Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΧΑ: Θετικός Δείκτης σε... πτωτική αγορά

Κέρδη σημείωσε ο ΓΔ αφού άλλαξε πρόσημο έξι φορές. Ανοδος για Εθνική (3,3%), Coca Cola (2,59%), OΠΑΠ, MIG. Μόνιμα με θετικό πρόσημο το ΕΤΕΔ (€0,265). "Γύρισαν" σε discount τα παράγωγα.

Δεν έκαναν το 3 στα 3 οι πωλητές και έτσι τόσο ο Γενικός, όσο και ο Τραπεζικός δείκτης "είδαν" το πρώτο θετικό κλείσιμο μέσα στον μήνα Ιούνιο, προσπαθώντας να διασκεδάσουν τις ανησυχίες όλων όσων φοβούνται πιθανή επιβεβαίωση του "sell in May, and go away".

Περισσότερο απαισιόδοξοι οι ασχολούμενοι με την Αγορά Παραγώγων, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα η υποτίμηση για το συμβόλαιο του πρώτου μήνα να ανοίξει περισσότερο από 2%.

Εξ ίσου ανησυχητική η νέα σημαντική συρρίκνωση του τζίρου (ο χαμηλότερος των τελευταίων 26 συνεδριάσεων, με τον αμέσως χαμηλότερο να έχει σημειωθεί στις 24/4, με 48,9 εκατ.), από τον οποίο το 40% αφορούσε συναλλαγές στην μετοχή της Εθνικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το τελικό θετικό κλείσιμο του Γενικού Δείκτη, που άλλαξε 6 φορές πρόσημο και ανέκαμψε από το ενδοσυνεδριακό χαμηλό των 971,48 μονάδων (-1,02%), έπαιξαν κάποιο ρόλο και οι τελικές δημοπρασίες. Έτσι, ενώ στις 17.00 ο Δείκτης βρισκόταν στις 981,62 μονάδες με οριακά κέρδη 0,01%, τελικά έκλεισε στις 985,36 μονάδες ενισχυμένος κατά 0,39%.

Αξιοπρόσεκτες οι "τελευταίες βοήθειες" από Εθνική (στις 17.00 βρισκόταν στα 4,59 ευρώ, +1,55% και τελικά έκλεισε στα 4,67 ευρώ, +3,32%), ΕΕΕ (στις 17.00 βρισκόταν στα 20,50 ευρώ, +2,24% και τελικά έκλεισε στα 20,57 ευρώ, +2,59%) και ΟΠΑΠ (στις 17.00 βρισκόταν στα 6,83 ευρώ, +1,34% και τελικά έκλεισε στα 6,88 ευρώ, +2,08%).

Από τις μετοχές του 25αρη, δεν "είδε" θετικό πρόσημο καθ΄ όλη την διάρκεια της συνεδρίασης ο Μυτιληναίος, ενώ αντίθετα δεν κινήθηκαν καθόλου στο "κόκκινο" οι ΟΛΠ και ΕΕΕ, έστω και αν η τελευταία υποχώρησε σημαντικά από το ενδοσυνεδριακό υψηλό των 20,99 ευρώ (+4,69%).

Το συμβόλαιο της Εθνικής, για πρώτη φορά σήμερα, κινήθηκε μόνιμα με θετικό πρόσημο και τελικά έκλεισε στα 0,2650 ευρώ (+15,22%), διακινώντας 116.222.536 τεμ.

Όπως αναφέρεται και στον τίτλο και ανεξαρτήτως των τελικών προσήμων για Γενικό Δείκτη και Τραπεζικό, η γενικότερη εικόνα της Αγοράς ήταν καθαρά επιφυλακτική - πτωτική, με τις μετοχές με αρνητικό πρόσημο να διατηρούν τον πρώτο λόγο από αρχής μέχρι τέλους.

Οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις

"Λάτρεις το κόκκινου", σήμερα, οι μεγάλες διεθνείς Αγορές, από Ασία, μέχρι τις πρώτες ώρες συνεδρίασης στην Wall Street.
 
