Με ”δανεικά” και η νέα πτώση

Πέριξ των 1780-1785 μονάδων ο δείκτης επιχειρείται να βρει στήριξη, να αποφευχθούν τα χειρότερα, δηλαδή η περαιτέρω πτώση προς τις 1750. Προσπαθούν και σήμερα οι της Εθνικής, με την Alpha να ακολουθεί και την Eurobank να αντιδρά προς τα 11,3 ευρώ, αλλά παραμένουν ευάλωτες οι Εμπορική, Πειραιώς, ΟΤΕ, Coca Cola, Βιοχάλκο.

Toυ Μιχαήλ Γελαντάλι

Όλες ανεξαιρέτως οι μετοχές που τις προηγούμενες ημέρες έγιναν βορά δανεισμού, στα χέρια των υποτιμητών πιέζονται χαμηλότερα. Από την Βιοχάλκο μέχρι και τον ΟΤΕ η εικόνα των συγκεκριμένων μετοχών χαρακτηρίζεται επιεικώς ως απαράδεκτη.

Προσπαθούν βέβαια και σήμερα οι της Εθνικής, με την Alpha να ακολουθεί και την Eurobank να αντιδρά προς τα 11,3 ευρώ, αλλά παραμένουν ευάλωτες οι Εμπορική, Πειραιώς, ΟΤΕ, Coca Cola, Βιοχάλκο.

Στον αντίποδα, η μετοχή του Βάρδα να καταγράφει ιστορικό υψηλό στα 5,4 ευρώ η Τεχνική Ολυμπιακή αντιδρά προς τα 3 ευρώ ενώ η Ινφορμάτικς, Byte, Τεξαπρέτ και ορισμένες ”μικρές” , αν μη τι άλλο, προσπαθούν.



Σταθερή στα 9,7- 9,75 ευρώ η τιμή της μετοχής του ΟΠΑΠ, σταθεροποιητική συμπεριφορά για την μετοχή της ΔΕΗ, επιχειρείται να αυτονομηθεί από τον ΟΤΕ ή Ιντρακόμ στα 5,46 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v