγκεκριμένες μετοχές του FTSE 20, το ”κέφι” που διακρίνει και σήμερα τον όμιλο της Εθνικής, αλλά και η ανταπόκτιση που σε όλα αυτά δείχνουν επενδυτικά σχήματα, βραχυπρόθεσμοι παίκτες και λοιποί παράγοντες που αγωνίζονται για το καλό της αγοράς.

Στα υπόψιν, και έχει σημασία αυτό, η εναλλαγή θέσεων στα παράγωγα και η αναθεώρηση στάσης ορισμένων, που προσδοκούσαν κέρδη από πτώση. Είναι κυρίως αυτοί, που από την περασμένη Παρασκευή εκτιμούν, ότι για τον εικοσάρη οι 1.280 μονάδες αποτελούν σημείο αναφοράς, οι δε 1.250, ανθεκτικότατη, για την παρούσα φάση, ”γραμμή άμυνας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v