Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μικτό τραπεζικό Q4 στη Wall - Aρνητικά τα macro

Μικτή είναι η επίδραση των τραπεζικών Q4 στα futures της Wall Street, αλλά οι στατιστικές ανακοινώσεις από το μέτωπο της οικονομίας ρίχνουν τελικά την πλάστιγγα προς τα αρνητικά πρόσημα. Πτώση στις ευρωαγορές.

Μικτή είναι η επίδραση των τραπεζικών αποτελεσμάτων τριμήνου στις αμερικανικές προ-συνεδριακές συναλλαγές, αλλά οι στατιστικές ανακοινώσεις ρίχνουν τελικά την πλάστιγγα προς τα αρνητικά πρόσημα, δείχνοντας ότι η συνεχίζουν να υπάρχουν εμπόδια στην ανάκαμψη της αγοράς ακινήτων.

Οι συναλλαγές ξεκίνησαν διορθωτικά στα διεθνή χρηματιστήρια, εν αναμονή των κρίσιμων τραπεζικών αποτελεσμάτων στις ΗΠΑ.

Τα δυσμενή αποτελέσματα της Bank of America «έριξαν» την ψυχολογία όταν ανακοινώθηκαν, αλλά στη συνέχεια τα ικανοποιητικά αποτελέσματα της Wells Fargo και της Morgan Stanley αφαίρεσαν κάπως της πιέσεις.

Ωστόσο, από την αμερικανική αγορά, πάντα, ανακοινώθηκε στη συνέχεια αναπάντεχη μείωση στις ενάρξεις κατασκευής νέων κατοικιών, που επανέφερε τα futures Wall Street στο περίπου -0,4%.

Ο δείκτης FTSE στην Ευρώπη υποχωρεί αυτή την ώρα 0,67% στις 5.476 μονάδες, ενώ ο DAX σημειώνει πτώση 0,58% στις 5.941 μονάδες, και ο CAC 0,67% στις 3.982 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v