”Καλπάζει” ο Nasdaq

Δυναμική ανάκαμψη σημειώνει ο Nasdaq μετά την ανακοίνωση των καλύτερων του αναμενομένου αποτελεσμάτων της Cisco, η μετοχή της οποίας καταγράφει κέρδη 20%, ενώ δίνει ώθηση και στις τεχνολογικές μετοχές διεθνώς. Πάνω από τις 10.000 μονάδες βρίσκεται ο Dow, ενθαρρυμένος από τις ειδήσεις για τις έρευνες στη Merril Lynch.

Ράλι καταγράφει ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq, αντλώντας ώθηση από τα αποτελέσματα της Cisco, ενώ σημαντικά κέρδη καταγράφει ο Dow.

Η Cisco ανακοίνωσε ότι τα κέρδη της του γ΄ τριμήνου θα ξεπεράσουν κατά 2 σεντς ανά μετοχή τις προβλέψεις των αναλυτών και θα διαμορφωθούν στα 11 σεντς ανά μετοχή.

Η ίδια η μετοχή της εισηγμένης στο Nasdaq εταιρίας, καταγράφει αυτή την ώρα άνοδο της τάξης του 20%.

Ενθαρρυντικά είναι τα νεότερα και από το μέτωπο των ερευνών γύρω από τη δραστηριότητα των αναλυτών της Merril Lynch. Σήμερα, όπως αναφέρει το site CNN.money, είδαν τη δημοσιότητα εκθέσεις που κάνουν λόγο για διακανονισμό ανάμεσα στον οίκο και τις ελεγκτικές αρχές.

Στο +5,76% και τις 1.664 μονάδες διαμορφώνεται ο Nasdaq, ενώ πάνω από τις 10.000 κινείται ο Dow, του οποίου η τεχνική αντίδραση στο ”ξεπούλημα” της Δευτέρας, αναφέρουν αναλυτές, συνδυάζεται με την απόφαση των επικεφαλής της FED να αφήσουν τα επιτόκια αμετάβλητα.

Στο επίπεδο των 10.091 μονάδων κινείται τώρα ο βιομηχανικός δείκτης καταγράφοντας ποσοστιαία άνοδο κατά 2,59%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v