Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επανέρχεται η αισιοδοξία στην Wall Street

Συνεχίζεται με δειλά βήματα η ανοδική πορεία της Wall Street, βρίσκοντας στήριγμα στα θετικά οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσαν σήμερα Nokia, Starbucks και Disney, αλλά και στο deal μεταξύ Fiserv και CheckFree, που βοήθησε να αντισταθμιστούν οι ανησυχίες σχετικά με την δευτερογενική αγορά στεγαστικών δανείων. Ανοδικό κλείσιμο για τις ευρωπαϊκές αγορές

Συνεχίζεται με δειλά βήματα η ανοδική πορεία της Wall Street, βρίσκοντας στήριγμα στα θετικά οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσαν σήμερα Nokia, Starbucks και Disney, με τον τεχνολογικό δείκτη Nasdaq να εμφανίζει μέχρι στιγμής τα μεγαλύτερα κέρδη.

Παράλληλα, η συμφωνία εξαγοράς της CheckFree από την Fiserv, ύψους 4,4 δισ. δολαρίων, βοήθησε να αντισταθμιστούν οι ανησυχίες σχετικά με την δευτερογενική αγορά στεγαστικών δανείων.

Ο δείκτης Dow Jones ενισχύεται κατά 0,52% στις 13.431,55 μονάδες, ο δείκτης Nasdaq κινείται 0,79% υψηλότερα στις 2.574,01 μονάδες, ενώ κέρδη 0,39% καταγράφει ο δείκτης S&P 500 στις 1.471,57 μονάδες.

Στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, με κέρδη έκλεισαν οι κυριότερες ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές, οι οποίες ανέκαμψαν λόγω των θετικών αποτελεσμάτων κορυφαίων ευρωπαϊκών τραπεζών και άλλων επιχειρήσεων.

Έτσι, ο δείκτης FTSE του Λονδίνου έκλεισε με κέρδη 0,80% στις 6.300,30 μονάδες, ο δείκτης DAX της Φρανκφούρτης ενισχύθηκε κατά 0,81% στις 7.534,13 μονάδες, ενώ υψηλότερα κατά 0,49% στις 5.682,07 μονάδες ολοκλήρωσε την συνεδρίαση ο δείκτης CAC του Παρισιού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v