ΧΑ: Τι κρύβει η κίνηση ανοδικής απεμπλοκής

Ο ορισμός της τηλεδιάσκεψης του ESM για τη δόση και η αιφνιδιαστική αφύπνιση blue chips και τραπεζών. Σε ρόλο οδηγού ΔΕΗ, Lamda, Πειραιώς και Εθνική. Πώς διαμορφώνεται τώρα η τεχνική εικόνα για τους βασικούς δείκτες.

ΧΑ: Τι κρύβει η κίνηση ανοδικής απεμπλοκής

Ασφαλώς και ήταν καθ΄ όλα ευπρόσδεκτη η κινητικότητα που είχε σημειωθεί, κατά τις τελευταίες συνεδριάσεις, στις χαμηλότερες κεφαλαιοποιήσεις και η οποία είχε συνοδευτεί από διόλου ευκαταφρόνητες αποδόσεις, όμως για να σημειωθεί η υπέρβαση στους βασικούς δείκτες και το Χ.Α. να αλλάξει επίπεδο, έπρεπε να επιστρέψει το ενδιαφέρον στους τίτλους της υψηλής κεφαλαιοποίησης και αυτό έγινε κατά την σημερινή συνεδρίαση.

Η μεταφορά κεφαλαίων, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι έλειψαν οι "συγκινήσεις" σε μεσαία και μικρότερη κεφαλαιοποίηση, όμως ήταν περισσότερο από εμφανής η μεταφορά ενδιαφέροντος στο ταμπλώ του FTSE25 και στις θεωρούμενες "βαριές" μετοχές.

Είναι απόλυτα ενδεικτικό ότι λίγο πριν το μέσον της συνεδρίασης, δεν υπήρχε τίτλος υψηλής κεφαλαιοποίησης, με αρνητικό πρόσημο, όμως και το τέλος βρήκε ελάχιστους τίτλους του 26αρη, με οριακά αρνητικές αποδόσεις και πιο συγκεκριμένα τους ΕΕΕ (-0,12%) και Fourli (-1,34%).

Σε αυτή την ανοδική κίνηση, στην "θέση του οδηγού", άγνωστο για πόσο, βρέθηκε ο Τραπεζικός κλάδος, που δείχνει να ευνοείται από την ειδησεογραφία (placement Grivalia, "νηοπομπή" πωλήσεων θυγατρικών και περιουσιακών στοιχείων γενικότερα), ενώ σημαντική κινητικότητα σημειώθηκε και στις περισσότερες από τις μη Τραπεζικές, Δεικτοβαρείς, μετοχές, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την ευδιάκριτη αύξηση της καθαρής αξίας συναλλαγών.

Το ημερήσιο διάγραμμα του Τραπεζικού Δείκτη

Από την άλλη, οι ενδείξεις ανοδικής διαφυγής, τόνωσαν το συναλλακτικό ενδιαφέρον στο Χ.Π.Α., όσον αφορά τα συμβόλαια του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης.

Ξεκινώντας από το Τραπεζικό ταμπλώ και για όσους θα επιμείνουν στο ημερήσιο trading, σύμφωνα με το τμήμα ανάλυσης της Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ, οι "οδηγίες προς ναυτιλλομένους" έχουν ως εξής:

Alpha Bank (+2,29% και κλείσιμο στο υψηλό ημέρας): Απλός ΚΜΟ 30 ημερών στα 2,14 ευρώ και εκθετικός ΚΜΟ 200 ημερών στα 2,10 ευρώ. Επόμενες αντιστάσεις στα 2,33 και 2,75 ευρώ.

Εθνική (+2,91% και κλείσιμο στο υψηλό ημέρας): Απλός ΚΜΟ 30 ημερών στα 0,329 ευρώ και επόμενη αντίσταση στα 0,359 ευρώ.

Eurobank (+2,99% και κλείσιμο στο υψηλό ημέρας): Απλός ΚΜΟ 30 ημερών στα 0,92 ευρώ και εκθετικός ΚΜΟ 200 ημερών στα 0,93 ευρώ. Επόμενες αντιστάσεις στα 1,03 και 1,17 ευρώ.

