Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στάση για... ανάσες στο Χρηματιστήριο

Εναλλαγές προσήμου οδήγησαν τελικά το Γ.Δ. σε πτώση μικρότερη της... μονάδας. Ρευστοποιήσεις σε τίτλους με μεγάλη απόδοση. Τι δείχνει η τεχνική ανάλυση. Μάχη Πειραιώς-ΕΤΕ για την πρωτιά στην κεφαλαιοποίηση.

Με οριακή διόρθωση για τον Γενικό Δείκτη, στα υψηλά 34 μηνών, ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση, καθώς έλειψαν οι σημαντικές βοήθειες από τους περισσότερους Δεικτοβαρείς τίτλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δείκτης ξεκίνησε πτωτικά. αλλά γρήγορα γύρισε σε θετικό πρόσημο, δίνοντας πολλαπλές προσκρούσεις στην περιοχή των 1367 μονάδων και σημειώνοντας ενδοσυνεδριακό υψηλό στις 1367,16 μονάδες (+0,5%).

Μετά τις 12.18 ο Δείκτης γύρισε μόνιμα σε αρνητικό πρόσημο, αλλά με απόλυτα ελεγχόμενες απώλειες, υποχωρώντας μέχρι τις 1348,79 μονάδες (-0,89%). Στις 17.00 βρέθηκε στις 1357,89 μονάδες (-0,18%) και μέσω των τελικών δημοπρασιών έκλεισε στις 1359,81 με οριακές απώλειες 0,04%.

Στα χαρακτηριστικά της σημερινής συνεδρίασης, η σχετική κινητικότητα που σημειώθηκε στις χαμηλότερες κεφαλαιοποιήσεις και η οποία βοήθησε σημαντικά στο θετικό ισοζύγιο μεταξύ ανοδικών (91) - πτωτικών (62) μετοχών.

Απόλυτα ικανοποιητικός ο τζίρος, επιμένει να παραμένει υψηλότερα από το ψυχολογικό όριο των 100 εκατ. ευρώ και σήμερα διαμορφώθηκε στα 114,4 εκατ. από τα οποία τα 9,1 εκατ. αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές (ΤΙΤΚ, ΕΛΠΕ, ΛΑΜΔΑ, ΟΤΟΕΛ, ΜΠΕΛΑ, ΑΛΦΑ, ΦΦΓΚΡΠ, ΠΕΙΡ, ΟΠΑΠ). Μόλις πέντε τίτλοι και πιο συγκεκριμένα οι ΟΠΑΠ, Πειραιώς, ΔΕΗ, ΟΤΕ και Alpha Bank, "απασχόλησαν" το 54% της συνολικής μικτής αξίας συναλλαγών.

Από την άλλη, σε πλήρη εξέλιξη δείχνει να βρίσκεται το "ντέρμπι" για την κατάληψη της πρώτης θέσεως στις κεφαλαιοποιήσεις του Χ.Α., καθώς σήμερα η Πειραιώς (9,283 δισ) ξαναπέρασε στην πρώτη θέση αφήνοντας την Εθνική (9,227 δισ) στην δεύτερη, αφού χρειάστηκε εκ νέου η χρησιμοποίηση του "φώτο - φίνις" (!)

"Ακολουθήστε το momentum" συστήνουν οι περισσότεροι επαγγελματίες του χώρου, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχουν τα γρήγορα αντανακλαστικά τα οποία θα χρειαστούν σε περίπτωση ξαφνικής αλλαγής του κλίματος. Τεχνικά, η Αγορά συνεχίζει να δίνει αγοραστικά σήματα, διαψεύδοντας όλους όσους περιμένουν σημαντική διόρθωση.

