Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διευρύνει τις απώλειες η Wall

Σε αρνητικό έδαφος κινούνται οι δείκτες στη Wall, μετά τα αποτελέσματα για καταναλωτική εμπιστοσύνη και βιομηχανική παραγωγή. Άνοδος πάνω από 1% για πετρέλαιο. Κέρδη για χρυσό. Ενισχύεται το δολάριο έναντι ευρώ. Άλμα 14% για Groupon.

Πτώση καταγράφουν οι μετοχές στη Wall μετά το χθεσινό ράλι, αυξάνοντας τις αρχικές απώλειες μετά τα αποτελέσματα που έδειξαν πτώση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης. 

Ο δείκτης Dow Jones διολισθαίνει 0,46% στις 15.107 μονάδες, ο S&P εμφανίζει πτώση 0,33% στις 1.631 μονάδες, ενώ ο Nasdaq κινείται 0,45% χαμηλότερα στις 3.430 μονάδες.

Πτώση σημείωσε τον Ιούνιο ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης που καταρτίζει το πανεπιστήμιο του Michigan. Αναλυτικά, ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης υποχώρησε στις 82,7 μονάδες από τις 84,5 μονάδες τον Μαϊο

Αμετάβλητη παρέμεινε τον Μαϊο η βιομηχανική παραγωγή. Οι αναλυτές του Marketwatch περίμεναν ότι η βιομηχανική παραγωγή θα αυξηθεί κατά 0,1%

Νωρίτερα, το υπουργείο Εμπορίου ανακοίνωσε ότι το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών αυξήθηκε κατά 3,7% στα $106,1 δισ. το πρώτο τρίμηνο του 2013.

Ο δείκτης τιμών παραγωγού αυξήθηκε 0,5% τον Μάιο, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εργασίας. Εξαιρουμένων των ευμετάβλητων τιμών τροφίμων και ενέργειας, ο δείκτης σημείωσε άνοδο 0,1%.

Στο επιχειρηματικό μέτωπο, η μετοχή της Smith & Wesson καταγράφει κέρδη 5,38%, μετά την δημοσίευση αποτελεσμάτων που δείχνουν κέρδη και πωλήσεις ρεκόρ.

Άλμα 14% πραγματοποιεί η μετοχή της Groupon μετά την αναβάθμιση της σύστασης από την Deutsche Bank.

Η μετοχή της News Corp. υποχωρεί 1% στα 31,37 δολάρια, μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του CFO, David DeVoe.

Στα εμπορεύματα, το πετρέλαιο κινείται 1,39% υψηλότερα στα 97,98 δολάρια, ενώ ο χρυσός καταγράφει κέρδη 0,67% στα 1.387 δολάρια ανά ουγκιά.

Στην αγορά συναλλάγματος, το δολάριο ενισχύεται έναντι του ευρώ και της βρετανικής λίρας, ενώ διολισθαίνει έναντι του γεν. Η ισοτιμία του δολαρίου έναντι του ιαπωνικού νομίσματος κυμαίνεται στο επίπεδο των 95 γεν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v