Πειραιώς (+3,62% και κλείσιμο στο υψηλό ημέρας): Απλός ΚΜΟ 30 ημερών στα 0,215 ευρώ. Επόμενες αντιστάσεις στα 0,246 και 0,308 ευρώ.

Για την περίπτωση του κλαδικού δείκτη των Τραπεζών (+2,80%), το κλείσιμο υψηλότερα των 1080 μονάδων, τον φέρνει στην επόμενη αντίσταση που εντοπίζεται στις 1091 μονάδες και το σημείο - κλειδί στις 1100 μονάδες.

Στις εκκρεμότητες που σχετίζονται με την απαλλαγή των τριών συμβούλων του ΤΑΙΠΕΔ (σ.σ. για τους οποίους εκδόθηκε απαλλακτικό βούλευμα από τον Αρειο Πάγο), αλλά και την υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, στέκεται η ανακοίνωση του ESM, με την οποία γνωστοποιείται ότι εγκρίθηκε το αναθεωρημένο μνημόνιο μετά την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης. Παράλληλα καλεί την Κυβέρνηση να επιλύσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με το ΔΝΤ (σ.σ. νομικές διαβεβαιώσεις για τη συνταγματικότητα των περικοπών στις συντάξεις).

Ίσως έχει τη σημασία του ότι ανακοινώθηκε πως η προγραμματισμένη για σήμερα τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία θα ασχολείτο με το θέμα της δόσης, μετατέθηκε για την Παρασκευή στις 7 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή κίνηση της Αγοράς αιφνιδίασε θετικά την συντριπτική πλειονότητα όσων παρακολουθούν ακόμα το Χ.Α. και δεν έχουν επιλέξει την "λύση των διακοπών" και οι οποίοι, στο σύνολό τους, περίμεναν μία ακόμα συνεδρίαση ήπιων τόνων, με το όποιο ενδιαφέρον να συντηρείται από κινήσεις σε επιμέρους τίτλων.

Σύμφωνα με την αισιόδοξη σχολή σκέψης, αργά αλλά σταθερά και αυτό φαίνεται από τα πρόσφατα placements και τις εταιρικές ομολογιακές εκδόσεις, οι Ξένοι αρχίζουν να ξαναβλέπουν, έστω και επιλεκτικά, Ελληνικά assets, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται αν το ενδιαφέρον γίνει περισσότερο επιθετικό, πάντα με την "άδεια" των Διεθνών Αγορών.

Μεταφερόμενοι στον μη Τραπεζικό 26αρη, μπορεί από πλευράς ημερήσιων επιδόσεων να ξεχώρισαν οι ΔΕΗ (+5,45%) και Lamda Development (+4,25%) όμως τις εντυπώσεις έκλεψε η σημερινή κίνηση του ΟΛΠ (+2,17%), που τον έφερε υψηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 16,00 ευρώ και σε νέα υψηλά 20 μηνών. Επόμενη αποφασιστική αντίσταση, για μία μετοχή που έχει μείνει πίσω, όπως και ο ΟΛΘ, τα 16,30 ευρώ.

Προς υψηλά 20 μηνών ο ΟΛΠ

Επέστρεψαν οι αγοραστές στην Lamda Development, η οποία αν υπερκεράσει το ψυχολογικό όριο των 7,00 ευρώ, θα αλλάξει εντυπωσιακά τα τεχνικά δεδομένα.

Κατεβαίνοντας τα "σκαλοπάτια" των κεφαλαιοποιήσεων, "πενταρέ" ανοδικών συνεδριάσεων συμπλήρωσε η ΕΥΔΑΠ (+5,23%). Η κατοχύρωση του ψυχολογικού ορίου των 6,00 ευρώ, μπορεί να την οδηγήσει προς την επόμενη αντίσταση των 6,74 ευρώ, με απώτερο στόχο τα 7,50 ευρώ. Το "stop" στο "long" στα 5,68 ευρώ.
Μένοντας στα Νερά, άξια αναφοράς και η κίνηση της ΕΥΑΘ (+3,29%) που συμπλήρωσε τρεις ανοδικές συνεδριάσεις και μία αμετάβλητη, στις τελευταίες τέσσερις.

