Η ατζέντα της Παρασκευής

Γενική συνέλευση πραγματοποιούν οι εταιρίες Ντρουκφάρμπεν και Πρόοδος Ελληνικές Επενδύσεις, ενώ η εταιρία Φίλιππος Νάκας διανέμει μέρισμα 0,14 ευρώ. Επίσης, αναμένεται η ανακοίνωση του Εθνικού και του Εναρμονισμένου Δείκτη Τιμών Καταναλωτή Δεκεμβρίου.

Η ατζέντα της Παρασκευής
Σήμερα, Παρασκευή

Γενικές συνελεύσεις

ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ: Εκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 14:00, στα γραφεία της εταιρίας, στον Ασπρόπυργο, Θέση Καλλιστήρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Τροποποίηση του άρθρου 3 του καταστατικού της εταιρίας, που αφορά το σκοπό της. 2. ?λλες ανακοινώσεις.

ΠΡΟΟΔΟΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ: Β’ Επαναληπτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας, στις 12:00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Esperia Palace, Σταδίου 22, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα ακόλουθα, η συζήτηση των οποίων αναβλήθηκε κατά την Α’ Επαναληπτική γενική συνέλευση της 23/12/2002, λόγω μη ύπαρξης απαρτίας: 1. Μετατροπή των μετοχών της Εταιρείας από ανώνυμες σε ονομαστικές και αντίστοιχη τροποποίηση των άρθρων 5 και 7 του καταστατικού της Εταιρίας.

2. Λύση ή συνέχιση της Εταιρείας, της οποίας η διάρκεια προβλέπεται, κατά το καταστατικό της, ότι λήγει το έτος 2080. Αντίστοιχη τροποποίηση ή μη του άρθρου 3 του καταστατικού της Εταιρείας.

Διανομές μερισμάτων

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ’ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ’ ΑΒΕΕΤΕ: 0,14 ευρώ.

Οικονομικά στοιχεία

- Ανακοίνωση του Εθνικού Δείκτη Τιμών Καταναλωτή και του Εναρμονισμένου Δείκτη Τιμών Καταναλωτή του μηνός Δεκεμβρίου.

Διεθνείς εξελίξεις

ΗΠΑ

- Ποσοστό Ανεργίας Δεκεμβρίου.

- Στοιχεία Μισθοδοτικών Καταστάσεων εξαιρουμένου του αγροτικού τομέα για το μήνα Δεκέμβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v