ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Μπακογιάννης: Αναγκαία η συνεργασία και οι συναινέσεις

Μπακογιάννης: Αναγκαία η συνεργασία και οι συναινέσεις

Η ιεράρχηση προτεραιοτήτων δίνει απαντήσεις στα στενά περιθώρια ανάπτυξης στην Ελλάδα, τονίζει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr. Η προσέλκυση επενδύσεων, οι δράσεις του ΕΣΠΑ και ο «έρωτας» με την αυτοδιοίκηση.

Simon Fasdal: Πού κρύβονται οι ευκαιρίες στα ομόλογα

Simon Fasdal: Πού κρύβονται οι ευκαιρίες στα ομόλογα

Στη σωστή κατεύθυνση κινείται η Ελλάδα, σημαντική η θετική επίπτωση από μια συμμετοχή των ομολόγων στο QE, τονίζει το κορυφαίο στέλεχος της Saxo Bank σε συνέντευξή του στο Euro2day.gr. Γιατί δεν βλέπει «φούσκα» στις αγορές ομολόγων.

Κούρταλης: Δεν υπάρχουν προοπτικές για επενδύσεις στη βιομηχανία

Κούρταλης: Δεν υπάρχουν προοπτικές για επενδύσεις στη βιομηχανία

Συνέντευξη στο Euro2day.gr του προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Κλωστοϋφαντουργίας. Η πορεία των εξαγωγών και τα ανοιχτά μέτωπα του ενεργειακού κόστους και της τραπεζικής υποχρηματοδότησης.

TAGS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Ζωνίδης: Μεγαλύτερη και ισχυρότερη η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Ζωνίδης: Μεγαλύτερη και ισχυρότερη η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου

Ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου περιγράφει πώς σε μια εποχή «λουκέτων», η ΣΤΗ κατάφερε να αναπτυχθεί. Οι τρεις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, ο στρατηγικός εταίρος και οι νέες προκλήσεις.

Ντομπρόβσκις: Δεν αλλάζουν οι στόχοι μέχρι το 2018

Ντομπρόβσκις: Δεν αλλάζουν οι στόχοι μέχρι το 2018

Αναμένουμε τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, όμως είναι αδικαιολόγητα απαισιόδοξο, δηλώνει ο Βλ. Ντομπρόβσκις στο ΜΝΙ. Υπάρχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα ενόψει της δεύτερης αξιολόγησης. Αισιοδοξία για επίτευξη των στόχων του προϋπολογισμού.

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Φθηνότερα γίνονται τα ασφάλιστρα αυτοκινήτου

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μιλά στο Euro2day.gr για όλα τα καυτά θέματα που αφορούν τις ασφαλίσεις αυτοκινήτου. Η νέα φετινή πτώση των τιμολογίων, η συμπεριφορά των οδηγών και το σίριαλ με τα ανασφάλιστα.

TAGS ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Κεφαλογιάννη: Χρειάζεται νέα εθνική στρατηγική για τις επενδύσεις

Περιορισμό δαπανών και μείωση φορολογικών συντελεστών προκρίνει η συντονίστρια τομέα Παραγωγής & Ανάπτυξης της ΝΔ σε συνέντευξή της στο Euro2day.gr. «Κλειδί» η μείωση γραφειοκρατίας και παρεμβατισμού. Τι λέει για τηλεοπτικές άδειες, αξιολόγηση και εκλογές.

Γεροβασίλη: Πρέπει να ξαναλειτουργήσει ο παραγωγικός τομέας

«Η ΝΔ κινήθηκε… καναλαρχότερη του καναλάρχη, έπαιξε τα ρέστα της για να αποτύχει ο διαγωνισμός για τις άδειες», τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος στο Euro2day.gr. Τι αναφέρει για τη νέα διαπραγμάτευση, τη συμφωνία για το χρέος.

Βορίδης: Ετσι θα δεχθούν οι δανειστές μείωση του πλεονάσματος

«Πατριωτικό και λαϊκό» το αίτημα για εκλογές, τονίζει στο Euro2day.gr o βουλευτής. Το νέο «συμβόλαιο» με τους εταίρους και η «συμφωνία αλήθειας» με τους πολίτες. «Αλαζών και επηρμένος» ο Τσίπρας. Οι τηλεοπτικές άδειες και η εξεταστική για τα δάνεια κομμάτων-ΜΜΕ.

Κ. Σβύνου: Πώς η Κως έσωσε την παρτίδα στον τουρισμό

Η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω εξηγεί στο Euro2day.gr το σχέδιο που οδήγησε σε ανάκαμψη κρατήσεων. Περιορίζονται οι φετινές απώλειες, ισχυρές ενδείξεις για ολική επαναφορά το 2017. Η στήριξη από τους μεγάλους τουρ οπερέιτορ και οι αγορές που έβαλαν πλάτη.

TAGS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ν. Ξυδάκης: Η γεωγραφία και η συγκυρία μπορούν να γίνουν πλεονέκτημα

Αποστολίνας: Τι σχεδιάζει η ICI ΑΕΕΑΠ

Χατζηδάκης: Η ΝΔ δεν θα γίνει το... δεξιό ΚΚΕ!

Γιώργος Τσίπρας: Αυτή τη φορά θα υπάρξει συνέχεια με την Κίνα

Ασφαλιστικές ευκαιρίες «made in China»

Γκότσης: Χωρίς περιορισμούς οι επενδύσεις στα εταιρικά ομόλογα

Κρητών Αρτος: Μήνυση για εξαπάτηση κατά της Μαρινόπουλος

«Καραμανλής-Μπαρόζο έκρυψαν τα ελλείμματα κάτω από το χαλί»

Συρμακέζης: Οι τράπεζες θα δημιουργήσουν το... wow effect!

«Οι Ελληνες εφοπλιστές έχουν αντοχή και διορατικότητα»

v