Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής

Με την υποχρεωτική αναγραφή των τιμών ολογράφως, την νέα ανοδική πορεία του πετρελαίου, τις εξελίξεις στη Σοφοκλέους, τη λίστα με τους 95 επίορκους τελωνειακούς-εφοριακούς, ασχολούνται οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Τα οικονομικά πρωτοσέλιδα της Παρασκευής
Την υποχρεωτική αναγραφή των τιμών σε ευρώ και μονάδες ολογράφως σχολιάζουν, στα πρωτοσέλιδά τους, οι οικονομικές εφημερίδες της Παρασκευής.

Τιμές: Σε ακέραιους αριθμούς θα αναγράφονται οι τιμές των προϊόντων από τις 20 Ιανουαρίου επισημαίνει η ”Καθημερινή”, τέρμα τα χοντρά κόλπα με τα λεπτά σχολιάζει η ”Ελευθεροτυπία”, ολογράφως οι τιμές για να μην…αυξάνονται αναφέρει στην πρώτη σελίδα η ”Ναυτεμπορική”, αλλάζει η αναγραφή των τιμών σχολιάζει το ”Βήμα”, με ακρίβεια…λεπτού θα αναγράφονται οι τιμές στα προϊόντα είναι ο τίτλος της ”Ημερησίας”, σε ακέραιους αριθμούς οι λιανικές τιμές σχολιάζει η ”Εξπρές”.

Σοφοκλέους: Για διπλή απειλή στη Σοφοκλέους κάνει λόγο στην πρώτη σελίδα η ”Καθημερινή”, έχουμε όλοι ευθύνες για την κρίση στο ΧΑ δηλώνει σε συνέντευξή του στο ”Κέρδος” ο πρόεδρος του ΧΑ, συγκρατήθηκε η πτώση στο ΧΑ είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, τα επιχειρηματικά δάνεια αγκάθι στην ανάκαμψη της Σοφοκλέους εκτιμά το ”Χρηματιστήριο”.

Πετρέλαιο: Για σενάρια του πολέμου και το πετρέλαιο κάνει λόγο έκθεση της Morgan Stanley σύμφωνα με το ”Βήμα”, πήραν πάλι την ανηφόρα οι τιμές του πετρελαίου σχολιάζει η ”Ελευθεροτυπία”, για πετρελαϊκά πολεμικά σενάρια κάνει λόγο η ”Ναυτεμπορική”.

Διαφθορά: Λίστα ”επίορκων” τελωνειακών και εφοριακών σχολιάζει η ”Ναυτεμπορική”, ακρίβεια, φοροδιαφυγή και διαφθορά με ονοματεπώνυμο δια χειρός ΣΔΟΕ είναι ο τίτλος της εφημερίδας το ”Βήμα”, για κατάλογο επίορκων εφοριακών-τελωνειακών κάνει λόγο η ”Εξπρές”, στο σπορ της διαφθοράς είχαν επιδοθεί 95 εφοριακοί-τελωνειακοί αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”, για δίωξη σε 95 υπαλλήλους κάνει λόγο η ”Ημερησία”.

Ευρωζώνη: Μεταξύ στασιμότητας και ύφεσης η ευρωοικονομία αναφέρει η εφημερίδα ”το Βήμα”, ανησυχεί η ΕΚΤ για τις συνέπειες ενός πολέμου με το Ιράκ σχολιάζει η ”Ημερησία”, η Γερμανία φοβάται το ισχυρό ευρώ δήλωσε ο Βέλτεκε σύμφωνα με την ”Καθημερινή”.

Τουρισμός: Διαμορφώνεται ένα σύστημα επιθεώρησης ελέγχου των τουριστικών επιχειρήσεων αναφέρει η ”Καθημερινή”, έλεγχοι σε τουριστικές επιχειρήσεις σχολιάζει η ”Εξπρές”, προδιαγραφές για τα πρακτορεία είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”.

Ομόλογα: Γκρίνιες στις τράπεζες για τα λαϊκά ομόλογα σχολιάζει το ”Κέρδος”, λαϊκά ομόλογα για όλη την Ευρώπη είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”, ανάρπαστα έγιναν τα 10ετή ομόλογα του Δημοσίου αναφέρει στον τίτλο της η ”Ημερησία”, υπερδιπλάσια ζήτηση για ομόλογα με απόδοση 4,55% αναφέρει η ”Ελευθεροτυπία”.

ΕΛΒΟ: Σύμβαση 17,6 εκατ. ευρώ για ΕΛΒΟ είναι ο τίτλος της ”Ναυτεμπορικής”, κερδοφόρο το 2002 για την ΕΛΒΟ σχολιάζει στην πρώτη σελίδα το ”Χρηματιστήριο”.

ΔΙΕΚΑΤ: Νέο έργο στη Ρουμανία από ΔΙΕΚΑΤ σχολιάζει η εφημερίδα ”Χρηματιστήριο”, ΔΙΕΚΑΤ, ανέλαβε νέο έργο στη Ρουμανία αναφέρει η ”Καθημερινή”.

ΔΕΗ: Για αύξηση 57% στην τιμή της μετοχής της κάνει λόγο έκθεση της Morgan Stanley σύμφωνα με την ”Ημερησία”.

ΟΤΕ: Για ευκαιρία του ΟΤΕ στη Σερβία κάνει λόγο το ”Χρηματιστήριο”, αλλαγές συμμετοχών του ΟΤΕ στη Σερβία είναι ο τίτλος της ”Εξπρές”.

Φλοίσβος: Δόθηκαν Φλοίσβος και Ζέα για 40 χρόνια αναφέρει η ”Ναυτεμπορικη”, σε Lamda Development και Τεχνική Ολυμπιακή η μαρίνα Φλοίσβου, αναφέρει το ”Χρηματιστήριο”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v