Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Lenovo ”ετοιμάζει” PC 400 δολαρίων

Η Lenovo, τρίτη ισχυρότερη στον κόσμο εταιρία παραγωγής προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, θα εισαγάγει μια νέα σειρά πιο φθηνών επιτραπέζιων PC ”Thincentres” με στόχο να διευρύνει το πελατολόγειό της και στις μικρές επιχειρήσεις.

Η Lenovo ”ετοιμάζει” PC 400 δολαρίων
Η Lenovo, τρίτη ισχυρότερη στον κόσμο εταιρία παραγωγής προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, θα εισαγάγει μια νέα σειρά πιο φθηνών επιτραπέζιων PC ”Thincentres” με στόχο να επεκταθεί και στις μικρές επιχειρήσεις, τις οποίες δεν κάλυπτε η προηγούμενη ιδιοκτήτρια ΙΒΜ.

Οι τιμές για τα νέα μοντέλα σειράς Ε αναμένεται να ξεκινούν λίγο χαμηλότερα από τα 400 δολ. χωρίς την οθόνη, τιμή χαμηλότερη κατά 100 δολάρια από τα φθηνά Thincentres που διατίθενται σήμερα.

Η διεύρυνση της μάρκας Thincentres, την οποία η κινεζική εταιρία αγόρασε τον Μάιο από την ΙΒΜ μαζί με τις διεθνείς επιχειρήσεις PC του αμερικανικού ομίλου, εντάσσεται στην προσπάθεια της Lenovo να επεκτείνει την πελατειακή της βάση πέρα από τους βασικούς αγοραστές που είναι οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι κρατικοί οργανισμοί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v