Στα 318 ο χρυσός, ελαφρά άνοδος για πετρέλαιο

Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, μετά την αναζωπύρωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή. Ανοδικά κινείται η τιμή του χρυσού η οποία διαμορφώνεται σε υψηλά επίπεδα.

Ανοδικά κινούνται οι τιμές του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, μετά από μια εβδομάδα περίπου πτωτικών τάσεων, εξαιτίας της αναζωπύρωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή. Σταθεροποιητικά κινείται η τιμή του χρυσού η οποία ωστόσο εξακολουθεί να κινείται σε υψηλά επίπεδα.

Ειδικότερα, στην ηλεκτρονική αγορά της Νέας Υόρκης, η τιμή του αργού σημειώνει άνοδο 0,23% και διαμορφώνεται στα 26,60 δολάρια το βαρέλι, ενώ στο Λονδίνο η τιμή του brent σημειώνει άνοδο 0,33% και διαμορφώνεται στα 25,86 δολάρια ανά βαρέλι.

Η τιμή του χρυσού εξακολουθεί να κινείται σε θετικό έδαφος και να ενισχύεται κατά 0,55% και να διαμορφώνεται στα 318,35 δολάρια η ουγκιά. Η συνεχιζόμενη ”αδυναμία” του αμερικανικού νομίσματος σε συνδυασμό με την αναζοπύρωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή οδηγεί ολοένα και περισσότερους στην ”ασφάλεια” του χρυσού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v