Επιστροφή αγοραστών και "τριολέ" ανοδικών συνεδριάσεων για το Πλαίσιο (+3,56%) που δείχνει να απειλεί τα υψηλά 20 μηνών. Στήριξη το 4,50, επόμενος στόχος τα 5,10 ευρώ και ημερήσιο "stop" στα 4,27 ευρώ.
Μένοντας στις χαμηλότερες κεφαλαιοποιήσεις, επιμένει πλαγιοανοδικά η AS Company (+3,62%), πέντε οι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις για την Ιντρακάτ (+10,19%), ασταμάτητο το Ιασώ (+6,73%) σε νέα υψηλά 37 μηνών, ενώ τρεις συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις συμπλήρωσε η Centric (+7,28%) και η Intralot (+2,34%).

"Τριολέ" ανοδικών συνεδριάσεων και για την Παϊρης (+26,36%), εννέα οι συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις για την Πήγασος (+13,81%), ενώ προσοχή χρειάζεται η περιρρέουσα φημολογία για την Creta Farm (+7,33%), που δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι είναι κοντά στην πραγματικότητα.

Τρεις ανοδικές και μία αμετάβλητη συνεδρίαση, στις τελευταίες τέσσερις για τα Πλ. Θράκης (+4,55%), ακόμα ένα νέο ιστορικό υψηλό για την Cenergy (+2,61%), συνεχίζει ανοδικά η Χαλκόρ (+6,42%) και επιστροφή των αγοραστών στην Μουζάκης (+9,00%).

Τουλάχιστον εντυπωσιακά πράγματα στην Q&R (+17,33%) απαιτούν αυξημένη προσοχή για τον τίτλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 0,2050 ευρώ άλλαξαν χέρια περίπου 300000 τεμ., για να ακολουθήσει έντονα ανοδική κίνηση, ενώ ο σημερινός όγκος των 718534 τεμ. είναι ο τρίτος υψηλότερος "ever", με τους αμέσως υψηλότερους να έχουν σημειωθεί στις 27/3/2002 (1529924 τεμ.) και στις 23/4/2014 (3233878 τεμ.).

Το ημερήσιο διάγραμμα της Q&R

Μεταφερόμενοι στους βασικούς δείκτες του Χ.Α. και ξεκινώντας από τον δείκτη της υψηλής κεφαλαιοποίησης (+1,61%), με βάση τα βραχυπρόθεσμα διαγράμματα αν ο εν λόγω δείκτη συνεχίσει να δίνει κλεισίματα υψηλότερα των 2180 - 2174 μονάδων, βάζει σαν πρώτο στόχο τις 2198 μονάδες και βλέπουμε.

Σε υψηλά 26 μηνών ολοκλήρωσε την συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης, με το αμέσως υψηλότερο κλείσιμο να έχει σημειωθεί στις 27/5/2015 (851,81 μονάδες).

Τεράστιας σημασίας η υπέρβαση των 834 - 835 μονάδων, αν μετατραπεί σε στήριξη βάζει σαν επόμενο στόχο τις 898 μονάδες.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

"Πολύ ικανοποιητική η διαγραμματική εικόνα του Γενικού Δείκτη, που συνδυάζει τα διετή υψηλά του με την ταυτόχρονη βύθιση της μεταβλητότητας τιμών (volatility) σε χαμηλά τριμήνου" επισημαίνει ο Πέτρος Στεριώτης.

