Σημαντικά κέρδη στη Wall (update)

Τα αρνητικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σχετικά με την υποχώρηση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης και την πτώση του αριθμού των πωλήσεων κατοικιών, δεν έχουν κατορθώσει να επηρεάσουν τη θετική πορεία που καταγράφουν από το άνοιγμα οι δείκτες στη Wall Street. Σημαντική αναμένεται η επίδραση της διήμερης συνεδρίασης της Fed που ξεκινάει σήμερα.

Παραμένουν σε θετική τροχιά οι δείκτες στη Wall Street, παρά την ανακοίνωση της πτώσης του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης αλλά και της υποχώρησης του αριθμού των πωλήσεων κατοικιών. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η έναρξη της διήμερης συνεδρίασης της Fed αργότερα το απόγευμα.

Ανοδικά ξεκίνησε η μετοχή της εταιρίας χημικών δραστηριοτήτων DuPont, ύστερα από την προς τα πάνω αναθεώρηση των εκτιμήσεών της για τα κέρδη του δευτέρου τριμήνου.

Σημαντικά κέρδη περί τα 0,80% καταγράφει ο Dow Jones, ενώ ο Nasdaq ακολουθεί με άνοδο 0,28% και ο S&P σημειώνει κέρδη 0,70%.

Αντίθετα, πτωτικές τάσεις καταγράφει ο τίτλος της FedEx, καθώς παρά την αύξηση των κερδών του τετάρτου τριμήνου στα 78 σεντς ανά μετοχή από τα 64 σεντς της αντίστοιχης περιόδου του προηγουμένου έτους, η εταιρία εμφανίστηκε επιφυλακτική για τα κέρδη του τρέχοντος τριμήνου.

Αρνητική τροχιά ακολουθεί και η μετοχή της Rite-Aid, η αλυσίδα φαρμακευτικών προϊόντων, παρά τις εκτιμήσεις για συρρίκνωση των ζημιών στα 7 σεντς ανά μετοχή, σε σχέση με το ποσό της προηγούμενης περιόδου, της τάξης των 23 σεντς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v