Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Ελληνική «πλουτοκρατία» για… κλάματα!

Ελληνική «πλουτοκρατία» για… κλάματα!

Η εικόνα που «ξεγυμνώνει» επιχειρήσεις-σύμβολα του ελληνικού καπιταλισμού: Τράπεζες, ασφαλιστικές, παραδοσιακές βιομηχανικές δυνάμεις, αλλά και… κρατικά μονοπώλια.

Χρυσός: Τρομάζει η ξαφνική

Χρυσός: Τρομάζει η ξαφνική "βουτιά"

Απειλείται πλέον με bear market και η πιο ασφαλής επενδυτική επιλογή στη μετά Lehman εποχή, αφού το ράλι στην τιμή του δολαρίου και η υψηλότερη προσφορά στο ευγενές μέταλλο το 2012 αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Κρίση ηγεσίας στη ΔΕΗ

Κρίση ηγεσίας στη ΔΕΗ

Την αλλαγή πέντε μελών του διοικητικού συμβουλίου, «που είχαν το θράσος» να τον αμφισβητήσουν στην τελευταία συνεδρίαση, φέρεται να έχει ζητήσει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός.

Το EFSF, η

Το EFSF, η "δύναμη πυρός" και οι αγκυλώσεις

Οι δύο τρόποι μόχλευσης των κεφαλαίων του ταμείου διασώσεων της Ε.Ε. χωρίς να επιβαρυνθούν με πρόσθετες εγγυήσεις οι χώρες. Η απειλή υποβάθμισης, το SPV και η "μοιρασιά" του ρίσκου.  

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Και ριφιφί στο σκάνδαλο Λαυρέντη

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Και ριφιφί στο σκάνδαλο Λαυρέντη

Μεταβιβάστηκαν 5 εταιρίες, λίγο πριν επιβληθεί δέσμευση κίνησης μετοχών! Η Μideas Holding, η επανεμφάνιση του κ. Fr. Sekula και η σχέση του με Λαυρεντιάδη. Μυστικά και από τις τράπεζες οι «τράμπες».

Η κρίση στην ΕΕ "ματώνει" τη ρωσική αρκούδα

Η ευρωπαϊκή κρίση δεν έχει μόνο δημιουργήσει έναν «αέρα ανησυχίας» για την οικονομική σταθερότητα της Ρωσίας, αλλά θέτει σε κίνδυνο και τα προγράμματα εκσυγχρονισμού και ιδιωτικοποιήσεων του Κρεμλίνου.

Stratfor: Οι εκλογές στη μετά Μουμπάρακ εποχή

Με υψηλή συμμετοχή πραγματοποιείται η πρώτη φάση της εκλογικής αναμέτρησης στην Αίγυπτο. Η "περίεργη" διαδικασία κι η στάση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και του στρατιωτικού καθεστώτος. 

ΧΑ: Πώς οι εκατομμυριούχοι έγιναν μπατίρηδες

Επένδυσαν βαλίτσες με ευρώ και τους έχουν απομείνει μόλις κάτι κέρματα. - Οι τράπεζες, τα κρατικόχαρτα, τα «καλά χαρτιά» του ιδιωτικού τομέα και οι λίγες εξαιρέσεις που κατάφεραν να δώσουν κέρδη - Αναλυτικοί πίνακες.

Ελληνικές τράπεζες: Τα 7 «καρφιά» της Deutsche...

Αν και τα επιχειρήματα των Γερμανών δεν είναι αβάσιμα, κάποιοι τα θεωρούν προϊόν σκοπιμοτήτων. Και κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να αμφιβάλλουν για την έκβαση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των τραπεζών.

XA: Σε ποια «σήματα» θα κριθεί η άνοδος

Μετά την εκτίναξη του Γενικού Δείκτη την Πέμπτη λόγω των αποφάσεων της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής, η SOLIDUS Χρηματιστηριακή επισημαίνει τα σημεία στα οποία θα κριθεί το αν η παρατηρούμενη άνοδος είναι διατηρήσιμη.

Ιατρικός Τουρισμός: Νέοι δρόμοι ανάπτυξης

Γενική: Επιχείρηση… Βατερλό από τους Γάλλους

Stratfor: Τι προβλέπει για τις εξελίξεις το Q4

Θα έρθουν επενδύσεις αν μείνουμε στο ευρώ

Σφακιανάκης: Τα λάθη τώρα πληρώνονται!

"Κίνημα αγανακτισμένων" και στο real estate…

Stratfor: Η Ελλάδα δεν σώζεται-Διώξτε την!

Forbes: Η ιστορία των ελληνικών χρεοκοπιών

Η Roche, τα κρατικά νοσοκομεία και ο διασυρμός

Ελλάδα-Κύπρος: Έξι διαφορές που σκοτώνουν

v