Dow: Διατηρείται πάνω από τις 10.000 (update)

Με οριακές μεταβολές συνεχίζει τη συνεδρίαση της Πέμπτης η Wall Street, η οποία, όπως εκτιμούν οι αναλυτές, βρίσκεται σε αναζήτηση κατεύθυνσης. Σημαντική αναμένεται η επίδραση της αυριανής ανακοίνωσης του ποσοστού της ανεργίας, ενώ ελαφρά αυξημένες ανακοινώθηκαν οι βιομηχανικές παραγγελίες για το Μάρτιο.

Με νευρικές και οριακές μεταβολές κινούνται κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης οι βασικοί δείκτες της Wall Street, εν αναμονή των αυριανών σημαντικών σττοιχείων για την ανεργία.

Πτωτικά κινήθηκε ο αριθμός των αιτήσεων για επιδόματα ανεργίας την εβδομάδα που τελείωσε στις 27 Απριλίου και διαμορφώθηκε στις 418.000, έχοντας υποχωρήσει κατά 10.000 από την προηγούμενη, παραμένοντας ωστόσο πάνω από τις 410.000 που προέβλεπαν οι αναλυτές.

Οριακή άνοδο κατέγραψαν οι βιομηχανικές παραγγελίες το μήνα Μάρτιο, καθώς διαμορφώθηκαν στο +0,4% έναντι του +0,3% όπου βρέθηκαν το Φεβρουάριο και ενώ οι αναλυτέςε ανέμεναν το ποσόστό να παραμείνει αμετάβλητο.

Κλειδί για τις επόμενες συνεδριάσεις εκτιμάται ότι θα αποτελέσει η ανακοίνωση του ποσοστού της ανεργίας για το μήνα Απρίλιο, την Παρασκευή.

Στο +0,22% και τις 10.081 μονάδες βρίσκεται ο βιομηχανικός Dow, ενώ με απώλειες -0,16% διαμορφώνεται ο Nasdaq, στο επίπεδο των 1.674 μονάδων, με τη μετοχή της Sun να κινείται ανοδικά, μετά τη χθεσινή πτώση που ακολούθησε την αποχώρηση υψηλόβαθμου στελέχους της.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v