Ελαφρώς υψηλότερα σήμερα το πετρέλαιο

Οι τιμές του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές κατάφεραν να ανακτήσουν μέρος των κερδών τους, υποχωρώντας ελαφρώς στη συνέχεια, μετά την ανακοίνωση των αμερικανικών στοιχείων, σύμφωνα με τα οποία τα αποθέματα πετρελαίου μειώθηκαν περισσότερο από όσο αναμενόταν.

Νευρικότητα επικρατεί και σήμερα στις διεθνείς αγορές πετρελαίου, οι οποίες κατάφεραν σήμερα να ανακτήσουν μέρος των κερδών τους, υποχωρώντας ελαφρώς στη συνέχεια, μετά την ανακοίνωση των αμερικανικών στοιχείων, σύμφωνα με τα οποία τα αποθέματα πετρελαίου μειώθηκαν περισσότερο από όσο αναμενόταν.

Αναλυτικότερα όσον αγορά στο brent, αρχικά, ενισχύθηκε στο επίπεδο των 26,45 δολαρίων, για να υποχωρήσει στη συνεχεία κοντά στα 25,73 δολάρια το βαρέλι. Κατά τις απογευματινές ώρες όμως κατάφερε να ανακτήσει μέρος των κερδών του και διαπραγματεύεται στα 26,28 δολάρια ανά βαρέλι.

Στην αγορά της Νέας Υόρκης, η τιμή του αργού διαπραγματεύεται στα 29,07 δολάρια ανά βαρέλι, από 28,98 δολάρια ανά βαρέλι το πρωί. Σύμφωνα με στοιχεία της Αμερικανικής Ενεργειακής Υπηρεσίας Πληροφοριών, τα αποθέματα αργού μειώθηκαν κατά 2,7 εκ. βαρέλια, στα 284,5 εκ. βαρέλια, περισσότερο από 1 εκ. βαρέλια που ανέμεναν αναλυτές.

Ελαφρά άνοδο καταγράφει η τιμή του χρυσού στις διεθνείς αγορές εξαιτίας της αστέθειας του αμερικανικού νομίσματος. Ειδικότερα, το πολύτιμο μέταλλο διαπραγματεύεται στα 354,75 δολάρια ανά ουγκιά, σημειώνοντας άνοδο 0,68%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v