Ευκαιρίες για αγορά βρίσκουν οι επενδυτές στη Wall

Το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών μετά από δύο ημέρες ισχυρών ρευστοποιήσεων, σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της Goldman Sachs για το τρίμηνο, οδηγούν υψηλότερα την αμερικανική αγορά. Θετικό είναι το κλίμα και στην Ευρώπη.

Το αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών μετά από δύο ημέρες ισχυρών ρευστοποιήσεων, σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της Goldman Sachs για το τρίμηνο, οδηγούν υψηλότερα την αμερικανική αγορά.

Θετικό είναι το κλίμα και στην Ευρώπη.

Μετά τις υψηλές απώλειες που κατέγραψε η αμερικανική αγορά τόσο στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης μετά την αναζωπύρωση της έντασης στη Μέση Ανατολή, όσο και σε αυτή της Παρασκευής, πολλές από τις μετοχές εμφανίζονται πλέον ελκυστικές στους επενδυτές, που σπεύδουν να τοποθετηθούν.

Εξάλλου, εντυπωσιακή αύξηση της κερδοφορίας της κατά 95% ανακοίνωσε για το α΄ τρίμηνο χρήσης η Goldman Sachs, προστιθέμενη στα αντίστοιχα θετικά αποτελέσματα και άλλων ομίλων του κλάδου, όπως η Bear Sterns, η Morgan Stanley και η Lehman Brothers.

Κέρδη καταγράφει και η Cisco Systems μετά την αναβάθμισή της από τη Janney Montfomery Scott σε buy από hold.

O Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,45% στις 10109,64 μονάδες, ο Nasdaq ενισχύεται 0,76% στις 1924,43 μονάδες, ενώ κέρδη περί το 0,42% σημειώνει ο S&P στις 1100,00 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v