ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ελληνική Τράπεζα: Οι προτεραιότητες του 2011

Ελληνική Τράπεζα: Οι προτεραιότητες του 2011

Για τους στόχους της Ελληνικής Τράπεζας σε Κύπρο, Ελλάδα και Ρωσία, αλλά και για φλέγοντα θέματα που σχετίζονται με την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου μιλά στο Euro2day.gr ο κ. Μάκης Κεραυνός.

Ε. Μπουλούτας: Τι

Ε. Μπουλούτας: Τι "κρύβει" το 2011 για τη Marfin

Τι απαντά ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας για αύξηση κεφαλαίου, έκθεση Standard & Poor’s, επισφάλειες δανείων και προτεραιότητες μέσα στο 2011 - Ιδιαίτερα ισχυρές είναι οι κυπριακές τράπεζες.

Κ. Μαθιουδάκης: Μονόδρομος το

Κ. Μαθιουδάκης: Μονόδρομος το "πράσινο ρεύμα"

Για τις υψηλές τιμές αλλά και για την ανάγκη του "πράσινου ρεύματος" μιλά στο Euro2day ο γγ του ΥΠΕΚΑ Κ. Μαθιουδάκης. Στο Δημόσιο θα παραμείνει το 51% της ΔΕΗ. Έρχεται εξορθολογισμός των τιμολογίων.

ΕΝΚΛΩ: Όλοι θέλουμε ανάπτυξη, αλλά…

ΕΝΚΛΩ: Όλοι θέλουμε ανάπτυξη, αλλά…

Ο πρόεδρος της ΕΝΚΛΩ, κ. Γ. Μουσουλίδης, μιλά για τις «τρικλοποδιές» στο προτεινόμενο σχέδιο αναδιάρθρωσης της εισηγμένης και προτείνει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να προωθηθεί η ανάπτυξη. Στην πράξη και όχι στα λόγια.

Π. Τόμσεν (ΔΝΤ): Πώς θα έλθει η ανάπτυξη

Π. Τόμσεν (ΔΝΤ): Πώς θα έλθει η ανάπτυξη

Τη συνταγή για επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη υποδεικνύει ο επικεφαλής του ΔΝΤ στην Ελλάδα, Πολ Τόμσεν, σε συνέντευξη στο euro2day. Σύμφωνη η ευρωζώνη για επιμήκυνση. Τι λέει για φοροδιαφυγή.

Πετρόπουλος: Τι «παίζει» για deals, έκτακτα κέρδη

Ο πρόεδρος της εταιρίας κ. Κ. Πετρόπουλος μιλά στο Euro2day.gr για τις προτεραιότητες της εισηγμένης και για το πώς προτίθεται να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που αναδεικνύονται κάθε φορά σε περιόδους κρίσεων.

Γ. Μπουρλέκας: Κρατήσαμε τα μερίδια αγοράς

Αντιστάσεις στην κρίση που μαστίζει την εγχώρια αγορά λιανικής ηλεκτρικών ειδών εμφανίζει το πολυμετοχικό δίκτυο Electronet, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της εταιρίας, Γιώργο Μπουρλέκα. Οι προοπτικές της αγοράς.

Vazquez: Επιμήκυνση ελληνικού χρέους σε 2 έτη

Ισχυρότερο το ενδεχόμενο χρονικής αναδιάρθρωσης του χρέους παρά το "κούρεμα" των τίτλων εκτιμά ο αντιπρόεδρος της Wells Fargo, Aryam Vazquez, μιλώντας στο Euro2day. Μονόδρομος η ανάμιξη ΔΝΤ και Ε.Ε.

Ηamilton: Η "στρατηγική" για τη Δίας και Ελλάδα

Το ελληνικό επενδυτικό story για κάποιους ξένους παρουσιάζει ευκαιρίες. Η A. Hamilton της Linnaeus, στην πρώτη συνέντευξη σε ελληνικά ΜΜΕ αποκαλύπτει τα σχέδια για τη Δίας και τις ευκαιρίες της αγοράς.

Δήμητρα:Η επενδυτική με το τρελό discount

Με discount δεν διαπραγματεύονται μόνο οι επενδυτικές στο ΧΑ αλλά και οι αντίστοιχες στο XAK. Τι δηλώνει ο Ν. Μιχαηλάς, πρόεδρος της μεγαλύτερης κυπριακής επενδυτικής, για την κρίση και τη διάρθρωση χαρτοφυλακίου.

Ευ. Ρούσσος: Οι νέοι στόχοι σε καύσιμα – ναυτιλία

Α. Βακάκης: "Άκαιρη η συζήτηση για εξαγορές"

"Οι κυπριακές τράπεζες απορροφούν κραδασμούς"

Juncker στο Euro2day: "Μη χάσετε την ελπίδα"

Κοσκινάς: Ο ΟΠΑΠ μπορεί να αποφέρει 2,5 δισ.

Το ΧΑΚ μπορεί να παίξει περιφερειακό ρόλο!

«Δύσκολο το 2010 για τις κυπριακές τράπεζες»

Γ. Κορρές: "Υπερατλαντικός" ο στόχος του 2010

Καματάκης: "Το γρήγορο ψάρι τρώει το αργό"

Πετρόπουλος: Τι θα προσφέρει το deal με τη Shell

v