Από εκεί και πέρα, κάθε πρόβλεψη για την απόλυτα βραχυπρόθεσμη τάση, μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά επισφαλής, καθώς δεν πρέπει να αγνοείται ότι απομένουν μόλις επτά συνεδριάσεις για την λήξη του triple witching Μαρτίου, ενώ την ίδια μέρα θα πρέπει να ολοκληρωθεί και το rebalancing του δείκτη FTSE Europe το οποίο θα μπει σε ισχύ από τις 24 Μαρτίου, με τις μετοχές των Εθνικής, Πειραιώς και Alpha Bank να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της HSBC οι εισροές στη μετοχή της Alpha θα ανέλθουν στα 38,4 εκατ., που αντιστοιχούν σε 38,57 εκατ. μετοχές, ενώ ο μέσος όρος συναλλαγών προβλέπεται να αυξηθεί 386%.
Για την Εθνική Τράπεζα εκτιμάται πως θα εισέλθουν κεφάλαια της τάξης των 51,4 εκατ., που αναλογούν σε 9,04 εκατ. τίτλους. Ο μέσος όρος συναλλαγών προβλέπεται να αυξηθεί 650%. Σε ότι αφορά την Τράπεζα Πειραιώς η HSBC προβλέπει εισροές 51,4 εκατ., που αντιστοιχούν σε 21.63 εκατ. μετοχές. Ο μέσος όρος των συναλλαγών εκτιμάται πως θα ενισχυθεί κατά 374%.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

Μέσα σε 11 συνεδριάσεις ο Γενικός Δείκτης πήρε ανοδικά σχεδόν 150 μονάδες ή σε ποσοστό 12%,καταστρατηγώντας στην πορεία τις σημαντικές αντιστάσεις των 1280, των 1305 και των 1340 μονάδων, καταγράφοντας έτσι νέα υψηλά, επισημαίνει ο Απόστολος Μάνθος.

Εύλογο είναι στις επόμενες ημέρες ο Δείκτης να παρουσιάσει μια "κόπωση" εμπρός από την ισχυρή διαγραμματική περιοχή των 1360 με 1400 μονάδων. Επίπεδα όπου εάν διαπεραστούν με σημαντικό καταλύτη και με δυναμικό τζίρο συναλλαγών θα ανοίξει μεσομακροπρόθεσμα την "πύλη" για το επόμενο πεδίο διακύμανσης, όπου μπορεί να φτάσει έως τις 1750 μονάδες (!)

Ενόψει όμως εύθραυστων πολιτικών δεδομένων, συγκρούσεων με τους πιστωτές και δύσκολων αποφάσεων για το χρέος της Χώρας, η Αγορά δύσκολα θα μπορέσει να "στυλώσει τα πόδια" για να "προσεταιριστεί" ένα επιπλέον ποσοστό ανόδου της τάξεως του 8% προσεγγίζοντας δηλαδή την περιοχή των 1450 μονάδων.

Ήδη αρκετοί Δεικτοβαρείς τίτλοι έχουν "υπερτροφοδοτηθεί" προεξοφλώντας μέσα από τις κεφαλαιοποιήσεις τους ένα προσδοκώμενο P/E του 2016.

Επίσης μπροστά μας έχουμε νέες υπέρογκες ΑΜΚ τόσο από την ALPHA και την Πειραιώς όσο και από τη Eurobank, στοιχείο, όπου είναι πολύ πιθανό να βάλει ένα βραχυχρόνιο ανοδικό "stop" στη συμμετοχή τους, σε μια περαιτέρω κίνηση του Γενικού Δείκτη (βαρύτητα 14,2%).

Τεχνικά θεωρούμε ότι θα ήταν πολύ πιο συνετό να πραγματοποιηθεί ένα καθοδικό "retracement" στην περιοχή στήριξης των 1280 με 1265 μονάδων, προς αναμονή και ανάκτηση δυνάμεων, παρά να δοθεί μια ανοδική συνέχεια υπεράνω των 1400 μονάδων δίχως το κατάλληλο "υπόβαθρο" διατήρησής των.

Ο δείκτης της υψηλής κεφαλαιοποίησης φαίνεται διαγραμματικά να έχει περάσει πάνω από την αντίσταση της άνω πλευράς του καναλιού του περασμένου Δεκεμβρίου, στις 434 μονάδες, δίχως όμως να έχει πάρει τη επιβεβαίωση, καθώς χρειάζεται ως φίλτρο τουλάχιστον τρία "δυνατά" ημερήσια κλεισίματα πάνω από το εν λόγω επίπεδο.

