Εντυπωσιακή ανάκαμψη στη Wall Street

Με καθαρότερο μυαλό φαίνεται πως επέστρεψαν οι επενδυτές από την αργία της 4ης Ιουλίου, καθώς οι δείκτες στη Wall Street καταγράφουν εντυπωσιακά κέρδη, προϊδεάζοντας για ένα υπέρ του δέοντος θετικό κλείσιμο της εβδομάδας.

Με εντυπωσιακά κέρδη συνεχίζουν τη συνεδρίαση οι αμερικανικές αγορές, καθώς αφού πέρασαν ”αλώβητοι” την 4η Ιουλίου, αποφάσισαν να συνεχίσουν την ανοδική πορεία της συνεδρίασης της Τετάρτης.

Σε αυτό φαίνεται να συμφωνούν και οι αναλυτές, οι οποίοι σχολιάζουν ότι καθώς η Ημέρα της Ανεξαρτησίας πέρασε χωρίς κάποιο αρνητικό γεγονός, έχει ανοίξει και ο δρόμος για την έναρξη της ανάκαμψης των αγορών.

Το θετικό κλίμα δεν φαίνεται ότι μπορεί να επισκιάσει η ανακοίνωση της μικρής αύξησης του δείκτη της ανεργίας στο 5,9% από το προηγούμενο ποσοστό του 5,8%.

Σημαντική άνοδο καταγράφει η μετοχή της αλυσίδας λιανικής Great Atlantic & Pacific Tea, καθώς ανακοίνωσε ότι πρόκειται να αναδημοσιεύσει τα αποτελέσματα των τριών τελευταίων ετών, αναθεωρώντας τα προς τα πάνω.

Αντίθετα, πτωτική πορεία ακολουθεί ο τίτλος της εταιρίας πληροφορικής JDA Software, καθώς προειδοποίησε ότι τα κέρδη του δευτέρου τριμήνου θα κυμανθούν περί τα 17-18 σεντς ανά μετοχή, σε σχέση με τις προηγούμενες εκτιμήσεις για 22 σεντς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v