Σε περιπτώσεις μεγάλου "ράλι", σαν αυτό που προηγήθηκε τους τελευταίους μήνες και το οποίο κατέταξε το Χ.Α. στις πρώτες θέσεις των αποδόσεων 1ου εξαμήνου, μεταξύ των Ευρωπαϊκών Χρηματιστηρίων και το οποίο βασίστηκε κυρίως στην προεξόφληση για κλείσιμο της αξιολόγησης και στα νέα ιστορικά υψηλά σε Νέα Υόρκη και Φρανκφούρτη, ο "φόβος" των αγοραστών έγκειται στο ότι μπορεί να υπάρξει αιφνίδια υποχώρηση των τιμών της "υπεραγορασμένης" Αγοράς και "profit taking".

Εκτιμάται ότι τους επόμενους μήνες οι ακόλουθοι παράγοντες θα επηρεάσουν την πορεία των τιμών:

1. Οι εξελίξεις που θα αφορούν στο θέμα των NPLs,
2. H γραμμή πλεύσης στο θέμα της "εξόδου στις Αγορές",
3. Τα μακροοικονομικά στοιχεία,
4. Η πορεία προς τις Γερμανικές εκλογές

Από άποψη τεχνικής ανάλυσης, αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για την τιμολόγηση τίτλων από τη μεσαία και τη μικρή κεφαλαιοποίηση, οι οποίοι είχαν μείνει πίσω λόγω της "πληγωμένης" διάθεσης των επενδυτών για ανάληψη ρίσκου στο ταμπλώ, καθώς οι συγκεκριμένοι τίτλοι πολλές φορές αποτελούν τους "ουραγούς" μίας ανοδικής κίνησης, προαναγγέλλοντας, ίσως, μία σημαντικότερου εύρους διόρθωση.

"Σε ότι αφορά τον ΓΔ, η βασική στήριξη βρίσκεται στις 809 μονάδες, ενώ η 'καθαρή' διάσπαση των 830 θα μπορούσε να οδηγήσει στις 848 μονάδες, που αποτελούν τον στόχο που προκύπτει από την έξοδο της Αγοράς, από το εύρος τιμών μεταξύ 752 και 800 μονάδων" τονίζει ο κ. Στεριώτης (Nuntius Sec.).

Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

Με μοναδικό αρνητικό πρόσημο για τον ASX 200 (-0,36%), ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση για τις μεγάλες Αγορές Ασίας και Ειρηνικού, όπου τα μεγαλύτερα κέρδη σημείωσε ο Shanghai Composite (+0,76%).
Θετικά πρόσημα και μικρά κέρδη στην Ευρώπη, με μικτές διαθέσεις δείχνει να επιστρέφει η Wall Street, μετά την χθεσινή αργία.

Οριακές απώλειες για Ευρώ και Χρυσό, σημαντικές πιέσεις δέχεται το Πετρέλαιο.

"Ο Χρυσός πιθανότατα θα διαπραγματεύεται σε ένα εύρος $1.200 με $1.300 η ουγγιά βραχυπρόθεσμα, καθώς το Μέταλλο ακολουθεί τα ονομαστικά επιτόκια στις ΗΠΑ", σύμφωνα με την μονάδα διαχείρισης πλούτου της UBS. "Αν η ανεργία στις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίσει να υποχωρεί και η Fed συνεχίσει να αυξάνει τα επιτόκια ανεξάρτητα, του τι θα δείξουν τα στοιχεία για τον πληθωρισμό, αυτό θα είναι αρνητικό για τον Χρυσό βραχυπρόθεσμα. Ωστόσο, η σταθερή ζήτηση φέτος και η πιο αδύναμη παραγωγή, σε συνδυασμό με την αποδυνάμωση του Δολαρίου, είναι θετικά για τις τιμές, ενώ αν οι αποτιμήσεις των μετοχών αρχίσουν να υποχωρούν, οι επενδυτές θα μπορούσαν επίσης να στραφούν στο Κίτρινο Μέταλλο. Επιπλέον, ο Χρυσός θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως εγγύηση σε περίπτωση που η Αγορά Εργασίας δεν δώσει άλλα δείγματα βελτίωσης στις ΗΠΑ και ο πληθωρισμός δεν αυξηθεί, κάτι που θα ανάγκαζε τη Fed να διακόψει τη πορεία σύσφιξης, ή σε περίπτωση επιβράδυνσης της Παγκόσμιας ανάπτυξης" τονίζει ο Οίκος.

