Δεύτερη σερί άνοδος για Wall

Με υπολογίσιμη άνοδο ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση της Τετάρτης οι βασικοί δείκτες της Wall Street, ύστερα από σημαντικές διακυμάνσεις, καθώς με το άσχημο κλίμα των τελευταίων εβδομάδων ”αναμετρήθηκαν” τα θετικά αποτελέσματα της Cisco. Ανάμικτα τα μηνύματα από αποθέματα και καταναλωτική πίστη.

Στο θετικό πρόσημο επέστρεψαν οι βασικοί δείκτες της Wall Street, λίγη ώρα πριν το κλείσιμο της συνεδρίασης της Τετάρτης και ενώ η τάση μεταβλήθηκε αρκετές φορές.

Σημαντική στη δεύτερη ”σερί” ανοδική κίνηση των αμερικανικών αγορών κρίνεται η συμβολή των αποτελεσμάτων της Cisco, που ανακοινώθηκαν μετά το κλείσιμο της Τρίτης και ήταν σημαντικά ανώτερα των αναμενομένων.

Στο μακροοικονομικό επίπεδο, ελαφρά αυξημένα ανακοινώθηκαν τα αποθέματα των αμερικανικών επιχειρήσεων τον Ιούνιο, στο 0,3%, έναντι προβλέψεων για 0,2% και προηγούμενη επίδοση Μαΐου στο 0,1%. Σε υψηλότερα επίπεδα του αναμενομένου επίπεδα, στα 8,4 δισ. δολ., ανακοινώθηκε η καταναλωτική πίστη του Ιουνίου, έναντι προβλέψεων για 8 δισ. δολ.

Στο +1,70% και τις 1.281 μονάδες ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση ο Nasdaq, ενώ κέρδη 2,20% κατέγραψε και ο Dow, στις 8.456 μονάδες. Εξάλλου, με κέρδη της τάξης του 2% έκλεισε ο S&P 500 (στις 876 μονάδες).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v