Πιέσεις δέχεται η Wall

Σε αρνητικό μετατράπηκε το κλίμα στη Wall Street, καθώς τα αποτελέσματα της Cisco δεν στάθηκαν ικανά να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα, ενώ τα μακροοικονομικά νέα από τα αποθέματα Ιουνίου, δεν βοηθούν.

Σταθερά σε αρνητικό έδαφος κινούνται μετά το μέσον της συνεδρίασης οι βασικοί δείκτες της Wall Street, καθώς η δυσπιστία για το χθεσινό ράλι αντικατέστησε το θετικό κλίμα.

Τα αποτελέσματα της Cisco που πυροδότησαν την εκτίναξη του Nasdaq, δε στάθηκαν αρκετά να συντηρήσουν την τάση, απέναντι στο αρνητικό momentum της αγοράς.

Στο μακροοικονομικό επίπεδο, ελαφρά υψηλότερα του αναμενομένου, στο 0,3% ανακοινώθηκαν τα αποθέματα των αμερικανικών επιχειρήσεων για το μήνα Ιούνιο, ενώ οι αναλυτές περίμεναν αύξηση κατά 0,2% και το Μάιο είχαν διαμορφωθεί στο 0,1%. Εξάλλου, με ενδιαφέρον αναμένεται η ανακοίνωση της καταναλωτικής πίστης του Ιουνίου, στις 22.00 ώρα Ελλάδος.

Στο -0,53% και τις 1.252 μονάδες διαμορφώνεται ο δείκτης Nasdaq, ενώ απώλειες κατά 0,19% σημειώνει ο Dow Jones (στις 8.258 μονάδες), αλλά και ο S&P 500 (-0,15%, στις 858 μονάδες).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v