Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Αγορές: Ο J. Cooper και η στρατηγική Hit & Run

Αγορές: Ο J. Cooper και η στρατηγική Hit & Run

Πώς έβγαζε το ψωμί του ο θρύλος της Wall, Jeff Cooper κατά τη διάρκεια της έξαρσης των dotcoms. Το day trading και πώς λειτουργεί η επιτυχημένη στρατηγική του. Οι βασικοί κανόνες, τα φίλτρα και τα stop loss.

TAGS ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Λαϊκή Τράπεζα: Μια φωτογραφία… χίλιες λέξεις!

Λαϊκή Τράπεζα: Μια φωτογραφία… χίλιες λέξεις!

Το γκρεμισμένο σήμα της Λαϊκής και τα αλληλοκαρφώματα στην επιτροπή της Βουλής. Οι διγλωσσίες, η εκτόξευση του ELA και η αδράνεια των αρχών. Πώς "εξηγούν" το δράμα της Κύπρου οι εμπλεκόμενοι.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Crash test στο νέο smartphone της Nokia

Crash test στο νέο smartphone της Nokia

Review στο Lumia 920, τη «ναυαρχίδα» των smartphones της Nokia που δείχνει τα δόντια της στο iPhone και τις Android συσκευές, με τσουχτερή τιμή αλλά απεριόριστες δυνατότητες για τους χρήστες.

Stratfor: Οι συνέπειες της ισραηλινής επίθεσης

Stratfor: Οι συνέπειες της ισραηλινής επίθεσης

Οι παρενέργειες της εμπλοκής του Ισραήλ. Οι δυνατότητες αντίδρασης της Συρίας και τα συμφέροντα του Ιράν και της Χεζμπολάχ. Γιατί ανατρέπεται το σκηνικό στην περιοχή. Τα νέα δεδομένα για τους αντάρτες.

Η Γερμανία βγαίνει κερδισμένη από την κρίση

Η Γερμανία βγαίνει κερδισμένη από την κρίση

Τα πακέτα στήριξης στην ευρωζώνη συνολικά ξεπερνούν πλέον τα 400 δισ. ευρώ. Τα κράτη του ευρωπαϊκού βορρά, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, δεν έχουν χάσει όμως ούτε σεντς. Απεναντίας, βγαίνουν κερδισμένα.

Ολλανδία: Η νέα "εστία κινδύνου" για την ευρωζώνη

Για κάθε μήνα που συνεχίζεται η ύφεση λόγω της αμέλειας των ευρωπαϊκών αρχών, η Ολλανδία σπρώχνεται ένα βήμα πιο κοντά στην κρίση. Την ίδια ώρα, η χώρα συνεχίζει να χάνει φόρους από τις "εταιρείες-ταχυδρομική θυρίδα".

Το γεωστρατηγικό παιχνίδι του Ερντογάν

Το όραμα μιας Τουρκίας "πρωταθλήτριας" του μετριοπαθούς Ισλάμ. Η αλυσίδα των στρατηγικών κινήσεων από τον Ατατούρκ μέχρι τον Ερντογάν. Η δημιουργία ζωνών επιρροής και οι εμπλοκές με Ισραήλ, Ελλάδα και Κύπρο.

BBG: Η Ευρώπη δεν έμαθε το μάθημα της κρίσης

Οι Ευρωπαίοι φαίνεται πως δεν πήραν το... μάθημα από τη διάσωση της Ελλάδας, και συνεχίζουν τις... γκάφες με τη διάσωση της Κύπρου. Η αδιαφορία της Ε.Ε. και της ΕΚΤ, το ελληνικό κούρεμα και η Γερμανία.

20 τρισ. δολάρια «φωνάζουν» κατά της λιτότητας

Αν και οι πολιτικοί επιβάλλουν λιτότητα λέγοντας πως τα υψηλά επίπεδα χρέους επιβραδύνουν τον ρυθμό ανάπτυξης, οι αποδόσεις των ομολόγων υποδηλώνουν πως οι επενδυτές δίνουν το "οκ" για αύξηση του δανεισμού.

Το στοίχημα Μέρκελ & το παρασκήνιο για Ελλάδα

Πώς στήνεται η γερμανική στρατηγική για το ευρώ. Το παρασκήνιο για Ελλάδα και Κύπρο. Γιατί εμπιστεύθηκε τον Σαμαρά και πώς πήρε τις κρίσιμες αποφάσεις. Τι ρώτησε τον Βάιντμαν για την Αθήνα και πότε κατσάδιασε τον Σόιμπλε.

Τι φόρους πληρώνουμε στα διαμερίσματα

Βοστώνη: Αναπάντητα ερωτήματα στις επιθέσεις

ΝΥ Τimes: Το πικρό φάρμακο της Μέρκελ

Κύπρος: Ο… καπετάνιος ήταν μεθυσμένος!

Β. Κορέα: Επιθετικότητα, αδυναμία και... τρέλα!

Η πραγματική πληγή του ευρώ είναι το… 500ευρω!

ΕΤΕ- Eurobank: Οι αλήθειες και οι… μύθοι

Stratfor: Οι νέες προκλήσεις για τη Γερμανία

Jim Rogers: Οι στρατηγικές ενός "μάγου" της Wall

JPMorgan: Θυσιάζοντας την Κύπρο

v