Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελαφρά πτωτικό άνοιγμα αναμένεται στη Wall

Ήπια πτωτική κίνηση στο άνοιγμα αναμένεται στην αμερικανική αγορά, σύμφωνα με τα παράγωγα συμβόλαια της Wall, τα οποία γύρισαν σε αρνητικό έδαφος μετά την ανακοίνωση χαμηλότερων του αναμενόμενου νέων θέσεων εργασίας τον Ιούλιο. Σε απώλειες γύρισαν και οι ευρωαγορές μετά από μια πρώτη προσπάθεια σταθεροποίησης. Πτώση 0,4% για τον DAX στη Φρανκφούρτη.

Ήπια πτωτική κίνηση στο άνοιγμα αναμένεται στην αμερικανική αγορά, σύμφωνα με τα παράγωγα συμβόλαια της Wall, τα οποία γύρισαν σε αρνητικό έδαφος μετά την ανακοίνωση χαμηλότερων του αναμενόμενου νέων θέσεων εργασίας τον Ιούλιο.

Όπως ανακοινώθηκε λίγο νωρίτερα, τον Ιούλιο δημιουργήθηκαν 92.000 νέες θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ, πολύ χαμηλότερα των προσδοκιών για 127.000 θέσεις, με την ανεργία να ενισχύεται στο 4,6%.

Η ισχνή μέτρηση προστίθεται στον προβληματισμό της αγοράς για την υγεία της οικονομίας μετά τα πολλαπλά προβλήματα στη στεγαστική αγορά και την αναρρίχηση της πετρελαϊκής τιμής.

Το παράγωγο του Dow Jones υποχώρησε έως και 0,20% χαμηλότερα μετά την ανακοίνωση ενώ οι ευρωαγορές κινήθηκαν σαφώς χαμηλότερα. O FTSE 100 στο Λονδίνο υποχωρεί αυτή την ώρα κατά 0,34% στις 6.279 μονάδες, ο DAX 30 στη Φρανκφούρτη υποχωρεί κατά 0,39% στις 7.504 μονάδες και ο CAC στο Παρίσι υποχωρεί κατά 0,60% στις 5.648 μονάδες.

Στα επιμέρους της συνεδρίασης, σημαντικά κέρδη αναμένονται στη μετοχή της Procter & Gamble μετά την ανακοίνωση αύξησης της κερδοφορίας της κατά 19% αλλά κυρίως, την είδηση ότι προτίθεται να επαναγοράσει μετοχές της αξίας 30 δισ. δολαρίων στην επόμενη τριετία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v