Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πτωτικές διαθέσεις στη Wall, εν αναμονή της Fed

Με πτωτικές διαθέσεις ξεκίνησε η συνεδρίαση της Wall Street, μετά τη δημοσιοποίηση στοιχείων που έδειξαν αύξηση του κόστους εργασίας αλλά και χαμηλότερη του αναμενόμενου αύξηση της παραγωγικότητας, ενώ οι επενδυτές αναμένουν τις σημερινές ανακοινώσεις της Fed. Συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία οι ευρωπαϊκές αγορές.

Με πτωτικές διαθέσεις ξεκίνησε η συνεδρίαση της Wall Street, μετά και τη δημοσιοποίηση στοιχείων που έδειξαν αύξηση του κόστους εργασίας αλλά και χαμηλότερη του αναμενόμενου αύξηση της παραγωγικότητας.

Οι επενδυτές στρέφουν τώρα το βλέμμα τους στη Fed, η οποία αναμένεται αργότερα σήμερα το βράδυ να δώσει ενδείξεις για μείωση των επιτοκίων έως το τέλος του έτους.

Ο δείκτης Dow Jones κινείται στις 13.370,26 μονάδες, με πτώση 0,73%, χαμηλότερα κατά 0,64% στις 2.531,01 μονάδες διαμορφώνεται ο δείκτης Nasdaq, ενώ ο δείκτης S&P 500 ”χάνει” 0,71% στις 1.457,23 μονάδες.

Στην Ευρώπη, τώρα, διατηρείται το θετικό κλίμα που δημιούργησε η φημολογία περί παρέμβασης της αμερικανικής κυβέρνησης για τον περιορισμό της κρίσης στην αγορά στεγαστικών δανείων των ΗΠΑ.

Ο δείκτης FTSE του Λονδίνου ενισχύεται κατά 0,79% στις 6.238,00 μονάδες, ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης καταγράφει άνοδο της τάξης του 0,24% στις 7.462,04 μονάδες, ενώ υψηλότερα κατά 0,90% στις 5.582,54 μονάδες κινείται ο δείκτης CAC του Παρισιού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v