Ξεκινώντας εξ Ανατολών, με απώλειες 3,83% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές της Τετάρτης ο δείκτης Nikkei, καθώς το σχέδιο που παρουσίασε ο Πρωθυπουργός Shinzo Abe για την τόνωση της ανάπτυξης δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες των επενδυτών. Το σχέδιο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προτάσεις για την προσέλκυση ξένων κεφαλαίων, την ενίσχυση των επενδύσεων και των μισθών καθώς και την αναδιοργάνωση του πρωτογενούς τομέα. Ωστόσο οι αναλυτές σημειώνουν ότι το σχέδιο του Abe δεν περιλάμβανε καινοτόμες και ρηξικέλευθες προτάσεις για την αναθέρμανση της οικονομίας, απογοητεύοντας την Αγορά.
 
Στην Ευρωζώνη, ο σύνθετος PMI επιβεβαιώθηκε στις 47,7 μονάδες, τελική μέτρηση, από τις 46,9 μονάδες τον Απρίλη. Ο δείκτης PMI υπηρεσιών αναθεωρήθηκε πτωτικά στις 47,2 μονάδες από προηγούμενη εκτίμηση για 47,5 μονάδες αν και υψηλότερα από τις 47,0 μονάδες τον Απρίλη. Ο ρυθμός συρρίκνωσης της οικονομίας της ευρωζώνης επιβραδύνθηκε σε τριμηνιαία βάση τους πρώτους τρεις μήνες του τρέχοντος έτους, όπως επιβεβαίωσε η Eurostat, ωστόσο οι λιανικές πωλήσεις Απριλίου έδειξαν συνεχιζόμενη αδυναμία στην ζήτηση από τα Νοικοκυριά. Η Eurostat επιβεβαίωσε την εκτίμησή της για μείωση του ΑΕΠ της Ευρωζώνης κατά 0,2% το α' τρίμηνο του 2013, σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, ενώ αναθεώρησε την εκτίμησή της για την μείωση του ΑΕΠ σε σύγκριση με το α' τρίμηνο του 2012, στο 1,1%.
 
Οι λιανικές πωλήσεις στην Ευρωζώνη μειώθηκαν κατά 0,5% σε μηνιαία βάση τον Απρίλιο και κατά 1,1% σε ετήσια βάση. Οι αναλυτές ανέμεναν μείωση κατά 0,1% και 0,8% αντίστοιχα.
 
Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Βραζιλία και επισήμως, προετοιμάζεται για αλλαγή πολιτικής από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ανακοινώνοντας ότι καταργεί ένα φόρο – ορόσημο στον "πόλεμο νομισμάτων" όπως ήταν ο όρος που είχε χρησιμοποιήσει ο Υπουργός ΟικονομικώνGuido Mantega. Πρόκειται για το φόρο επί χρηματοοικονομικών συναλλαγών από το εξωτερικό που είχε οριστεί στο 6% προκειμένου να χαλιναγωγηθούν οι εισροές κεφαλαίων στη Βραζιλία καθώς άλλες Κεντρικές Τράπεζες προχωρούσαν σε αντισυμβατικά μέτρα χαλάρωσης της νομισματικής τους πολιτικής. Ο φόρος είχε σχεδιαστεί ειδικότερα για να τεθούν υπό έλεγχο οι αγορές Κρατικών ομολόγων Βραζιλίας από ξένα κεφάλαια. Η απόφαση αυτή αποδίδεται στην εκτίμηση ότι αλλάζει πολιτική η Fed.
 
Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το Ιδιωτικό Ινστιτούτο Ερευνών ADP, στα μισθολόγια του Ιδιωτικού τομέα, στις ΗΠΑ, προστέθηκαν 135.000 θέσεις εργασίας. Οι αναλυτές περίμεναν ότι θα γίνουν 165.000 νέες προσλήψεις. Στο μεταξύ, καθοδικά αναθεώρησε την αύξηση της παραγωγικότητας της οικονομίας των ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο το Υπουργείο Απασχόλησης. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η παραγωγικότητα εμφάνισε άνοδο 0,5% σε ετήσια βάση αντί 0,7% καθώς η παραγωγή αυξήθηκε 2,1% αντί 2,5% και οι ώρες εργασίας κατά 1,6% αντί 1,8%. Το ανά μονάδα κόστος εργασίας υποχώρησε 4,3% ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί πως είχε αυξηθεί 0,5%. Οικονομολόγοι, σε δημοσκόπηση του Dow Jones Newswires, είχαν διαμορφώσει εκτιμήσεις για αύξηση της παραγωγικότητας κατά 0,4% και αύξηση του κόστους εργασίας κατά 0,5%. Αργότερα μέσα στην μέρα αναμένεται η δημοσιοποίηση της έκθεσης της Fed για την οικονομία, γνωστής και ως "Beige Book".
 
Σε αύξηση της τιμής - στόχου του S&P 500 προχώρησε η Credit Suisse με την νέα τιμή στις 1.730 μονάδες στο τέλος του 2013αφού ο στόχος των 1.640 μονάδων που είχε θέσει προγενέστερα επιτεύχθηκε από το Μάρτιο. Για το τέλος του 2014, η Credit Suisse τοποθετεί το στόχο στις 1.900 μονάδες. Επίσης, ανέβασε την τιμή - στόχο για το δείκτη Euro Stoxx 50 στις 2.900 μονάδες στο τέλος του 2013 και στις 3.100 μονάδες για το τέλος του 2014. Παράλληλα, θετική παραμένει για το Βρετανικό δείκτη FTSE 100, αυξάνοντας την τιμή στόχο στις 7.100 μονάδες φέτος και στις 7.800 μονάδες στο τέλος του 2013. Αντίθετα, διατήρησε την τιμή στόχο του Ιαπωνικού δείκτη Nikkei στις 15.500 μονάδες. Τέλος, για το δείκτη benchmark των μετοχικών Αγορών MSCI AC World ο στόχος αυξήθηκε στις 430 μονάδες, για το 2013 και 470 μονάδες για το τέλος του 2014.

Τι σχολιάζουν οι αναλυτές της αγοράς

Με το διαγραμματικό σημείο - κλειδί των 976 μονάδων φλερτάρει ο Γενικός Δείκτης δείχνοντας - μέχρι τώρα - μερική αδυναμία διακράτησης, αναφέρει ο Απόστολος Μάνθος.
 
Πιθανή επιβεβαιωμένη καθοδική διάτρηση του εν λόγω σημείου με αυξημένο τζίρο συναλλαγών θα ανοίξει το διάβα για τη κατάβαση προς το επόμενο επίπεδο στήριξης των 920 με 910 μονάδων προκαλώντας τριγμούς στο βραχυπρόθεσμο σενάριο συνέχισης του ανοδικού trend προς τις 1200 μονάδες. Η καθοδική καταστρατήγηση, δε, της περιοχής των 910 μονάδων θα προκαλούσε καλοκαιρινό "πάγωμα" των διαγραμματικών διαδικασιών επανόδου προς τα υψηλά του Μαΐου.
 
Αντιθέτως η "Πύρρειος διακράτηση" των 910 μονάδων (±8 μονάδων) μέχρι το πέρας των ΑΜΚ των Τραπεζών θα έδινε ένα καλό πάτημα για τη μετέπειτα πορεία του Γενικού Δείκτη. Πάντως ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί και η πιθανή επαφή με τον ανοδικά κινούμενο απλό κινητό μέσο τάσης των 200 ημερών (884 μονάδες).
 
Τον Fibo απλό κινητό μέσο των 55 ημερών, στις 330 μονάδες, απειλεί ο FTSE 25 προϊδεάζοντας έτσι για μια άμεση επαφή με την άνω πλευρά των 325 μονάδων της ισχυρής βραχυχρόνιας ζώνης στήριξης των 325 με 305 μονάδων. Ζώνη η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία του δείκτη, καθώς εάν διαρραγεί καθοδικά θα προκαλέσει νέες ρευστοποιήσεις βάζοντας ως στόχο την περιοχή των 280 μονάδων ενώ εάν διατηρήσει τη δυναμική της θα ενεργοποιήσει ανοδικές δυνάμεις στρέφοντας εκ νέου το δείκτη προς τις 360 μονάδες.
 
