Νηνεμία στο πετρέλαιο αναμένει η αγορά

Νηνεμία επικρατεί στη διεθνή αγορά πετρελαίου, το πρωί της Τετάρτης κατά την πρώτη επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, με το αργό να παραμένει αμετάβλητο και το brent να καταγράφει πτωτική τάση, σε υψηλά ωστόσο ακόμη επίπεδα.

Σταθερότητα στη διεθνή αγορά πετρελαίου, το πρωί της Τετάρτης κατά την πρώτη επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου, καθώς το αργό παραμένει αμετάβλητο στα υψηλά βέβαια επίπεδα των 29,73 δολαρίων, ενώ το brent κινείται πτωτικά.

Συγκεκριμένα, η τιμή του αργού δεν έχει μεταβληθεί από τα 29,73 δολάρια ανά βαρέλι όπου βρισκόταν και χθες το βράδυ, ενώ το brent ξεκίνησε με υποχώρηση της τάξεως του 0,20% πέριξ των υψηλών βέβαια επιπέδων των 28,45 δολαρίων ανά βαρέλι.

Οι αναλυτές κάνουν λόγο για νηνεμία σήμερα στην αγορά, ενώ στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην ετήσια συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, που ξεκίνησε χθες, και στην οποία αναμένεται να κυριαρχήσει το θέμα της σχεδιαζόμενης επίθεσης των ΗΠΑ στο Ιράκ, γεγονός που προβλέπεται ότι θα ωθήσει στα ύψη το πετρέλαιο τις επόμενες ημέρες.

Στην αγορά μετάλλων, τώρα, ο χρυσός καταγράφει επίσης πτωτική πορεία, υποχωρώντας κατά 0,10%, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 317,65 δολάρια ανά ουγκιά, πολύ χαμηλότερα από τα ”υψηλά” των 322 δολαρίων που βρισκόταν την Κυριακή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v