Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προς σταθεροποίηση βασικών δεικτών

Ενδείξεις για σταθεροποίηση της αγοράς και αφορμές για συσσώρευση βασικών δεικτών του FTSE-20 δίνει η πορεία των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων. Σε αυτό το ενδεχόμενο θεωρείται πολύ πιθανή η επανεργοποίηση εγχώριων επενδυτικών σχημάτων που δραστηριοποιούνται με αρκετή επιτυχία από τις αρχές Ιουλίου σε ένα ευρύτερο μέρος του μεσαίου χώρου.

του Μιχαήλ Γελαντάλι

Σε φάση σταθεροποίησης βρίσκονταν από νωρίς το πρωί τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, ενώ κάτι ανάλογο να αναμένεται να συμβεί και στη Σοφοκλέους.

Άλλωστε, οι πρώτες στηρίξεις για τον Γ.Δ. και τον FTSE-20 δοκιμάστηκαν χθες.

Με βάση τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στις μετοχές των Εθνικής, Alpha Bank, Eurobank, θα λέγαμε πως το χθεσινό ενδοσυνεδριακά χαμηλό του FTSE-20 μπορεί να είναι μία βάση στήριξης για σήμερα και τη Δευτέρα.

Σε αυτή την περίπτωση περιμένουμε σταδιακή επανεργοποίηση όσων δραστηριοποιούνται αυτή την περίοδο στο χώρο της ευρύτερης μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Άλλωστε, η επόμενη εβδομάδα ”κρύβει” αρκετές ειδήσεις και εκπλήξεις, επιχειρηματικές κινήσεις και πιθανές συνέργειες.

Από αυτή την άποψη μετοχές εταιρειών όπως ΕΛΤΟΝ, Euromedica, Notos Com, Probank, Βογιατζόγλου, Καλπίνης και ορισμένων ακόμη μπορεί να βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v