Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανοδική κίνηση στη Wall από Apple, DuPont

Υψηλότερα κινείται η αμερικανική χρηματιστηριακή αγορά, διευρύνοντας τα κέρδη της από τη χθεσινή συνεδρίαση, με το επενδυτικό κλίμα να εμφανίζεται βελτιωμένο μετά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της Apple και την αναβάθμιση των εκτιμήσεων της DuPont για το σύνολο της χρήσης. Σημαντικά κέρδη καταγράφουν οι ευρωαγορές.

Υψηλότερα κινείται η αμερικανική χρηματιστηριακή αγορά, διευρύνοντας τα κέρδη της από τη χθεσινή συνεδρίαση, με το επενδυτικό κλίμα να εμφανίζεται βελτιωμένο μετά τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της Apple και την αναβάθμιση των εκτιμήσεων της DuPont για το σύνολο της χρήσης.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, καταγράφηκε ήπια ανάκαμψη στη Wall με τους τεχνολογικούς τίτλους να υπεραποδίδουν.

Στη σημερινή συνεδρίαση αναμένεται και πάλι υπεραπόδοση των τεχνολογικών μετοχών, μετά την ανακοίνωση της Apple για εκτίναξη των καθαρών της κερδών κατά 67% στο τρίμηνο, με την ευφορία να διαχέεται στο σύνολο των τεχνολογικών τίτλων.

¨Τα αποτελέσματα της Apple δείχνουν υγιή ζήτηση για υπολογιστές, όπως φάνηκε και στα αποτελέσματα της Intel, και περιμένουμε ένα ισχυρό δ’ τρίμηνο, τόνισε ο Richard Windsor, αναλυτής της Normura International.

Ωστόσο, ο τίτλος της Texas Instruments υποχωρεί πλέον του 5% μετά την ανακοίνωση αποτελεσμάτων που δεν ευθυγραμμίστηκαν με τις προσδοκίες.

Η μετοχή του Dow Jones, American Express ενισχύεται 3% μετά την ανακοίνωση αύξησης των κερδών της κατά 11% στο τρίμηνο.

Σημαντικά κέρδη για τον τίτλο της DuPont μετά την ανακοίνωση βελτίωσης των προβλέψεων για το σύνολο της χρήσης 2007.

O Dow Jones κυμαίνεται στις 13.613 μονάδες με άνοδο 0,34%, ενώ ο Nasdaq ενισχύεται κατά 0,85%, στις 2.777 μονάδες. Κέρδη 0,38% για τον S&P, στις 1.512 μονάδες.

Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ενισχύεται κατά 1,47%, στις 6.554 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC 40 εμφανίζει άνοδο 0,97%, στις 5.716 μονάδες. Κέρδη 0,95% για τον DAX 30, που κινείται στις 7.869 μονάδες.



ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v