Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τι διαβάσατε στο euro2day το 2011 - Το top 10

Εάν η σημασία μιας είδησης κρίνεται με βάση τον αριθμό των ανθρώπων που επιλέγουν να τη διαβάσουν, τότε διαβάζετε τις κορυφαίες ειδήσεις της χρονιάς που ολοκληρώθηκε. Το top 10 της αναγνωσιμότητας στο euro2day. 

Τι διαβάσατε στο euro2day το 2011 - Το top 10
Εάν η σημασία μιας είδησης κρίνεται με βάση τον αριθμό των ανθρώπων που επιλέγουν να τη διαβάσουν, τότε διαβάζετε τις κορυφαίες ειδήσεις της χρονιάς που ολοκληρώθηκε.

Συγκεντρώσαμε εν είδει σφυγμομέτρησης ή απλώς από… περιέργεια τις κορυφαίες ειδήσεις που εμφανίστηκαν στο euro2day με κριτήριο την αναγνωσιμότητά τους το 2011.

Το deal Alpha-Eurobank, το θρίλερ με την αλλαγή κυβέρνησης, δημοσιεύματα για τους νέους όρους που μπήκαν στη ζωή μας όπως η επιλεκτική χρεοκοπία, αλλά και χρηστικά θέματα, όπως ο οδηγός για τις αγορές χρυσού, βρέθηκαν στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Απολαύστε τις 10 ειδήσεις με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα το 2011:


10. Στοιχεία - φωτιά για Λαυρεντιάδη - 18 Νοεμβρίου

Η δικαστική έρευνα για τις χορηγήσεις της Proton βρίσκεται σε εξέλιξη και το euro2day ξεδιπλώνει πτυχές της υπόθεσης, αποκαλύπτοντας στοιχεία που δείχνουν ότι πρόκειται για ένα νέο σκάνδαλο Κοσκωτά.   


9. Στ. Μάνος: "Φοβάμαι νέα έκρηξη διαφθοράς" - 28 Ιανουαρίου

Γλαφυρός και δηκτικός όπως πάντα ο πρόεδρος της Δράσης, κ. Στέφανος Μάνος, έδωσε συνέντευξη στο Euro2day.gr, ασκώντας κριτική για το άνοιγμα των επαγγελμάτων, το φορολογικό νομοσχέδιο και τις αποκρατικοποιήσεις. 
 

8. Selective Default: Τι σημαίνει για την Ελλάδα - 13 Ιουλίου. 

Η Ελλάδα μαθαίνει τι σημαίνει ο όρος «επιλεκτική χρεοκοπία» ή selective default καθώς οι ηγέτες της Ε.Ε. αγωνιούν να βρουν τρόπο συμμετοχής των ιδιωτών στην ελληνική διάσωση.

Λίγο πριν από τη Σύνοδο Κορυφής, όπου αποφασίστηκε τελικά το νέο "πακέτο" και το "κούρεμα" 21% στους ιδιώτες ομολογιούχους, το euro2day εξηγεί τι σημαίνει η επιλεκτική χρεοκοπία για τη χώρα. 


7. Όλο το σχέδιο Eureca για Ελλάδα - 28 Σεπτεμβρίου

Το ευρωπαϊκό πακέτο διάσωσης είναι πλέον σαφές ότι δεν αρκεί για να επιστρέψει η Ελλάδα σε βιώσιμο δημοσιονομικό μονοπάτι και στη δημοσιότητα έρχονται διάφορα σχέδια δέσμευσης της κρατικής περιουσίας. 

Μεταξύ αυτών, το μυστικό plan B της Γερμανίας με τους συμβούλους της εταιρίας Roland Berger. Το euro2day αποκαλύπτει τι περιλαμβάνει καθώς και το πλήρες κείμενο του σχεδίου Eureca. 


6. Πώς κάηκαν οι περιουσίες των Ελλήνων - 15 Σεπτεμβρίου 

Οι αστοχίες για το έλλειμμα και το νέο πακέτο μέτρων για να "ξεπαγώσει" -έτσι νομίζαμε τότε- η 6η δόση αποτελούν αφορμή για την αναλυτική καταγραφή της πολυμέτωπης επίθεσης που δέχονται τα ελληνικά εισοδήματα τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να χαθούν οι κόποι μιας ολόκληρης γενιάς.  

5. Άρχισαν τα τηλέφωνα προς τους υπουργούς - 9-10 Νοεμβρίου 2011 

Το θρίλερ που ξεκίνησε με τις επαφές των κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας συνεχίστηκε και μετά τη συμφωνία για την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Λουκά Παπαδήμο.

Το euro2day καταγράφει το μπαράζ των επαφών μεταξύ των επιτελών των κομμάτων και τα σενάρια για τη σύνθεση του κυβερνητικού σχήματος. 

4. Κληρώνει σήμερα για τη νέα κυβέρνηση - 8 Νοεμβρίου 

Λίγο νωρίτερα, η ονοματολογία για την πρωθυπουργία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ονόματα, μεταξύ των οποίων και του νυν πρωθυπουργού έχουν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ενώ οι Ευρωπαίοι πιέζουν για τις υπογραφές στους όρους που θα συνοδεύουν τη διάσωση. 
  
3. Το ... παρ' ολίγον deal ΕΤΕ-Alpha στο επίκεντρο - 18 Φεβρουαρίου 

Η Εθνική Τράπεζα καταθέτει πρόταση φιλικής συγχώνευσης με την Alpha Bank, η δεύτερη απαντά αρνητικά, όπως πρώτο αποκαλύπτει το euro2day.

Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων και η ανάλυση της πρότασης της ΕΤΕ στο εν λόγω δημοσίευμα.

2. Χρυσή λίρα: Οδηγός για υποψήφιους αγοραστές - 21 Ιουνίου 

Ο χρυσός καταγράφει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καθώς οι επενδυτές αναζητούν την ασφάλεια του κίτρινου μετάλλου. 

Το euro2day δημοσιεύει αναλυτικό οδηγό για τις χρυσές λίρες που διαθέτει η Τράπεζα της Ελλάδος, τις τιμές, τις κρυφές χρεώσεις και το "καπέλο" της ΤτΕ για αγορές. 

1. Τα "ντεσού" του μεγάλου deal Alpha-Eurobank - 29 Αυγούστου 

Η επιχειρηματική είδηση της χρονιάς για τη συγχώνευση της Alpha Bank με τη Eurobank είναι και η κορυφαία είδηση από πλευράς αναγνωσιμότητας στο site. 

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας, τα οικονομικά οφέλη, οι αντιδράσεις και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών και της αγοράς στο λεπτομερές δημοσίευμα για το deal. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v