Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Nomura:Κίνδυνος «κόκκινου Οκτώβρη» για τις αγορές

Nomura:Κίνδυνος «κόκκινου Οκτώβρη» για τις αγορές

Την άνοδο του πολιτικού ρίσκου τον Οκτώβριο προβλέπει η Nomura. Ο κίνδυνος αυτόματης ανάφλεξης της ευρωζώνης και η Ελλάδα. Τα εμπόδια για τα... Αbenomics. Το Ιράν και η διαμάχη για το χρέος στις ΗΠΑ.

Crowdfunding: Βρείτε χρηματοδότηση στο διαδίκτυο!

Crowdfunding: Βρείτε χρηματοδότηση στο διαδίκτυο!

Ένας νέος θεσμός επιτρέπει σε μικρούς επενδυτές να βρουν κεφάλαια και να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε εμπορικό προϊόν. Τι είναι το Crowdfunding, πώς ξεκίνησε και ποιες οι δυνατότητες που προσφέρει. Η ελληνική πραγματικότητα και οι... παγίδες.

TAGS ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Γεφύρι της... Άρτας η Τράπεζα Κύπρου

Γεφύρι της... Άρτας η Τράπεζα Κύπρου

Πώς έχει το χρονοδιάγραμμα επανόδου του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου σε κανονική τροχιά και πότε προβλέπεται να είναι επαναδιαπραγματεύσιμη η μετοχή στο χρηματιστήριο.

TAGS ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Τα

Τα "κόκκινα" δάνεια στη νέα εποχή

Τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια και η νέα αγορά διαχείρισης απαιτήσεων. Από το λογιστήριο στο... business intelligence. Ο ρόλος της τεχνολογίας, η διασφάλιση της ηθικής και η νέα εποχή στην αντιμετώπιση του πιστωτικού κινδύνου. Γράφει ο Δρ Π. Ξυδώνας.

Η Κίνα, η φούσκα και τα στοιχήματα του μέλλοντος

Η Κίνα, η φούσκα και τα στοιχήματα του μέλλοντος

Το κινεζικό μοντέλο των τρελών ρυθμών ανάπτυξης φαίνεται να τελειώνει και το think tank του Stratfor εξετάζει τις εναλλακτικές του Πεκίνου. Η πιθανή ανώμαλη προσγείωση και η απόφαση που πρέπει να παρθεί ανάμεσα σε δύο επιλογές.

UBS: Οπλίστε τα short σε S&P και DJIA!

Οι 1.700-1.720 και οι 15.600 μονάδες τα κρίσιμα επίπεδα όπου θα αγγίξουν κορυφή οι αμερικανικοί δείκτες. Ποιοι δείκτες είναι υπεραγορασμένοι και γιατί οι αναλυτές της UBS βλέπουν διόρθωση.

Πώς βλέπουν οι Γερμανοί το ελληνικό χρέος

Δείτε τι λένε τρεις μεγάλες γερμανικές τράπεζες για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και τη βιωσιμότητα του χρέους. Πώς σχολιάζουν την υποχώρηση των spreads και πόσο φοβούνται το σενάριο της πολιτικής αβεβαιότητας.

Stratfor: Σε «θερινή ραστώνη» η ευρωπαϊκή κρίση

Στην Ευρώπη, επιφανειακά υπάρχει σχετική ηρεμία. Τα περισσότερα ευρωπαϊκά κοινοβούλια κλείνουν για το καλοκαίρι, ενώ ο τουρισμός αναμένεται να μετριάσει τις αντιδράσεις. Όμως, η αυξανόμενη ανεργία κλιμακώνει την υπαρξιακή κρίση της Ευρώπης.

Οι 15 πιο ακριβοπληρωμένοι CEOs της Αμερικής

Η κρίση δεν ακούμπησε τα μεγαλοστελέχη στις ΗΠΑ. Οι αμοιβές των CEOs "αβγατίζουν" μέσα από stock options και μπόνους. Η λίστα με τους καλύτερα αμειβομένους. Ποιοι είναι, ποιους ομίλους διοικούν, πόσα παίρνουν.

Μπόφινγκερ-Καπούρ: Νεκρό γράμμα η τραπεζική ένωση

Ο Πέτερ Μπόφινγκερ συνομιλεί με τον Σόνι Καπούρ για την ευρωζώνη. Το λάθος του bail in και η αντιπρόταση. Tι σηματοδοτούν οι γερμανικές εκλογές. Πώς μπορεί να προκληθεί ντόμινο εξόδου από το ευρώ.

WSJ: Πλησιάζει η ώρα για το ελληνικό "κούρεμα"

Stratfor: Η στρατηγική ΕΕ-ΔΝΤ για την Ελλάδα

"Φωτιά" στο ισλαμικό κίνημα βάζει η Αίγυπτος

Abraham: Επενδύστε όπως οι καλύτεροι του κόσμου

Stratfor:Τι κρύβεται πίσω από την κρίση στην Αίγυπτο

Stratfor: Η επόμενη φάση της Αραβικής Άνοιξης

Πορτογαλία, Ελλάδα ξυπνούν το τέρας της κρίσης

ΕΟΠΥΥ: Όταν το κράτος... πουλάει τρέλα!

Stratfor: Εύθραυστες ισορροπίες στην Αίγυπτο

PwC: Η ευκαιρία για ένα Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο

v