Wall Street: Επιστροφή στην πραγματικότητα...

Οι μετοχές του τεχνολογικού κλάδου είναι αυτές που προσπαθούν να συντηρήσουν το θετικό κλίμα στη Wall Street, ενώ αντίθετα η υποχώρηση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης φαίνεται ότι ασκεί καταλυτική επίδραση στις μετοχές των blue chips.

Έντονες διακυμάνσεις καταγράφουν οι δείκτες στην αμερικανική αγορά, με τον Dow Jones να κινείται οριακά προς τα κάτω, ενώ ο Nasdaq έχει περιορίσει σημαντικά τα κέρδη του.

Οι αναλυτές από την πλευρά τους σχολιάζουν ότι δεν υπάρχει κάποια σημαντική θετική είδηση που να επηρεάσει και την αγορά ανοδικά, παραμένοντας επιφυλακτικοί όσον αφορά στην τεχνική, όπως επισημαίνουν, άνοδο των δεικτών.

Ο τεχνολογικός κλάδος από την πλευρά του στηρίζει την ανοδική πορεία στην αναβάθμιση της τιμής στόχου της βιοτεχνολογικής Amgen από την Salomon Smith Barney.

Επιπρόσθετα, η Morgan Stanley αναβάθμισε την JDS Uniphase, δίνοντας έτσι ώθηση και στις υπόλοιπες εταιρίες του κλάδου των οπτικών ινών.

Αντίθετα, ο Dow Jones δέχεται την επίδραση της πτώσης του δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης στο 97,1 τον Ιούλιο από το 106,3 του προηγούμενου μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v