Ράλι 20% αναμένει για το Πετρέλαιο ο Giovanni Staunovo, αναλυτής Εμπορευμάτων στην UBS, και μάλιστα κατά το δεύτερο εξάμηνο της φετινής χρονιάς. Όπως εξηγεί, "η Αγορά αρχίζει επιτέλους να εμφανίζει κενά στην προσφορά. Το Αμερικανικό Αργό θα μπορούσε να ενισχυθεί στα $58 το βαρέλι πριν το τέλος της χρονιάς, ενώ το Brent θα μπορούσε να εκτοξευτεί στα $60".

Ξεκινώντας από την Ασία, η δραστηριότητα του Κινεζικού τομέα Υπηρεσιών αναπτύχθηκε τον Ιούνιο με πιο αργό ρυθμό, όπως κατέδειξε σήμερα ο σχετικός δείκτης της Caixin για τον κλάδο. Ο PMI της Caixin για τις Κινεζικές Υπηρεσίες κινήθηκε πτωτικά σε 51,6 τον Ιούνιο, από 52,8 το Μάιο, δηλαδή στα δεύτερα χαμηλότερα επίπεδά του εδώ και 13 μήνες.

Ερχόμενοι στην Ευρώπη, ο τελικός σύνθετος PMI της Ευρωζώνης διαμορφώθηκε στις 56,3 μονάδες τον Ιούνιο, από 56,8 τον Μάιο, αλλά σημαντικά υψηλότερα από την αρχική εκτίμηση των 55,7 μονάδων, σύμφωνα με τα στοιχεία του IHS Markit.

Επιστροφή στο ΧΑ

Το ποσό των 1,625 δισ. ευρώ άντλησε το Ελληνικό Δημόσιο από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας. Το επιτόκιο μειώθηκε στο 2,78% από 2,97% στην αντίστοιχη προηγούμενη δημοπρασία.

Επιστρέφοντας στο Χ.Α. αξίζει υπενθύμισης ότι από σήμερα οι μετοχές της Astir Palace αφαιρέθηκαν
από τα συστήματα διαπραγμάτευσης του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Επίσης εισήχθησαν προς διαπραγμάτευση στο Χ.Α. οι 6.601.378 μετοχές της Κέκροψ (+6,20%), οι οποίες προέκυψαν από το πρόσφατο Reverse Split των μετοχών, σε αντικατάσταση των 13.202.756 παλαιών (ΚΟ) μετοχών της εταιρίας και μετά τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, η ονομαστική αξία της μετοχής της ιδίας εταιρείας μειώθηκε από € 0,70 σε € 0,30. Από την ίδια ημερομηνία, το σύνολο εισηγμένων μετοχών της Κέκροψ ανέρχεται σε 6.601.378, με προσαρμοσμένη τιμή εκκίνησης τα 0,50 ευρώ.

Ο Γενικός Δείκτης ξεκίνησε υποτονικά υποχωρώντας μέχρι τις 824,56 μονάδες (-0,16%), όμως μετά τις 10.21 κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο και στις 17.00 βρέθηκε στο μέχρι εκείνη την στιγμή υψηλό των 841,27 (+1,86%). Μέσω των τελικών δημοπρασιών κατέγραψε νεότερο υψηλό στις 841,69 (+1,91%) και ολοκλήρωσε την συνεδρίαση στις 841,34 μονάδες με ημερήσια κέρδη 1,87%.

