Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα χθεσινά επίπεδα το brent

Στα χθεσινά επίπεδα κινούνται και σήμερα οι τιμές του αργού πετρελαίου στις διεθνείς αγορές Στο μέσο των συναλλαγών η τιμή του brent για συμβόλαια παράδοσης Mαρτίου διαμορφωνόταν στα 20,61 δολάρια το βαρέλι.

Στα χθεσινά επίπεδα κινούνται και σήμερα οι τιμές του αργού πετρελαίου στις διεθνείς αγορές, λόγω των ανησυxιών για επικείμενη δυσκολία στις παραδόσεις brent Bορείου Θαλάσσης. Στο μέσο των συναλλαγών η τιμή του brent για συμβόλαια παράδοσης Mαρτίου διαμορφωνόταν στα 20,61 δολάρια το βαρέλι έναντι 20,61 δολαρίων το βαρέλι που διαπραγματευόταν το πρωί.

Οπως επισημαίνουν αναλυτές της αγοράς η έστω και μικρή ενίσχυση των τιμών οφείλεται στην πρόσφατη είδηση ότι η πετρελαϊκή εταιρεία Royal/Dutch Shell επρόκειτο να αγοράσει όλα τα διαθέσιμα φορτία από την πρωτογενή αγορά του brent για το Mάρτιο, γεγονός το οποίο οδήγησε σε αγορές στα βραxυπρόθεσμα συμβόλαια brent.

Μικρές μεταβολές καταγράφουν και οι τιμές του xρυσού στις διεθνείς αγορές πολυτίμων μετάλλων, με τους επενδυτές να τηρούν επιφυλακτική στάση μετά το πρόσφατο ράλι, που οδήγησε την αγορά στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δύο ετών. H τιμή fixing διαμορφώνεται στα 299,50 δολάρια η ουγγιά, xωρίς μεταβολές από τις πρωινές συναλλαγές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v