Ανοδικά οι τιμές του μαύρου χρυσού

Ανοδικά κινούνται οι πετρελαϊκές τιμές, ύστερα από δημοσίευμα του Cable News Network, το οποίο υποστήριζε πως οι ΗΠΑ θα είναι έτοιμες να επιτεθούν στο Ιράκ το Φεβρουάριο. Αναλυτές της αγοράς αναμένουν περαιτέρω ενίσχυση των τιμών.

Ανοδικά κινούνται οι πετρελαϊκές τιμές, ύστερα από δημοσίευμα του Cable News Network, το οποίο υποστήριζε πως οι ΗΠΑ θα είναι έτοιμες να επιτεθούν στο Ιράκ το Φεβρουάριο.

Ταυτόσημη είναι πάντως η άποψη και μεταξύ των αναλυτών με την πλειονότητα εξ αυτών να θεωρούν περίπου δεδομένη την επίθεση ΗΠΑ – Βρετανίας εναντίον του Ιράκ.

Παράλληλα, αναλυτές της αγοράς αναμένουν περαιτέρω αναρρίχηση των τιμών του μαύρου χρυσού μετά το πέρας της σημερινής ομιλίας (State of The Union) του προέδρου Μπους.

Eξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες της Washington Post, οι ΗΠΑ προτίθενται να δημοσιοποιήσουν στοιχεία την προσεχή εβδομάδα, τα οποία θα αποδεικνύουν την ”ενοχή” του Σ. Χουσείν.

Στα 32,7 δολ. ανά βαρέλι διαμορφώνεται η τιμή του αργού για συμβόλαια παράδοσης Μαρτίου, ενώ στα 31,6 δολ. ανά βαρέλι κινείται η τιμή του brent.

Πτωτικά στα 366 δολάρια ανά ουγκιά κινείται η τιμή του χρυσού, ως αποτέλεσμα της ενίσχυσης του δολαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v