Και εδώ, όπως και στο Γενικό Δείκτη, η αλληλουχία εναλλαγής των τελευταίων έξι "candlesticks" μεταξύ των θετικών και των αρνητικών συνεδριάσεων "αποκρυπτογραφούν" ένα μερικό "κόμπιασμα" στην περαιτέρω ευχέρεια κίνησης υπεράνω των 440 μονάδων με κατεύθυνση τις 455 μονάδες.

Η αίσθηση μάλιστα της "overbought" κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει αρκετοί "επιφανείς" τίτλοι με το συνεχόμενο "πουσάρισμα" να "αγγίζει ευαίσθητες οπτικές χορδές" δεν δίνει και τα πλέον "ασφαλή πατήματα" για τη συνέχεια του υπάρχοντος ανοδικού κύματος.

"Ζητούμενο για τη συνέχεια είναι ο σχηματισμός μιας ασφαλής καθοδικής 'εξαέρωσης' προς την περιοχή στήριξης των 420 με 415 μονάδων" αναφέρει ο υπεύθυνος τεχνικής ανάλυσης και επενδυτικής κατεύθυνσης της Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ.

Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

Απόλυτη επικράτηση του "κόκκινου" στις μεγάλες Ασιατικές Αγορές, όπου ξεχώρισε το -2,59% του Nikkei (στον απόηχο των ανησυχιών για την Κινεζική οικονομία και της ενίσχυσης του γεν έναντι του δολαρίου) και το -1,65% του Hang Seng.

Ηπιότερες οι απώλειες στα μεγάλα Ευρωπαϊκά Χρηματιστήρια, ενώ με επιφυλακτικότητα και μικτά πρόσημα κινούνται οι δείκτες στην Wall Street.

Νέα σημαντικά κέρδη για τον χρυσό.

Γερμανικές Τράπεζες έχουν ασκήσει πιέσεις στην ΕΚΤ για ειδική αντιμετώπιση των στεγαστικών τους δανείων κατά τον επικείμενο έλεγχο στους ισολογισμούς των 128 μεγαλύτερων Πιστωτικών Ιδρυμάτων της Ευρωζώνης. Το επιχείρημα των Γερμανικών Τραπεζών είναι πως η σταθερότητα της εγχώριας Αγοράς ακινήτων απομακρύνει την ανάγκη επανεκτιμήσεων μετά την αρχική έκδοση του δανείου. Όπως μετέδωσαν οι FT, η Ευρωπαϊκή Ρυθμιστική Αρχή επισήμανε πως δεν θα αποφύγουν όλες οι Γερμανικές Τράπεζες των έλεγχο των στεγαστικών τους δανείων.

Η Ευρώπη κινδυνεύει με 25ετή στασιμότητα Ιαπωνικού τύπου προειδοποιεί ο Τζορτζ Σόρος καλώντας τους πολιτικούς της Γηραιάς Ηπείρου να προχωρήσουν σε περαιτέρω ολοκλήρωση και να αλλάξουν τις πολιτικές που αποθαρρύνουν τον Τραπεζικό δανεισμό.

Μένοντας στην Ευρώπη, η Fitch επιβεβαίωσε την αξιολόγηση "AAA" του μακροπρόθεσμου αξιόχρεου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Ατομικής Ενέργειας. Το outlook της αξιολόγησης είναι σταθερό.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, νέες μεγάλες απώλειες εμφανίζουν οι κοινές μετοχές των Fannie Mae και Freddie Mac στο Αμερικανικό Χρηματιστήριο, μετά το χθεσινό -30% και -26% αντιστοίχως, στον απόηχο της φήμης σύμφωνα με την οποία η Αμερικανική Κυβέρνηση σκοπεύει να διακόψει σταδιακά τη λειτουργία τους. Την απόφαση για την σταδιακή παύση των δραστηριοτήτων τους, έλαβε η Τραπεζική Επιτροπή της Αμερικανικής Γερουσίας.