Οπωσδήποτε όμως η αφαίρεση πολύτιμης ρευστότητας από την Αγορά λόγω των ΑΜΚ των Τραπεζών είναι πολύ φυσιολογικό να προκαλέσει αναταράξεις και πιθανά καθοδικά "κενά αέρος", εκτιμά ο υπεύθυνος του τμήματος τεχνικής ανάλυσης και επενδυτικής κατεύθυνσης της Δυναμική ΑΧΕΠΕΥ.
 

Τι λέει το Spiegel για Ελλάδα

Επιστρέφοντας στα του Ελληνικού ενδιαφέροντος, ως Καλοκαιρινό εφιάλτη για την Ελλάδα περιγράφει το "Spiegel" το ορατό ενδεχόμενο απεργιών και οργισμένων διαδηλώσεων μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τουριστών ενόψει των απολύσεων χιλιάδων εργαζομένων στο Δημόσιο τομέα. Το περιοδικό εκτιμά πως η Ελλάδα θα κάνει ένα Καλοκαιρινό διάλειμμα στις περικοπές των θέσεων εργασίας, υπό το φόβο σημαντικής ζημίας στην τουριστική βιομηχανία, αν το καλοκαίρι κυριαρχήσει κοινωνική αναταραχή. Ο συντάκτης αναφέρεται στο ότι μέχρι στιγμής μόνον 99 επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν απολυθεί και ότι παρά τις συνεχείς δεσμεύσεις για τον εξορθολογισμό του Δημόσιου τομέα, ελάχιστα έχουν γίνει.
 
Σχετικά λιγότεροι οι "κόκκινοι" τίτλοι στο ταμπλώ του 25αρη, όπου με τις μεγαλύτερες απώλειες έκλεισαν οι Alpha Bank (-5,93%), Folli Follie Group (-1,68%), Motor Oil (-1,76%), Σωλ. Κορίνθου (-2,36%) και ΟΤΕ (-1,23%). Με μικρότερες απώλειες έκλεισαν οι Ελλάκτωρ, Ελ. Πετρέλαια, Μυτιληναίος, Intralot, Frigoglass και αμετάβλητος ο τίτλος της Μέτκα.
 
Αντίθετα, τα μεγαλύτερα κέρδη για την MIG (+5,3%). Κέρδη μεγαλύτερα του 3% για Εθνική και Βιοχάλκο (σχετικό αγοραστικό ενδιαφέρον μετά τις 16.45) και του 2% για ΕΕΕ, ΕΧΑΕ, ΟΠΑΠ και Eurobank Properties. Με μικρότερα κέρδη έκλεισαν οι υπόλοιπες μετοχές του FTSE25.
 
Κακή η τελική εικόνα με 63 ανοδικές μετοχές έναντι 89 πτωτικών. Παρά ταύτα για 14 τίτλους τα ημερήσια κέρδη ξεπέρασαν το 9%, όμως ελάχιστοι εξ αυτών κατόρθωσαν να συνδυάσουν αξιοπρόσεκτα κέρδη με πειστικό όγκο συναλλαγών.
 
Διέκοψε το πτωτικό σερί των προηγούμενων δύο συνεδριάσεων και σήμερα έκλεισε με κέρδη ο τίτλος της Εθνικής, έστω και αν υποχώρησε σημαντικότατα από το υψηλό ημέρας των 4,87 ευρώ. Η Εθνική Τράπεζα βρίσκεται στη μέση τηςαύξησης κεφαλαίου της ύψους 9,8 δισ. ευρώ, η οποία αναμένεται να αποκαταστήσει την κεφαλαιοποίηση της Τράπεζας μετά τις σημαντικές απώλειες που υπέστη τα τελευταία δυο χρόνια (όπως και οι άλλες ελληνικές τράπεζες), αναφέρει η Bank of America Merrill Lynch.
 
Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, η Εθνική Τράπεζα εκτιμάται ότι θα έχει pro-forma ενσώματη λογιστική αξία ανά μετοχή περίπου 2,0 ευρώ. Η Εθνική διαπραγματεύεται με premium έναντι των Ευρωπαϊκών Τραπεζών (2xNAV), με μέσο forward P/NAV στο 1,0x. Δεδομένου ότι η βάση για την τιμή strike του warrant είναι η τιμή προεγγραφής στην αύξηση κεφαλαίου(4,29 ευρώ ανά μετοχή), η Εθνική θα πρέπει να εμφανίσει σημαντική αύξηση της λογιστικής αξίας προκειμένου οι κάτοχοι των warrants να βρίσκονται σε θέση να εξασκήσουν τα δικαιώματά τους ("in the money"), με τους υφιστάμενους συναλλακτικούς πολλαπλασιαστές, σύμφωνα με τον διεθνή οίκο.
 
Αν και οι βραχυμεσοπρόθεσμες προοπτικές της Εθνικής είναι δύσκολες, ωστόσο η Bank of America Merrill Lynch θεωρεί πως η Τράπεζα διαθέτει πλεονεκτήματα σε ότι αφορά την κερδοφορία και την λογιστική της αξία σε σύγκριση με τις άλλες Τράπεζες, που προέρχονται κυρίως από την Finansbank.
 
Σε ένα σενάριο "status quo", η Bank of America Merrill Lynch θεωρεί πως η Finansbank μπορεί να προσθέσει 0,5-0,7 ευρώ στα καθαρά έσοδα ετησίως, επιτρέποντας στην Εθνική να επιστρέψει στην κερδοφορία νωρίτερα από τους ανταγωνιστές της. Αν η Εθνική προχωρήσει σε πώληση ποσοστού της Finansbank, αυτό θα μπορούσε να ενισχύσει σημαντικά το NAV.
 
Μεταξύ 8,25 και 7,42 ευρώ, συνεχίζει να ταλαιπωρείται ο τίτλος της ΔΕΗ. Τιμή- στόχο 10,5 ευρώ εξέδωσε η Piraeus Sec. για την ΔΕΗ, ύστερα από τα αποτελέσματα τριμήνου τα οποία τα χαρακτήρισε μεικτά. Η αύξηση της τιμής- στόχου προέρχεται κυρίως από το σχέδιο ιδιωτικοποίησης που ανακοίνωσε το Δημόσιο.
 
Χαμηλότερα του 25αρη, σε πλαγιοκαθοδική κίνηση που έχει ξεκινήσει από τα 24,50 ευρώ (κλείσιμο 16/5) δείχνει να βρίσκεται ο τίτλος του ΟΛΘ, παρά τις ιδιαίτερα μικρές συναλλαγές, καθώς οι λίγοι αγοραστές δεν φαίνεται να συγκινούνται από τα συνεχή δημοσιεύματα. Ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στην αποκρατικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης εκφράζουν οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι και σύμφωνα με τους "Moscow Times", ο επικεφαλής της εταιρείας, Vladimir Yakunin, έχει ζητήσει από τον Πρόεδρο Putin τη στήριξή του για το θέμα αυτό. Στον αναπληρωτή Πρωθυπουργό Arkady Dvorkovich ανατέθηκε να εξετάσει τα υπέρ και τα κατά της ενδεχόμενης εμπλοκής των Ρώσων στον ΟΛΘ, αναφέρει η "Kommersant". Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Ρώσοι ενδιαφέρονται επίσης για την αποκρατικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της Rosco.
 
