Θετικές ειδήσεις για techs ενισχύουν τη Wall

Η αναβάθμιση της Nokia και της Computer Sciences σε συνδυασμό με τη θετική αναθέωρηση των εκτιμήσεων της UBS για τα κέρδη ανά μετοχή των εταιριών του S&P 500, δίνουν θετική χροιά στη σημερινή συνεδρίαση της Wall Street. Μικτές οι τάσεις στην Ευρώπη.

Θετικο είναι το κλίμα στην αμερικανική αγορά ύστερα από την αναβάθμιση των μετοχών της Nokia και της Computer Sciences, αλλά και τη θετική αναθεώρηση των εκτιμήσεων της UBS για τα κέρδη των εταιριών του S&P 500.

Μικτό είναι το κλίμα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των επενδυτών βρίσκεται και η μετοχή της Microsoft, καθώς βρίσκεται για άλλη μια φορά στο στόχαστρο των ευρωπαϊκών αρχών για το λειτουργικό σύστημα των Windows και κατά πόσο επηρεάζει τον ανταγωνισμό.

Παράλληλα, η UBS αναθεώρησε προς τα πάνω τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη των εταιριών του S&P 500 το 2004, στα 63 δολάρια ανά μετοχή έναντι της προηγούμενης εκτίμησης για 60 δολάρια.

Εξάλλου, η Citigroup Smith Barney αναβάθμισε τη σύστασή της για τη μετοχή της Nokia σε buy από hold, σχολιάζοντας μάλιστα ότι τόσο το 2004 όσο και το 2005 θα είναι αρκετά θετικά για την εταιρία.

Η JP Morgan Securities από την πλευρά της αναβάθμισε τη σύσταση για την Computer Sciences στο neutral, καθώς διαβλέπει ”βελτίωση της τάσης στο τρέχον τρίμηνο”, ενώ και οι Prudential Securities και Credit Suisse First Boston αναβάθμισαν τη μετοχή της εταιρίας.

O Dow Jones κινείται στις 9737,97 μονάδες με άνοδο 0,01% ενώ ο Nasdaq ενισχύεται περί το 0,47% στις 1939,73 μονάδες. Ο S&P κερδίζει 0,06% στις 1047,23 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v