Επιστροφή στο ΧΑ

Επιστρέφοντας στα δικά μας, "τα χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης στενεύουν και οι όποιες καθυστερήσεις βαίνουν εις βάρος των υπόλοιπων ανοικτών θεμάτων με κύριο αυτό των μέτρων ελάφρυνσης του χρέους και της προοπτικής επιστροφής σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης για το 2014", επισημαίνει η Eurobank. Να σημειωθεί ότι η Eurobank προβλέπει αύξηση του ΑΕΠ κατά 0,4% το 2014. Ξεχωριστά η Eurobank χαρακτηρίζει ικανοποιητικό το πρωτογενές πλεόνασμα της περιόδου Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2014, εκφράζει ωστόσο τον προβληματισμό της για τις εξελίξεις όσον αφορά τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις της Γενικής Κυβέρνησης.
 
Παρουσιάσεις σε ξένους επενδυτές ξεκινά άμεσα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εθνική Τράπεζα, με στόχο την έκδοση Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου το οποίο εκτιμάται ότι θα καλύψει σημαντικό μέρος των κεφαλαιακών της αναγκών. Το αποτέλεσμα των επαφών με τους ξένους επενδυτές θα κρίνει και τα χαρακτηριστικά που θα έχει η έκδοση καθώς η Εθνική επιδιώκει να αξιοποιήσει το ιδιαίτερα θετικό κλίμα που υπάρχει διεθνώς για ομόλογα υψηλών αποδόσεων.
 
Νέα τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 12,4 ευρώ από 10 ευρώ προηγουμένως δίνει η National Sec., διατηρώντας ωστόσο σύσταση "neutral" λόγω αποτίμησης. Η χρηματιστηριακή αυξάνει τις προβλέψεις της για τα κέρδη ανά μετοχή του Οργανισμού κατά 15% περίπου, την διετία 2014-2015 λόγω εκτιμήσεων για χαμηλότερα ποσοστά αποπληρωμής των παικτών.
 
Η Folli Follie παραμένει ανάμεσα στα τέσσερα "top picks" για την Ελληνική Αγορά σημειώνει η National Securities ενώ ανεβάζει την τιμή - στόχο, για τη μετοχή, στα 30 ευρώ από 28,3 ευρώ προηγουμένως, διατηρώντας το rating σε “outperform”. Βλέπει καλές προοπτικές ανάπτυξης για τον όμιλο, δυνατότητες για αύξηση των περιθωρίων αλλά και βελτιωμένη κεφαλαιακή δομή. Στα "υπέρ" καταγράφονται και οι ισχυρές συμμαχίες με Fosun και Dufry. Η ΑΧΕ περιμένει ότι θα συνεχιστεί η ανάπτυξη του ομίλου στην Ασία, αλλά και ότι θα ανακάμψει η εγχώρια αγορά.
 
Στα 13 ευρώ από 12,7 ευρώ αναπροσαρμόζει την τιμή-στόχο για τη μετοχή τηςJumbo η National Sec. σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί "ουδέτερη" σύσταση για τον τίτλο. Όπως αναφέρει, η αναπροσαρμογή σχετίζεται με τις 5,9 εκατ. νέες μετοχές που εξέδωσε η εταιρεία, αλλά και με το μικρότερο premium ρίσκου της Χώρας. Η ΑΧΕ προβλέπει ότι η εισηγμένη θα εμφανίζει αύξηση πωλήσεων 7,4% και καθαρά κέρδη 101 εκατ. ευρώ στη φετινή χρήση, άνω του "guidance" που έχει δώσει η εταιρεία.
 
Ισχυρό περιθώριο ανόδου για τις μετοχές των ΓΕΚ Τέρνα και Τερνα Ενεργειακή διαβλέπει η Axia Ventures η οποία ξεκινά κάλυψη των δυο μετοχών με στόχο τα 7 ευρώ για την πρώτη και στα 6 ευρώ για τη δεύτερη. 
 