Αντίθετα, σε πλήρη εξέλιξη δείχνει να βρίσκεται η πλαγιοανοδική κίνηση που έχει ξεκινήσει από τα 2,36 ευρώ (κλείσιμο 26/4) για την Αεροπορία Αιγαίου, ενώ φήμες για πιθανές "εσωτερικές μετοχικές ανακατατάξεις" έκαναν το γύρο της Αγοράς. Ο τίτλος κινείται σε υψηλά τριετίας (!)
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κύκλος εργασιών της ΑEGEAN κατά το πρώτο τρίμηνο του 2013 ανήλθε σε €115,9 εκατ., παρουσιάζοντας αύξηση 11% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2012. Το αποτέλεσμα μετά από φόρους διαμορφώθηκε σε ζημιές ύψους €1,2 εκατ. έναντι ζημιών €25 εκατ. το 2012, λόγω και της επιπλέον θετικής επίδρασης κατά €5 εκατ. στην απαίτηση από αναβαλλόμενο φόρο που πρόεκυψε από την αύξηση του φορολογικού συντελεστή σε 26% από 20%. Η βελτίωση του κύκλου εργασιών και του αποτελέσματος προέρχονται από την αύξηση της πληρότητας του δικτύου εξωτερικού καθώς και τις προσπάθειες περαιτέρω διαχείρισης του κόστους.
 
Στις 31/3, η καθαρή θέση στα 155 εκατ., οι μακροπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις στα 8,34 εκατ., οι βραχυπρόθεσμες δανειακές στα 2,295 εκατ. και οι λοιπές βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις στα 167,9 εκατ. Τα ταμειακά διαθέσιμα στα 160,115 εκατ.
 
Σύμφωνα με το επίσημο μετοχολόγιο του Χ.Α., μέτοχοι που κατέχουν πάνω από 5% είναι οι εξής: Βασιλάκης Θεόδωρος (35,54%), Siana Enterprises Company LTD (9,48%), Alnesco Enterprises Company LTD (9,48%) και Κωνσταντακόπουλος Αχιλλέας (6,39%).

----ΧΠΑ

Σε αντίθετη πορεία με τον αντίστοιχο δείκτη στην υποκείμενη, κινήθηκε το συμβόλαιο του Ιουνίου, που σημείωσε σημαντικές απώλειες και έκλεισε με discount 2,2%.
 
Μειωμένες οι συναλλαγές τόσο στα συμβόλαια του δείκτη, όσο και στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών (8.074 συμβόλαια).
 
Τίποτα το ιδιαίτερο από τα ξένα χαρτοφυλάκια.
 
Τα συμβόλαια του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης (συνολικά 5.921 - 5.386 Ιουνίου, 403 Ιουλίου, 132 Αυγούστου και 0 σειράς Σεπτεμβρίου- τιμή εκκαθάρισης για τον πρώτο μήνα 327,25) κινήθηκαν μεταξύ 323,5 και 332,25 μονάδων.
 
Ελάχιστος ο δανεισμός τίτλων (60.300 ΟΠΑΠ), ενώ συνεχίστηκαν οι συναλλαγές στα Σ.Μ.Ε. επί μετοχών με κυριότερες σε ΟΠΑΠ (367), ΟΤΕ (1.937), MIG (1.297), Μυτιληναίο (484), ΔΕΗ (1.332), ΓΕΚ (198), Eurobank (634), Ελλάκτωρα (241), ΕΧΑΕ (423), Τέρνα Ενεργειακή (346), Βιοχάλκο (102), Motor Oil (114), Intralot (330), Σιδενόρ (100).
 
Σύμφωνα με την Alpha Finance, η τεκμαρτή μεταβλητότητα ενός μηνός στα at-the-money δικαιώματα του FTSE/ASE Large Cap διαμορφώθηκε στο 38% ενώ ο όγκος συναλλαγών ήταν στα 1.018 δικαιώματα υψηλής κεφαλαιοποίησης (993 δικαιώματα αγοράς και 25 δικαιώματα πώλησης).
 
Σύμφωνα με το Χ.Α., δεν αναφέρθηκαν “ανοιχτές” πωλήσεις.
 
Επίσης δεν σημειώθηκε σημαντικό κλείσιμο θέσης “ανοιχτών” πωλήσεων.
 
Οι περισσότερο δανεισμένοι τίτλοι είναι οι: Alpha Bank (7.758.625 τεμ.).
 
 

Θανάσης Σταυρόπουλος [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v