ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

AIG Ελλάς:Νέα προϊόντα για επιχειρήσεις

AIG Ελλάς:Νέα προϊόντα για επιχειρήσεις

O εκτελεστικός αντιπρόεδρος της AIG Ελλάς Παύλος Κανελλόπουλος μιλά στο Euro2day.gr για τους στόχους και τις προτεραιότητες της ασφαλιστικής εταιρείας το 2013. Ποιες νέες καλύψεις ζητούν οι επιχειρήσεις.

Στους top-10 εργοδότες της Ευρώπης το ΥΓΕΙΑ

Στους top-10 εργοδότες της Ευρώπης το ΥΓΕΙΑ

Το Υγεία μπήκε στη 10άδα και συναγωνίζεται για πανευρωπαϊκή «πρωτιά».Τα συστατικά της διάκρισης στον διαγωνισμό παρουσιάζουν η Δ. Μητροπούλου του ΥΓΕΙΑ και η Ελ. Στυλιανού, εκπρόσωπος των βραβείων EBA.

Ικτίνος: Ανεβάζει τον πήχη για το 2013

Ικτίνος: Ανεβάζει τον πήχη για το 2013

Αυξάνει τις εξαγωγές μαρμάρων σε πενήντα χώρες. Με ποιον τρόπο επιδιώκει να πουλήσει αγροτικά προϊόντα στην Κίνα και η συνεργασία έκπληξη με τον Σπύρο Σούλη!  Συνέντευξη με τον CEO του ομίλου, Ευάγγελο Χαϊδά.

"Πολιτικές πιέσεις φόρτωσαν φέσια την ΕΥΔΑΠ"

"Μπορούν να διπλασιαστούν τα κέρδη της ΕΥΔΑΠ", τονίζει ο CEO Στέλιος Σταυρίδης σε συνέντευξη στο Euro2day.gr. Πολιτικές πιέσεις φόρτωσαν την εταιρεία οφειλές 700 εκατ. Τι λέει για ιδιωτικοποίηση και επενδύσεις.

Σε λίγο κανείς δεν θα επενδύει σε φωτοβολταϊκά!

Σε λίγο κανείς δεν θα επενδύει σε φωτοβολταϊκά!

Το "σισύφειο" έργο των επενδυτών στα φωτοβολταϊκά αναλύει ο Δ. Παναγάκος, πρόεδρος της Solar Cells Hellas. Γιατί είναι "δώρον άδωρον" το fast track. Ο ανταγωνισμός από την Κίνα και το "one stop shop".

Επίλεκτος: "Καμπανάκι" για διακοπή παραγωγής

Οι θυσίες των εργαζομένων πήγαν στη ΔΕΗ και το φυσικό αέριο, λέει στο Εuro2day.gr ο CEO της εταιρείας, Ευρ. Δοντάς. "Κόστος ενέργειας και εργοδοτικές εισφορές μας οδηγούν στο να σταματήσουμε πλήρως την παραγωγή".

Γ. Πολίτης: "Το rebase τιμών θυμίζει «μίνι» 1999"

Οι τρέχουσες αποτιμήσεις μπορεί να αποτελούν μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες δηλώνει ο CEO της Euroxx. Η όρεξη για Ελλάδα από hedge funds και οι κίνδυνοι. Τι λέει για ιδιωτικοποιήσεις, τράπεζες.

MLS: Η εταιρεία που "χτυπά" πολυεθνικές

Ο πρόεδρος της MLS Γιάννης Καματάκης μιλά για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας του και τα σχέδια επέκτασης στις διεθνείς αγορές. Οι εκτιμήσεις για τα επόμενα χρόνια. Πώς βλέπει την «υπόθεση χρηματιστήριο».

"Εχει στηθεί πλυντήριο αθωώσεων για επίορκους"

Σε 30 - 35 δισ. ανέρχεται το κόστος διαφθοράς και γραφειοκρατίας τονίζει ο Λ. Ρακιντζής. Πώς μπλοκάρονται επενδύσεις. Το «ξήλωμα» αρμοδιοτήτων ελέγχου και η «αρνησιδικία» της Δικαιοσύνης στις υποθέσεις επίορκων.

Πού θα κριθεί η μάχη για μισθούς και απολύσεις

Πώς χαράσσει τη γραμμή άμυνας των τραπεζοϋπαλλήλων ο Στ. Κούκος της ΟΤΟΕ. Οι "δεσμεύσεις" από διοικήσεις και γιατί αποτιμά θετικά τη συμφωνία για ΤΤ. Τι λέει για ανακεφαλαιοποίηση, επιτρόπους.

"Η Ελλάδα έχει ανθρώπους για υγιείς business"

Κούρταλης: Οι τράπεζες φρενάρουν τις εξαγωγές!

Ροζακέας: Πώς η Σαράντης "νίκησε" την κρίση

Η μείωση μισθών δεν ευνοεί την απασχόληση

Από ρεκόρ σε ρεκόρ το πάει η MEVACO!

Γ. Σταθάκης: Ριζική μεταρρύθμιση θέλει το Δημόσιο

Κύπρος: Τι βλέπουν τώρα οι επιχειρηματίες

Κύπρος: «Εδώ και τώρα» ένα δίκαιο Μνημόνιο!

Όπλο των μετόχων η Εταιρική Διακυβέρνηση

Τρία βήματα για να έρθει χρήμα στη Σοφοκλέους

v