Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντιστροφή κλίματος στη Wall (update)

Ανοδικά κινούνται οι δείκτες στη Wall Street μετά την υποχώρηση του πετρελαίου και την περιορισμένη ύφεση του τυφώνα ”Ρίτα”, παρά τις αρνητικές ειδήσεις από το εταιρικό μέτωπο. Κέρδη Σε Λονδίνο, Παρίσι, Φρανκφούρτη.

Ανοδικά κινούνται οι δείκτες στη Wall Street μετά την υποχώρηση του πετρελαίου και την περιορισμένη ύφεση του τυφώνα ”Ρίτα”.

Ειδικότερα οι αρμόδιες αρχές προέβλεψαν ότι ο τυφώνας Ρίτα, που κατηγοριοποιείται στην κλίμακα 4, θα ”υποχωρήσει” στο 3 όταν πλήξει το Τέξας.

Ωστόσο πτώση καταγράφει η Oracle, συμπαρασύροντας το Nasdaq, αφού τα αποτελέσματα τριμήνου της εταιρίας δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των επενδυτών.

Σε αρνητικό έδαφος κινείται και η μετοχή της Alcoa, που απηύθυνε προειδοποίηση προς την αγορά για την πορεία των μεγεθών της στο γ΄ τρίμηνο. Πτώση κατέγραψε και η Exxon Mobil κυρίως λόγω της υποχώρησης του πετρελαίου.

Εξάλλου, η προειδοποίηση της Palm για την πορεία των αποτελεσμάτων της στο γ΄ τρίμηνο δημιουργεί σημαντικές πιέσεις στη μετοχή της.

Στις 10.448 μονάδες κινείται ο Dow Jones, με κέρδη 0,25%, ενώ κέρδη 0,45% σημειώνει ο Nasdaq, στις 2.120 μονάδες. Κέρδη 0,3%% για τον S&P, που ενισχύεται προς τις 1.218 μονάδες.

Ο FTSE 100 ενισχύθηκε κατά 0,52%, στις 5.413 μονάδες, ο Dax κατά 0,69%, στις 4.882 μονάδες, ενώ ο Cac βρέθηκε στις 4.477 μονάδες με κέρδη 0,65%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v