Με τα χίλια… ζόρια !

Παρόλη την έξωθεν βοήθεια και με τις μετοχές των ΔΕΗ, Εθνική υψηλότερα, ο δείκτης πιέζεται κυρίως λόγω του ΟΤΕ. Σε γενικές γραμμές η γενική εικόνα είναι πως ”με νύχια και με δόντια” επιχειρείται να ”κρατηθεί” υψηλότερα των 1.720 μονάδων.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Εγκλωβισμένη στα εγγενή της προβλήματα η Σοφοκλέους αδυνατεί να ακολουθήσει την αντίδραση των ευρωπαϊκών αγορών και τις θετικές ενδείξεις που έρχονται από τη Νέα Υόρκη. Παρόλη την έξωθεν βοήθεια και με τις μετοχές των ΔΕΗ, Εθνική υψηλότερα, ο δείκτης πιέζεται κυρίως λόγω του ΟΤΕ.

Η μετοχή του Οργανισμού υποχωρεί προς τα 10,4 ευρώ με προσεκτικές πωλήσεις στο εύρος 10,42- 10,46 ευρώ.

Το παράδοξο είναι ότι σήμερα κέρδη καταγράφει και η μετοχή της Coca Cola 3ε, αλλά το τελευταίο ημίωρο έχει χάσει το θετικό της πρόσημο η μετοχή της Alpha συνεχίζοντας το απογοητευτικό σερί των τελευταίων εβδομάδων.

Σε γενικές γραμμές η εικόνα που δίνεται είναι πως ”με νύχια και με δόντια” επιχειρείται να ”κρατηθεί” υψηλότερα των 1.720 μονάδων. Θα επιμείνουμε όμως πως για ένα σημαντικό τμήμα της αγοράς τα δύσκολα δεν έχουν περάσει, καθώς τα προβλήματά τους δεν λύνονται, μεταθέτοντας τις υποχρεώσεις, τα δάνεια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v