Dell και 3M έκαναν την έκπληξη στο Nasdaq

Ανοδικά γύρισε ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq, αφού μετά τα δυσμενή νέα για τα μειωμένα έσοδα της IBM για το πρώτο τρίμηνο, η Dell και η 3M, κοινοποίησαν τις εκτιμήσεις τους για έσοδά τους, τα οποία ενδέχεται να υπερβούν τις προβλέψεις των αναλυτών.

Σε άνοδο μετέτρεψε τις απώλειες που κατέγραφε νωρίτερα ο τεχνολογικός δείκτης της Wall Street, καθώς τις ανακοινώσεις της IBM, περί μειωμένων εσόδων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2002, διαδέχτηκαν θετικές εξαγγελίες για το ίδιο θέμα από τις εταιρίες Dell και 3M.

Με ανακοίνωσή τους που ήλθε λίγο πριν το μέσον της συνεδρίασης, οι διοικήσεις της Intel και της 3M, ενημέρωσαν την αγορά, ότι τα δικά τους αποτελέσματα τριμήνου θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες των αναλυτών, ενδέχεται μάλιστα να τις ξεπεράσουν.



Πιέσεις ωστόσο εξακολουθεί να δέχεται ο βιομηχανικός Dow, απορροφώντας το κλίμα επενδυτικής ανησυχίας από τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή, αλλά και από τις δηλώσεις Χουσεϊν για ”πάγωμα” των Ιρακινών εξαγωγών πετρελαίου.

Στο +0,32% και τις 1.775 μονάδες βρίσκεται αυτή την ώρα ο τεχνολογικός Nasdaq, ενώ με πτώση κατά 0,41% κινείται ο Dow Jones, στο επίπεδο των 10.229 μονάδων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v