Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΘΕΜΑΤΑ

Magna Trust: Τα μεγέθη εξαμήνου 166 εισηγμένων

Magna Trust: Τα μεγέθη εξαμήνου 166 εισηγμένων

Αύξηση 20,1% παρουσίασαν τα κέρδη προ φόρων των 166 εταιριών (47,7% το συνόλου) που έχουν ανακοινώσει έως τώρα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου 2004, ενώ ο κύκλος εργασιών τους ήταν αυξημένος κατά 11%, σύμφωνα με τα στοιχεία που επεξεργάστηκε το τμήμα ανάλυσης της Magna Trust. Δείτε τα πλήρη αρχεία.

ΟΤΕ: 6+1 απόψεις για τα μεγέθη εξαμήνου (update3)

ΟΤΕ: 6+1 απόψεις για τα μεγέθη εξαμήνου (update3)

Αντίθετες εντυπώσεις άφησαν σε SocGen και UBS οι επιδόσεις του ΟΤΕ στη σταθερή τηλεφωνία στο εξάμηνο του 2004, ”δίχασαν” τις Eurocorp, Dresdner και HSBC οι προθέσεις της διοίκησης Βουρλούμη για περικοπές προσωπικού, ενώ εν μέρει ”εκπλαγείσα” δήλωσε η Merrill Lynch. Οι τιμές - στόχοι. Οι συστάσεις. Το παράδειγμα της RomTelecom. Οι προβλέψεις.

Euro2day.gr: Το consensus για α΄ 6μηνο ’04 του ΟΤΕ

Euro2day.gr: Το consensus για α΄ 6μηνο ’04 του ΟΤΕ

Μείωση κατά 53,1% αναμένεται να εμφανίσουν τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας του ομίλου ΟΤΕ στο α΄ εξάμηνο του 2004, σύμφωνα με τις συγκλίνουσες προβλέψεις 7+1 χρηματιστηριακών, τις οποίες συγκέντρωσε το euro2day.gr.

Τράπεζες: Τα πεπραγμένα του α΄ εξαμήνου

Τράπεζες: Τα πεπραγμένα του α΄ εξαμήνου

”Καλό” κρίνεται το α΄ εξάμηνο της χρήσης του 2004 για τον τραπεζικό κλάδο, αλλά και ειδικότερα για τις πέντε μεγαλύτερες τράπεζες, καθώς σε όλα τα βασικά μεγέθη καταγράφηκε σημαντική αύξηση. Τα μερίδια αγοράς σε δάνεια, καταθέσεις/repos. Οι ”πρωταθλητές” των κερδών. Η μερισματική πολιτική.

Κantor: Αναμένει επέκταση τραπεζών στη λιανική

Κantor: Αναμένει επέκταση τραπεζών στη λιανική

Κινήσεις συγκέντρωσης της τραπεζικής αγοράς κυρίως γύρω από τους υφιστάμενους σημαντικούς παίκτες, αλλά και την επέκταση των τραπεζών στη λιανική τραπεζική και στο δανεισμό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Kantor Capital στην ετήσια έρευνά της για τον τραπεζικό κλάδο.

JCF: Τροχοπέδη το πετρέλαιο σε ΑΕΠ και S&P 500

Σε ύφεση οδηγούν την παγκόσμια οικονομία οι υψηλές τιμές του πετρελαίου, εκτιμά η JCF σε έκθεσή της (7/8), επισημαίνοντας πως μια αύξηση 10% στις τιμές του πετρελαίου μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το ΑΕΠ των ΗΠΑ κατά 0,5%, ενώ τονίζει πως αν οι τιμές παραμείνουν ως έχουν θα μειώσουν το ΑΕΠ των ΗΠΑ στο 3,3% το 2004.

CCHBC: Όλες οι εκτιμήσεις για το 1ο εξάμηνο 2004

Όλες οι εκτιμήσεις για τις πωλήσεις και τα κέρδη προ φόρων και μετά δικαιωμάτων μειοψηφίας του πρώτου εξαμήνου του 2004 της Coca Cola HBC από 6+1 τμήματα ανάλυσης των χρηματιστηριακών: EFG, Εγνατίας, Eurocorp, HSBC, Marfin, Π&Κ και Σίγμα Χρηματιστηριακή, που συγκέντρωσε το euro2day.gr.

Προς αναβολή η υιοθέτηση των ΔΛΠ

Την αναβολή της υιοθέτησης των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων για ένα χρόνο επιδιώκει η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, εγχείρημα που προσκρούει επί του παρόντος στις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα ”Μέτοχος & Επενδύσεις”. Το παρασκήνιο, η ιστορία, οι επιπτώσεις στο φορολογικό, οι φόβοι.

HFD: Η ”βόμβα” της ΕΠΑΤΤ και το premium… Στρίντζη

Προσύμφωνο Παναγόπουλου-Βρυώνη για το 11-12% της HFD ταράζει τα νερά στην ακτοπλοΐα. Premium… 100% σε σχέση με παρ’ ολίγον deal του πρόσφατου παρελθόντος, ο ρόλος της Sea Containers και του Μάκη Στρίντζη, τα ποσοστά και οι εκτιμήσεις.

JCF: Δυο ”άξονες” αδυναμίας των χρηματιστηρίων

Σοβαρή ανησυχία για την περαιτέρω πορεία των μετοχικών αγορών εκφράζει σε ανάλυση της η JCF, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, τον κίνδυνο που δημιουργεί η άνοδος των τιμών του πετρελαίου για την παγκόσμια ανάπτυξη, αλλά και το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις εμφανίζονται να εθελοτυφλούν.

BARRON’S:Ευκαιρία για κέρδη σε ελληνικές τράπεζες

OΛΘ: Λέει ”ναι” στα ιδιωτικά κεφάλαια

ΕΤΕ:”Ματιά” σε 8 οικονομίες ΝΑ Ευρώπης-Μεσογείου

Το ”όργιο” στη μετοχή της Aspis και ο κ. Πιλάβιος

JP Morgan: Με εύσημα η πρώτη έκθεση για τράπεζες

Εγνατία: Αύξηση 27% στα κέρδη 6μήνου των τραπεζών

Εθνική: Πετρέλαιο και ευρω- πληθωρισμός

ΕΤΕ: Επείγουν οι επενδύσεις στον τομέα ενέργειας

Η Σοφοκλέους και οι νέες προκλήσεις

SelasNet: Οι προβλέψεις των αναλυτών για το ΧΑ

v