Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Πού πρέπει να επικεντρώνεται ο εσωτερικός έλεγχος

Πού πρέπει να επικεντρώνεται ο εσωτερικός έλεγχος

Το έργο του εσωτερικού ελέγχου θα πρέπει να εξασφαλίζει ότι οι προσπάθειές του στοχεύουν στην κάλυψη των κύριων κινδύνων που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί – έργο που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο σε περιβάλλον αυξανόμενης πολυπλοκότητας, αβεβαιότητας και αλλαγής, τονίζει η Deloitte.

Μήνυμα από Αργεντινή στους Έλληνες πολιτικούς

Μήνυμα από Αργεντινή στους Έλληνες πολιτικούς

Χαστούκι στον εγχώριο λαϊκισμό, ένθεν κακείθεν, οι νέες περιπέτειες της Αργεντινής 14 χρόνια μετά τη χρεοκοπία της. Αχίλλειος πτέρνα της Ελλάδας η έλλειψη σχεδίου, η αδυναμία πολιτικής συναίνεσης ακόμη και στα αυτονόητα.

Stratfor: Τι κρύβει ο μεγάλος διχασμός στην Ουκρανία

Stratfor: Τι κρύβει ο μεγάλος διχασμός στην Ουκρανία

Μετά τον θάνατο διαδηλωτών, ο πρόεδρος της Ουκρανίας καλείται να λάβει σύντομα κρίσιμες αποφάσεις. Η άνοδος των υπερεθνικιστικών και ακροδεξιών ομάδων, η στάση της αντιπολίτευσης και οι ξένες δυνάμεις.

Τεκτονικές αλλαγές στις τηλεπικοινωνίες

Τεκτονικές αλλαγές στις τηλεπικοινωνίες

Κορυφή του παγόβουνου η σφήνα της «κόκκινης» εταιρίας στη Forthnet. Προχωρημένες επαφές HOL και CYTA με συνδετικό κρίκο τη Vodafone. Ο κομβικός ρόλος του triple play. Πώς και γιατί αλλάζει το τοπίο του ανταγωνισμού.

TAGS ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - TELECOMS

NYT: Σφίγγει ο «κλοιός» για την ελίτ της Ελλάδας

NYT: Σφίγγει ο «κλοιός» για την ελίτ της Ελλάδας

Οι υποθέσεις διαφθοράς από υψηλόβαθμα νυν και πρώην κυβερνητικά και άλλα στελέχη που έρχονται το τελευταίο διάστημα στη Δικαιοσύνη απασχολούν δημοσίευμα των NYTimes. Οι μίζες, ο... εξολοθρευτής και τα εμπόδια. Πως αντιδρούν οι "απλοί" Έλληνες

Δείτε live την ομιλία Σάλλα

To καυτό θέμα της χρηματοδότησης βρίσκεται στο επίκεντρο ημερίδας του ΣΕΒ. Ποιος είναι ο ρόλος του τραπεζικού συστήματος και οι εναλλακτικές επιλογές. Δείτε ζωντανά την ομιλία του Μιχάλη Σάλλα. Δείτε τι είπε ο Γ. Προβόπουλος.

Τέσσερις δρόμοι… δεν φέρνουν την ανάπτυξη!

Χρηματοδότηση και ακριβό κόστος ενέργειας βάζουν φρένο στην προσπάθεια ανάκαμψης. Προβληματισμός για την πορεία της βιομηχανικής παραγωγής. Οι ανάσες που δίνουν παρεμβάσεις όπως οι οδικοί άξονες και το αίτημα για περισσότερη στήριξη.

Ευρωπαϊκή Βιομηχανία: Μέγιστο θέμα το κόστος ενέργειας

Το υψηλό κόστος ενέργειας, αλλά και χρηματοδότησης σε ορισμένες περιοχές της Ευρώπης ταλανίζει τη βιομηχανία, εις βάρος της ανάπτυξης και των θέσεων εργασίας, επισημαίνει η πρόεδρος του πανευρωπαϊκού βιομηχανικού συνδέσμου BUSINESSEUROPE. «Πολιτική αβεβαιότητα» διαπιστώνει ο Δασκαλόπουλος.

TAGS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Ανάσες και... ρίσκα για την οικονομία

Γιατί Ευρώπη και τράπεζες δημιουργούν νέες προσδοκίες για τις εξελίξεις στην οικονομία. Η αισιοδοξία για βελτίωση της ρευστότητας και κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού. Οι κίνδυνοι από τα δικαστικά σκάνδαλα και τις πολιτικές εξελίξεις. Μηνύματα από ΧΑ και ομόλογα.

Ούτε 2 στους 10 Eλληνες δεν εγκρίνουν την ηγεσία της ΕΕ

«Βουτιά» στα επίπεδα έγκρισης της ηγεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τους πολίτες των χωρών της κρίσης καταδεικνύει νέα έρευνα της Gallup.

Αιολική: Με… Βατερλό κινδυνεύουν οι Γάλλοι!

Οι μεγάλες απειλές για την ευρωζώνη

Δυναμώνει η φωτιά στο τουρκικό φιτίλι

Γιορτές στις μουσικές σκηνές της πόλης

Μια προεδρία για την... προβληματική Ελλάδα

Αλλάζουν στρατηγική τα private equity funds

Γιορτινές εκδηλώσεις στα Μουσεία της Αθήνας

10 χριστουγεννιάτικα πάρκα σε όλη την Ελλάδα

BBG: Αν δεν αλλάξει η Γερμανία θα «σπάσει» η Ευρώπη

Ρεβεγιόν 2013: Γιορτινά μενού για όλα τα budget

v