Ειδικότερα για τον τίτλο της ΓΕΚ Τέρνα, ο οίκος δίνει σύσταση "buy". Αναφέρει ότι πρόκειται για μια από τις πιο "ελκυστικές" περιπτώσεις στο Χ.Α. καθώς οι πρόσφατες εξελίξεις οδηγούν σε ισχυρές ταμειακές ροές στους τομείς Κατασκευών και Ανανεώσιμης Ενέργειας του ομίλου.
 
Ξεκινώντας και την σημερινή αναφορά μας από τις μετοχές του FTSE25, αξίζει να σημειωθεί ότι μόνιμα με αρνητικό πρόσημο κινήθηκαν οι Εθνική, ΟΛΠ, ΟΠΑΠ, Τιτάν και Jumbo. Δεν ήλθαν σε επαφή με το "κόκκινο" οι ΓΕΚΤΕΡΝΑ, Ελλάκτωρ καιFrigoglass.
 
Μέσω των τελικών δημοπρασιών, στο υψηλό ημέρας έκλεισαν οι Ελ. Πετρέλαια και ΟΤΕ και στο χαμηλό ημέρας οι Τέρνα Ενεργειακή και Τιτάν.
 
Τρεις είναι οι Δεικτοβαρείς τίτλοι που αξίζουν περαιτέρω αναφοράς, καθώς έδωσαν νέα πολυετή υψηλά (!)
 
Σε νέα υψηλά 69 μηνών έκλεισε ο τίτλος της Folli Follie Group, έστω και αν χρειάστηκε κάποιες "βοήθειες" από τις τελικές δημοπρασίες και υποχώρησε σημαντικά από το υψηλό ημέρας των 27,87 ευρώ. Αν επιμείνουν οι αγοραστές, επόμενη, απόλυτα θεωρητική αντίσταση, στα 28,40 ευρώ.
 
Νέο υψηλό 35 μηνών για τον τίτλο της Intralot, με τις επόμενες αντιστάσεις να εντοπίζονται στα 2,80 και 3,20 ευρώ.
 
Επιμένει στην πλαγιοανοδική κίνηση η ΓΕΚΤΕΡΝΑ και άφησε πίσω της και το ψυχολογικό όριο των 4,00 ευρώ. Ο τίτλος κινείται σε υψηλά 41 μηνών, με επόμενη τεχνική αντίσταση στα 4,40 ευρώ.
 
Από εκεί και πέρα, αξιοπρόσεκτη η πλαγιοανοδική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από τα 4,49 ευρώ (κλείσιμο 24/2) για την Frigoglass. Επόμενη σημαντική αντίσταση στα 5,74 ευρώ.
 
Νέα αλλαγή σκηνικού στα Τραπεζικά warrants, όπου οι αγοραστές με τους πωλητές εναλλάσσονται, σχεδόν, επί καθημερινής βάσεως.
 
Έτσι σήμερα το warrant της Εθνικής έκλεισε στα 1,12 ευρώ (-3,45%) με συναλλαγές 1227917 τεμ., της Alpha Bank στα 1,4 ευρώ (-1,41%) με συναλλαγές 2249206 τε. ενώ απώλειες 5,56% και συναλλαγές 2005226 τεμ. είχε ο παραστατικός τίτλος της Πειραιώς που έκλεισε στα 0,8320 ευρώ.
 
Αρκετά τα ενδιαφέροντα στις χαμηλότερες κεφαλαιοποιήσεις, όπου κινητικότητα επέδειξαν οι Άβαξ και Ιασώ.
 
Πέμπτη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση για τους Μύλους Κεπενού, και δεύτερη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση για Revoil και ΚΛΜ, με αξιοπρόσεκτη άνοδο των συναλλαγών.
 
