Intel και Home Depot ”σηκώνουν” τη Wall

Ανοδικά οδηγούν τη Wall οι αναβαθμίσεις στις μετοχές της Intel και της Home Depot από τη Merrill Lynch και την Prudential Securities, αντίστοιχα. Οι επενδυτές φαίνεται να αγνούν προς το παρόν τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή και τις αυξημένες αιτήσεις για παροχή επιδομάτων ανεργίας.

Ανοδικά κινούνται οι βασικοί δείκτες της Wall, στο μέσον περίπου της συνεδρίασης, ενθαρρυμένοι από τις αναβαθμίσεις στις μετοχές της Intel και της Home Depot, αφήνοντας πίσω τους την ανησυχία για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Αναφορικά με τα μακροοικονομικές εξελίξεις εξάλλου, σημαντικά αυξημένες ανακοινώθηκαν οι αιτήσεις για παροχή επιδόματος ανεργίας στις ΗΠΑ την εβδομάδα που πέρασε. Ειδικότερα, ο αριθμός των Αμερικανών που υπέβαλε αιτήσεις ανεργίας για πρώτη φορά, την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 30 Μαρτίου, αυξήθηκε κατά 64.000 και έφτασε τις 460.000.

Η Merrill Lynch Αναβάθμισε σε ”ισχυρή αγορά” τη μετοχή της Home Depot, ενώ η Prudential Securities αναβάθμισε σε ”αγορά” τη μετοχή της Intel.

Στις 10.243 μονάδες κινείται τώρα ο βιομηχανικός Dow (+0,45%). ”Ο Dow κινήθηκε πτωτικά στις 8 από τις 10 τελευταίες συνεδριάσεις και είναι πολλά τα χρήματα που περιμένουν να μπουν στην αγορά”, ισχυρίζονται χαρακτηριστικά αναλυτές.

Ποσοστιαία κέρδη 0,11% καταγράφει και ο Nasdaq, που διαμορφώνεται στις 1.786 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v