MANAGER 2DAY

Το DNA της καινοτομίας και η πρακτική των επιτυχημένων

Το DNA της καινοτομίας και η πρακτική των επιτυχημένων

Ολοι οι οργανισμοί επιθυμούν οι ηγέτες και τα στελέχη τους να διαθέτουν δημιουργικό και καινοτόμο τρόπο σκέψης. Ποια είναι, όμως, τα συστατικά της πολυπόθητης αυτής ιδιότητας;

O manager και ο χειρισμός της πληροφορίας

O manager και ο χειρισμός της πληροφορίας

Στην εποχή του θριάμβου της μετάδοσης πληροφοριών, τα δεδομένα της επικοινωνίας και της δημοσιογραφίας καλούνται να αλλάξουν άρδην. Γιατί οι πληροφορίες παραμένουν «εύθραυστες». O ρόλος του manager.

Πρακτικός οδηγός για να κερδίζετε στις... αντιπαραθέσεις

Πρακτικός οδηγός για να κερδίζετε στις... αντιπαραθέσεις

Το πνευματώδες και ανατρεπτικό βιβλίο του καθηγητή Φιλοσοφίας και Λογικής Madsen Pirie αποτελεί έναν ολοκληρωμένο οδηγό για να βγαίνει κανείς νικητής στις απλές, καθημερινές συζητήσεις, αλλά και στις επίσημες αντιπαραθέσεις.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

Η πιο μεγάλη «πρόκληση» για ένα manager

Η πιο μεγάλη «πρόκληση» για ένα manager

O προιστάμενος πρέπει να εμπνεύσει τους συνεργάτες του και να τους προσφέρει κίνητρα. Το πέρασμα από την ομάδα που κάνει... αγγαρεία στην ομάδα που υπεραποδίδει εξαρτάται (σχεδόν) ολοκληρωτικά από τον επικεφαλής.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

Τα χαρακτηριστικά των νικητών στις... business

Τα χαρακτηριστικά των νικητών στις... business

Γιατί είναι κρίσιμη για τα στελέχη των επιχειρήσεων η αυτοβελτίωση αλλά και η υψηλή... αυτοεκτίμηση. Πώς πρέπει να χειρίζονται τους υφισταμένους. Σημαντική η ικανότητα χειρισμού των διαπροσωπικών σχέσεων.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

Στρατηγικές επικοινωνίας για στελέχη επιχειρήσεων

Πώς μπορούν τα στελέχη να μεταδόσουν καλύτερα τα μηνύματα που επιθυμούν. Οι «ανάγκες» των ακροατών και οι τεχνικές πώλησης. Ο καλύτερος τρόπος διάρθρωσης μιας ομιλίας.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

Απλές συμβουλές επιτυχίας για στελέχη επιχειρήσεων

Γιατί είναι κρίσιμο για τα στελέχη να δείχνουν ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους υπόλοιπους συναδέλφους. Χρήσιμο είναι να υπάρχουν συζητήσεις αλλά χωρίς εντάσεις και... τσακωμούς. Αναγκαίο να τηρούνται οι υποσχέσεις που δίνονται.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

O manager και το δύσκολο έργο της... απόλυσης

Όσο πιο ξεκάθαροι και συγκεκριμένοι είναι οι στόχοι ενός στελέχους, τόσο ευκολότερο είναι να κρίνει κατά πόσον οι σημερινές του αποφάσεις θα συμβάλουν θετικά ή αρνητικά στην μελλοντική του επιτυχία. Πώς να χειριστεί το θέμα των απολύσεων.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

Ο manager και ο φόβος των εργαζομένων στην αλλαγή

Συχνά οι εργαζόμενοι αντιδρούν με εχθρότητα σε θέματα καινοτομίας, ωστόσο οι αλλαγές είναι συνήθως θετικές για τις επιχειρήσεις. Τι κινήσεις πρέπει να κάνει ο manager για να αποφύγει την κλιμάκωση των εντάσεων.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

Πώς λειτουργεί με επιτυχία η ομάδα

Το να «πάρει» ένας manager καλούς παίκτες είναι σχετικά εύκολο. Το να τους κάνει όμως να «παίξουν» σαν ομάδα είναι το δύσκολο. Οι εννέα ρόλοι σε μια ομάδα και τα πλεονεκτήματά τους.

TAGS ΚΑΡΙΕΡΑ

Πωλήσεις: Ενας γάμος με... τρεις

Γιατί η εξυπηρέτηση είναι το παν για τις επιχειρήσεις

Γιατί δεν πρέπει να... διαβάλλετε την εταιρεία σας

Πώς χτίζεται η εμπιστοσύνη στην «ομάδα»

Πώς συζητά ένας πετυχημένος manager

Πέντε συμβουλές για επιτυχημένο management

Γιατί οι αλλαγές είναι ο... κανόνας στις επιχειρήσεις

Η σκληρή δουλειά βασικό συστατικό για την επιτυχία

Οι διαφορές πολιτικών και επιχειρηματικών ηγετών

Γιατί είναι κρίσιμες οι... γνωριμίες στις επιχειρήσεις

v