Σχετικά αυξημένες συναλλαγές και τρίτη συνεχόμενη ανοδική συνεδρίαση για τις Ελληνικές Ιχθυοκαλλιέργειες. Υπενθυμίζεται ότι η εισηγμένη ανακοίνωσε ότι έχει συνάψει συμφωνία εξυγίανσης κατ΄ άρθρο 106β του Πτωχευτικού Κώδικα με τους πιστωτές της μεταξύ των οποίων το σύνολο των Τραπεζών, που εκπροσωπούν ποσοστό 61,4% των κατά την 30.11.2013 υποχρεώσεων της. H ως άνω συμφωνία, κατετέθη προς επικύρωση ενώπιον του αρμοδίου Πρωτοδικείου, με δικάσιμο την 9/4/2014. Παράλληλα, με την κατάθεση της αιτήσεως περί επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης, η εταιρεία ζήτησε και έλαβε προσωρινή διαταγή με την οποία αναστέλλονται τα μέτρα ατομικής και συλλογικής αναγκαστικής εκτέλεσης κατά της περιουσίας της εταιρείας και των εγγυητών αυτής.
 
Συσσώρευση τέλος για την FHL Κυριακίδης, που σήμερα κινήθηκε επιθετικά και ο τίτλος έκλεισε σε υψηλά 10ετίας, εν μέσω εκτιμήσεων (από πλευράς αναλυτών) για κέρδη - ρεκόρ, που μπορεί να εντυπωσιάσουν και τους πλέον αισιόδοξους (!) Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εισηγμένης αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον (!)

---ΧΠΑ

Συνεδρίαση μικρής υποχώρησης και στην Αγορά Παραγώγων, που συνδυάστηκε με αξιοπρόσεκτη αύξηση των συναλλαγών, τόσο στο συμβόλαιο του δείκτη, όσο και στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (31.708 συμβόλαια).
 
Δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει οι μετακυλίσεις θέσεων, εν όψει triple witching Μαρτίου.
 
Το συμβόλαιο του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 8.828 - 6.110 για τον Μάρτιο, 2.006 για τον Απρίλιο, 12 για τον Μάιο, 700 για τον Ιούνιο και 0 για τον Σεπτέμβριο - τιμή εκκαθάρισης για τον πρώτο μήνα, 435) κινήθηκε μεταξύ 433 και 440,25 μονάδων και διατήρησε το discount στο 0,30%.
 
Ελάχιστος ο δανεισμός τίτλων (15.000 ΟΤΕ), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε ΟΤΕ (1.134), ΔΕΗ (1.779), Alpha Bank(2.738), Εθνική (1.719), Πειραιώς (2.370), Μυτιληναίο (2.931), ΟΠΑΠ (533), MIG(2.270), Ελ. Πετρέλαια (538), Intralot (1.324), ΓΕΚ (11.937), ΕΧΑΕ (185), EEE(144), Frigoglass (417), ΕΥΔΑΠ (169), Τέρνα Ενεργειακή (557), Ελλάκτωρα (309),Folli Follie Group (123), Jumbo (120), Viohalco (122).
 
Σύμφωνα με την Alpha Finance, η τεκμαρτή μεταβλητότητα ενός μηνός στα at-the-money δικαιώματα του FTSE/ASE Large Cap διαμορφώθηκε στο 35% ενώ ο όγκος συναλλαγών ήταν στα 963 δικαιώματα υψηλής κεφαλαιοποίησης (891 δικαιώματα αγοράς και 72 δικαιώματα πώλησης).
 
Σύμφωνα με το Χ.Α., δεν αναφέρθηκαν “ανοιχτές” πωλήσεις.
 
Επίσης δεν αναφέρθηκε σημαντικό κλείσιμο θέσης “ανοιχτών” πωλήσεων.
 
Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Alpha Bank (26.471.255 τεμ.), Εθνική (1.779.202 τεμ.), Πειραιώς (10.352.303 τεμ.).
 
Να σημειωθεί ότι 48.277 συμβόλαια, λήξεως Μαρτίου, δεν έχουν κλείσει, ή δεν έχουν ρολαριστεί θέσεις.
 
 

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v