Wall: Συνεχίζει τη διόρθωση

Με διορθωτικές τάσεις κινούνται οι βασικοί δείκτες της Wall Street. Η κάμψη κατά 0,4% (έναντι προβλέψεων για –0,2%) του ”δείκτη των δεικτών” για τον Απρίλιο, αλλά και οι δηλώσεις Τσένι περί επικείμενου τρομοκρατικού χτυπήματος, πιέζουν το Dow, ενώ στο επίπεδο των 1.700 μονάδων κρατιέται ο Nasdaq.

Διορθωτικές τάσεις καταγράφουν αυτή την ώρα οι βασικοί δείκτες της Wall Street. Οι καθοδικές τάσεις, που κατά τους αναλυτές, ακολουθούν την άνοδο των προηγούμενων ημερών βρίσκουν στήριγμα στις δηλώσεις Τσένι περί επικείμενου τρομοκρατικού χτυπήματος, αλλά και σε δυσμενέστερα των προσδοκιών μακροοικονομικά νέα.

Στο –0,4% (111,7) ανακοινώθηκε από το Conference Board ο ”δείκτης των δεικτών” για την οικονομία των ΗΠΑ τον Απρίλιο, έναντι +0,1% το Μάρτιο και ενώ οι αναλυτές ανέμεναν μικρότερη μείωση της τάξης του 0,2%.

Ανησυχία προκαλεί η συνεχιζόμενη στα λογιστικά της Computer Associates έρευνα από τη SEC και το υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικά με την πιθανότητα να έχουν παρανόμως εγγραφεί ως κέρδη 500 εκατ. δολ.

Χαμηλότερα κατά 1,22% κινείται αυτή την ώρα ο Dow Jones (στις 10.227 μονάδες), με τη μετοχή της Eastman Kodak να υποχωρεί, καθώς υποβαθμίστηκε σε ”ουδέτερη στάση” από ”αγορά” από την SSSB.

Απώλειες της τάξης του 2,48% καταγράφει και ο Nasdaq, που συμπεριφέρεται σταθεροποιητικά στο επίπεδο αντίστασης των 1.700 μονάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v