Ωθηση από εταιρικά νέα για τη Wall

Σημαντικά κέρδη καταγράφει η Wall, καθώς η αναβάθμιση της μετοχής της Microsoft σε συνδυασμό και με την είδηση της απόρριψης των μηνύσεων κατά τεσσάρων εκ των μεγαλύτερων αμερικανικών επενδυτικών τραπεζών συνετέλεσαν στην παγίωση του θετικού κλίματος. Εντονα ανοδικές τάσεις επικράτησαν στις ευρωαγορές.

Σημαντικά κέρδη καταγράφει η Wall, καθώς η αναβάθμιση της μετοχής της Microsoft σε συνδυασμό και με την είδηση της απόρριψης των μηνύσεων κατά τεσσάρων εκ των μεγαλύτερων αμερικανικών επενδυτικών τραπεζών της αμερικανικής αγοράς συνετέλεσαν στην παγίωση του θετικού κλίματος.

Αναλυτικότερα, η Merrill Lynch προέβη σε αναβάθμιση της μετοχής της Microsoft σε ”buy” από ”neutral”, ενώ αναθεώρησε και προς τα πάνω τις προβλέψεις της για τα κέρδη της εταιρίας. Η μετοχή της Microsoft καταγράφει κέρδη της τάξεως του 2,5%

Εξάλλου, δικαστήριο των ΗΠΑ απέρριψε τις μηνύσεις επενδυτών κατά της ανωτέρω επενδυτικής τράπεζας και των Morgan Stanley, CSFB και Goldman Sachs ως αβάσιμες.

Οι επενδυτές κατηγόρησαν τις επενδυτικές τράπεζες ότι ευθύνονται για τα χρήματα που έχασαν στο αμερικανικό χρηματιστήριο.

Οι τίτλοι όλων των παραπάνω εταιριών καταγράφουν αυτή τη στιγμή κέρδη.

Στις μετοχές του τεχνολογικού κλάδου που ακολουθούν την ανοδική πορεία των τίτλων της Microsoft συγκαταλέγονται οι Oracle (+2%) και Cisco Systems (+1,5%)

Στην Ευρώπη, ο FTSE ”έκλεισε” στο +0,97% και τις 4.006 μονάδες, ενώ ο CAC 40 διαμορφώθηκε στο +2,19% και τις 3.079 μονάδες.

Κέρδη 2,99% καταγράφει αυτή τη στιγμή ο DAX, τα οποία τον φέρνουν περί τις 3.240 μονάδες.

Στις 9.128 μονάδες και το +0,97% διαμορφώνεται ο δείκτης Dow. Ο Nasdaq κινείται περί το +2% και τις 1.673 μονάδες.

Στο +0,98% και τις 991,7 μονάδες ο S&P.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v