Η Cisco δίνει διάρκεια στην ανάκαμψη της Wall

Συνέχεια, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται ότι θα έχει το χθεσινό ράλι στη Wall Street, αφού τα καλύτερα του αναμενομένου (και των περσινών) αποτελέσματα της Cisco, δίνουν το έναυσμα για αγορές μετοχών. Τα μεγαλύτερα κέρδη (2,63%) καταγράφει ο Nasdaq.

Με σημαντικά κέρδη ξεκίνησαν οι βασικοί δείκτες της Wall Street τη συνεδρίαση της Τετάρτης, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν, ότι το χθεσινό ράλι θα επεκτείνει και σήμερα τις θετικές του ενέργειες στις αμερικανικές αγορές.

Σημαντικά είναι τα οφέλη για το Nasdaq, αφού τα μετά το τέλος της χθεσινής συνεδρίασης, η Cisco ανακοίνωσε υψηλότερα του αναμενομένου κέρδη ανά μετοχή.

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι ”Κασσάνδρες”, που εκτιμούν ότι το ανοδικό άνοιγμα δεν θα διατηρηθεί και οι βασικοί δείκτες πριν το μέσον της συνεδρίασης ”θα έχουν αλλάξει πρόσημο”.

Στο μακροοικονομικό επίπεδο, ”ανεμοδείκτη” της σημερινής συνεδρίασης αναμένεται να αποτελέσει η ανακοίνωση των αποθεμάτων των επιχειρήσεων του Ιουνίου (στις 17.00 ώρα Ελλάδας), τα οποία εκτιμώνται κατά 0,2% αυξημένα.

Στο +2,23% και τις 878 μονάδες άνοιξε ο δείκτης S&P 500, ενώ κέρδη κατά 2,22% εμφανίζει ο Dow Jones (στις 8.457 μονάδες) και 3,01% ο Nasdaq, ο οποίος διαμορφώνεται στις 1.297 μονάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v