Συνεχίζει αρνητικά, παρά την έλλειψη νέων η Wall

Σε αναζήτηση κατεύθυνσης βρίσκεται η Wall στο άνοιγμα της συνεδρίασης, μετά τις σημαντικές απώλειες της Δευτέρας. Οι αναλυτές δεν βλέπουν ιδιαίτερους λόγους για τη συνέχιση της καθοδικής τάσης, αλλά αναγνωρίζουν τη στροφή των επενδυτών στο ”χρυσό”.

Συνέχεια στη σημαντική πτώση της Δευτέρας, επιφυλάσσει το σημερινό άνοιγμα για τη Wall Street. Οι αγορές ανησύχησαν από τις σημαντικές απώλειες που κατέγραψαν οι δείκτες, παρά την ανακοίνωση θετικότερων του αναμενομένου μακροοικονομικών νέων.

Οι αναλυτές επισημαίνουν ότι η καθοδική κίνηση δεν θα συνεχιστεί για πολύ, αφού δεν συντρέχει λόγος, ειδικά αυτή την εποχή που τα σινιάλα για ανάκαμψη, πληθαίνουν, ενώ τονίζουν τη μετακίνηση των επενδυτών προς την αγορά του χρυσού.

Πιέσεις ασκούνται στη μετοχή της AOL μετά την απόφαση της Lehman Brothers να αναθεωρήσει προς τα κάτω τις προβλέψεις της για τα κέρδη και τα έσοδα του ομίλου. Στο -0,53% και τις 9.955 μονάδες άνοιξε ο Dow Jones με εμφανείς ακόμη τις επιρροές της παραίτησης του διευθύνοντος συμβούλου της Tyco.

Χαμηλότερα κατά 0,38% και στις 1.556 μονάδες κινείται ο δείκτης Nasdaq με τη μετοχή της Flextronics Inernational να καταγράφει πτώση, μετά την ανακοίνωσή της ότι περιμένει χαμηλότερα κέρδη για το τρίμηνο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v