Ο τζίρος έφθασε στα 78,8 εκατ., από τα οποία τα 2,4 εκατ. αφορούσαν "πακέτα" (ΦΦΓΚΡΠ, ΟΤΕ, ΤΙΤΚ), ενώ Alpha Bank, ΟΠΑΠ και Εθνική απασχόλησαν το 43% της συνολικής μικτής αξίας συναλλαγών.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, δεν ήλθαν σε επαφή με το αρνητικό πρόσημο οι ΓΡΙΒ, ΔΕΗ, ΕΧΑΕ, ΛΑΜΔΑ, ΜΕΤΚ, ΜΠΕΛΑ, ΜΥΤΙΛ, ΤΙΤΚ.

Μέσω των τελικών δημοπρασιών, στο χαμηλό ημέρας έκλεισε η Fourlis και στο υψηλό ημέρας οι Alpha Bank, Eurobank, Folli Follie Group, Εθνική, Πειραιώς, Αεροπορία Αιγαίου, ΓΕΚΤΕΡΝΑ και Ελλάκτωρ.

Τουλάχιστον ικανοποιητική η τελική εικόνα με 96 ανοδικές μετοχές, έναντι 38 πτωτικών, ενώ 16 τίτλοι ολοκλήρωσαν την συνεδρίαση με διψήφιο ποσοστό ανόδου.

---ΧΠΑ

Αλλαγή σκηνικού, με έντονα ανοδική συνεδρίαση και στην Αγορά Παραγώγων, που συνοδεύτηκε από αξιοπρόσεκτη αύξηση των συναλλαγών τόσο στα συμβόλαια του δείκτη, όσο στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (67.694 συμβόλαια).

Στα 5.731 συμβόλαια του δείκτη οι ανοιχτές θέσεις (από 5.584 στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίαση) για τον πρώτο μήνα (Ιούλιος).

Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 2.055, 1.554 για τον Ιούλιο, 501 για τον Αύγουστο και 0 για τον Σεπτέμβριο - τιμή εκκαθάρισης για τον πρώτο μήνα 2.184,25) κινήθηκε μεταξύ 2.151 και 2.186,75 μονάδων και αύξησε την υποτίμηση στο 0,2%, σύμφωνα με την τιμή εκκαθάρισης.

Ελάχιστος ο αξιοσημείωτος δανεισμός τίτλων (21.000 Lamda Development, 12.000 Viohalco, 16.732 Πειραιώς), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε Eurobank (3.897), Πειραιώς (21.853), Εθνική (27.384), MIG (4.050), Alpha Bank (4.477), ΟΤΕ (187), Viohalco (253), Cenergy (376), Intralot (555), ΑΔΜΗΕ (1.521), Ελλάκτωρα (651), Ελ. Πετρέλαια (180), Μυτιληναίο (503), ΔΕΗ (619), ΕΥΔΑΠ (207), ΓΕΚ (171), ΕΧΑΕ (188), ΟΠΑΠ (157), Lamda Development (144).

Οι περισσότερες ανοιχτές θέσεις - συμβόλαια (Μέγεθος Συμβολαίου: 100 Μετοχές, Φυσική Παράδοση), για τον πρώτο μήνα (Σεπτέμβριος), στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών σε: MIG 95.016, Eurobank 36.389, Εθνική 125.327, Alpha Bank 33.252, Μυτιληναίος 10.132 και Πειραιώς 217.090.

Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι, μόνο από OTC (*), καθώς το Χ.Α., πλέον, στην συγκεντρωτική κατάσταση του ΗΔΤ δεν δημοσιεύει τους δανεισμούς από την ΕΧΑΕ, είναι: Πειραιώς 20.456.654 τεμ., (από 20.456.654 τεμ. στην αμέσως προηγούμενη συνεδρίαση), Alpha Bank 13.462.889 τεμ. (13.298.341), Εθνική 22.748.890 τεμ. (22.748.890) και Eurobank 9.033.546 τεμ. (9.033.546).

(*) Τα στοιχεία Συναλλαγές Δανεισμού Τίτλων μέσω OTC δηλώνονται από τους χειριστές ΣΑΤ και αφορούν τις ποσότητες που έχουν καταγραφεί στο ΣΑΤ έως και τη προηγούμενη εργάσιμη ημέρα.

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v