Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Μετρήστε μόνοι την ιδιωτική σας σύνταξη!

Μετρήστε μόνοι την ιδιωτική σας σύνταξη!

Πρακτικά παραδείγματα υπολογισμού για διάφορες κατηγορίες πελατών ανάλογα με την ηλικία, το εισόδημα, τις αποταμιεύσεις τους και το πότε επιθυμούν να βγουν στη σύνταξη. Δουλέψτε το δικό σας παράδειγμα στο internet.

Το νέο δόγμα των Ηνωμένων Πολιτειών

Το νέο δόγμα των Ηνωμένων Πολιτειών

Ανατρέπεται η πολιτική της υπερδύναμης στις περιφερειακές διενέξεις. Το πάθημα του Ιράκ, το μάθημα της Λιβύης και η νέα στρατηγική στη Συρία. Πώς επηρεάζουν οι εκλογές, γιατί οι ΗΠΑ επιλέγουν την ελεγχόμενη εμπλοκή.

Economist: Γιατί οι Γερμανοί

Economist: Γιατί οι Γερμανοί "ξέχασαν" το Grexit

Η Grexit δεν αποτελεί πλέον επιθυμητό σενάριο για τους Ευρωπαίους, εκτιμά το Economist. Το mea culpa της Ευρώπης, το ΔΝΤ και τα σενάρια για την Ελλάδα. Γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμα το "δράμα της δραχμής".

Ακίνητα: Ήρθε -ξανά- η ώρα των ενοικιαστών

Ακίνητα: Ήρθε -ξανά- η ώρα των ενοικιαστών

Τι όρους περιέχουν τα νέα συμβόλαια στα εμπορικά ακίνητα και πού ποντάρουν οι ιδιοκτήτες. Οι «επικίνδυνες» επαγγελματικές δραστηριότητες που παλαιότερα εθεωρούντο ως… υπεράνω πάσης υποψίας.

Ευρωπαϊκή κρίση και κοινή πολιτική ασφάλειας

Ευρωπαϊκή κρίση και κοινή πολιτική ασφάλειας

Η παγκόσμια κοινότητα έχει στραμμένη την προσοχή της στις προσπάθειες της ΕΕ να εφαρμόσει την δημοσιονομική ένωση. Σιωπηρά, όμως, προωθείται και η πραγματικά κοινή εξωτερική πολιτική και πολιτική ασφαλείας.

Η Ελλάδα μπορεί να γίνει Νο 1 στο χρυσό

Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η μεγαλύτερη χώρα παραγωγής χρυσού στην ΕΕ, λέει το Bloomberg. Η γραφειοκρατία, τα περιβαλλοντικά "εμπόδια" και η εμπειρία των European Goldfields, Glory Resources και TVX.

Βρετανικό αντάρτικο στην ενοποίηση της Ευρώπης

Τα σχέδια για βαθύτερη οικονομική και πολιτική ενοποίηση της ευρωζώνης διχάζουν τις χώρες της ΕΕ εκτός του μπλοκ. Οι σχέσεις ΕΕ-Βρετανίας, οι αντιρρήσεις για τραπεζική ένωση και οι πολιτικές πιέσεις.

Γιατί η Συρία ανατρέπει το σχέδιο Ερντογάν

Η ένταση με τη Συρία δημιουργεί αυξανόμενες πολιτικές πιέσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας, εν όψει  περιφερειακών, προεδρικών και βουλευτικών εκλογών. Η θέση του Ερντογάν και το δίλημμα.

JP Morgan: Στις τράπεζες του νότου τα ομόλογα

Tα αδύναμα κράτη της ευρωζώνης βασίζονται ολοένα και περισσότερο στις τράπεζές τους για την πώληση των ομολόγων τους, εκτιμά ομάδα αναλυτών της JP Morgan με επικεφαλής τον Νικόλαο Πανηγυρτζόγλου.

Nomura: Θετικές εκπλήξεις από σίριαλ με τρόικα

Θετική παραμένει η Nomura για τις τιμές των ελληνικών ομολόγων παρά την πρόσφατη άνοδο τιμών υπό την προϋπόθεση ότι η τρόικα θα δώσει το πράσινο φως, ενώ αναμένει κάποιας μορφής OSI αποκλείοντας την πιθανότητα νέου PSI!

Stratfor: Οι στρατηγικές επιλογές Τουρκίας-Συρίας

Πορτογαλία: Στο δρόμο που χάραξε η Ελλάδα

Το άλλο πρόβλημα χρέους της Ελλάδας

Το καυτό παρασκήνιο της υπόθεσης «Καρούζος»

Τράπεζες: Το κυπριακό «Ελντοράντο» κι ο εφιάλτης

Οικονομική κρίση: Μας έκαναν τα… τέσσερα, ένα!

O blogger που "έσωσε" την οικονομία των ΗΠΑ

Γιατί το πρωτογενές πλεόνασμα δεν φτάνει!

Κυπριακές τράπεζες: Νέες σκέψεις για την Ελλάδα

Πανάκριβη η ζωή στις αδύναμες χώρες του ευρώ

v